Spar 20 procent på Divaderme

Pudderdåsernes julekalender den 19. december

I dag er en ret særlig dag for mig og jeg vil derfor ikke bruge særlig meget tid på dagens indlæg. I dag er det nemlig 12½ år siden, ham den langhårede og jeg blev gift. Når man står der og skal sige ja, går der alligevel mange tanker gennem ens hoved og sådan har jeg det også i dag. Det er ikke de samme tanker, men følelsen af status er den samme. Nu var det faktisk sådan, at jeg helt sikkert aldrig skulle giftes. Jeg er meget lidt romantisk og troede slet ikke på ægteskabet (jo, mine forældre er skam sammen endnu). Da ham den langhårede pludselig (og meget uventet) bad om min hånd, føltes det bare helt rigtigt, at det var det vi skulle og nu sidder vi så her 12½ år efter…

Når du vil være med i konkurrencen om indholdet bag dagens låge, skal du måle dit hår. Hvordan vinderen bliver trukket har jeg ikke gjort op med mig selv og derfor behøver du ikke bekymre dig om, at konkurrencen kun er for de læsere med langt/kort hår. Hver konkurrence løber cirka et døgn fra lågen er blevet åbnet (og frem til 18-20 den følgende dag), her vil kommentarfeltet blive lukket og vinderen trukket. Din kommentar må ikke indeholde hverken e-mail adresse eller links.

Vinderne
Først skal vinderne fra i går offentliggøres. De fem vindere har ventet længe, fordi jeg skulle have opklaret en vigtig detalje omkring præmien. Heldigvis var alt, som det skulle være.
Vinderne er udtrukket blandt de ti deltagere, som starter med K (som ham den langhårede) han valgte derefter numrene 2, 5, 6, 7 og 10, det betyder at vinderne er: Katrine mørk, Karoline, Katja, Kristina K, Kira T. De fem vindere har altså vundet en lækker gaveæske fra Yves Rocher bestående af følgende produkter fra Tradition de Hammam:

Orientalsk peeling
Orientalsk bruseolie
Plejende arganbalsam

Stort tillykke til jer alle, jeg sender jer en e-mail snarest.

Vinderen af Depend julekollektion 2011
Det var ikke super mange af vores læsere, som havde lyst til at dele deres planer for julen med os. Det var hyggelig læsning og derfor besluttede jeg, at det var blandt de atten, at vinderen skulle findes. Derefter valgte min yngste at det skulle være nummer 2, det betyder at dagens vinder er Sofie Jørgensen, som altså har vundet tolv glitrende neglelakker:

Depend julekollektion 2011

Tillykke med de fine lakker til Sofie, du bliver kontaktet snarest.

Den 19. låge i Pudderdåsernes julekalender
Bag dagens låge gemmer sig et lækkert sæt med 5 pensler fra EcoTools. Skaftet er lavet af bambus, hæftet er lavet af genbrugs aluminium, hårene er taklon og den medfølgende brush roll er lavet af bomuld og hamp. EcoTools Bamboo 6 Piece Brush Set består af fem pensler:

Blush Brush
Eye Shading Brush
Eyeliner Brush
Lash and Brow Groomer
Concealer Brush

Penslerne er fabrikeret af det meget miljøvenlige brand Eco Tools, som har levet i cirka tre år. Hvert år donerer Eco Tools en procent af deres omsætning til 1% For The Planet®, som arbejder for bedre miljø og en sundere planet.
Hårene er som nævnt lavet af taklon, som er de blødeste kunsthår, de hverken stikker eller irriterer huden, uanset hvilket produkt du skal påføre. Det kan være en stor fordel med syntetiske hår, da der skal arbejdes lidt mere for sagen, når man bruger pudderprodukter. Det er især godt, hvis du er nybegynder. Jeg har masser af pensler og er lige glad for både taklon og pensler med dyrehår. Læs meget mere om Eco Tools på deres site og se deres spændende sortiment.

Næste indlæg

Spar 20 procent på Divaderme