Pudderdåsernes julekalender den 18. december

18.12.11

Den fjerde og sidste søndag i advent og kun en uge til jul. Træet er købt, pynten fundet frem, småkagerne bagt, stjernerne flettet og gaverne pakket ind. På tirsdag har ungerne ferie og så er de ellers parat til bare at nyde stilheden og friheden. Vi har få planer (bortset fra arbejde) og satser på koncentreret hygge og afslapning igennem hele ferien. Nu hvor vi nærmer os den 24. december, kunne jeg godt tænke mig at høre, hvilke planer du har i julen.

Reglerne
Det er den samme smøre hver eneste dag, jeg skal hilse og sige at det sikkert er mindst ligeså kedeligt at skrive det, som det er at læse det. Da vi får nye læsere hver dag, er det vigtigt også at give dem en chance for at deltage. Skriv en kommentar under indlægget, denne må ikke indeholde links eller e-mail adresse. Vinderen bliver trukket efter kommentarfeltet er lukket mellem klokken 18-20 hver aften. Derefter vil vinderen og dagens præmie blive offentlig gjort.

Dagens udsættelse
Det er frygtelig uheldigt, men der er et meget vigtigt spørgsmål, som må besvares inden lodtrækningen. Da det jo er søndag, kan jeg først få stillet spørgsmålet og dermed få svar i morgen. Det beklager jeg dybt, men sådan er det desværre nødt til at være. Kommentarfeltet til gårsdagens indlæg er lukket, så der er stadig samme chance for at vinde for de som allerede har kommenteret.

Låge nummer 18
Bag dagens låge er hele julekollektionen fra Depend altså hele tolv smukke lakker, som kan blive dine. Hvis du kun når frem til elleve, når du tæller lakkerne på det øverste billede, er det fordi der mangler en, men den kan du heldigvis se her under. En opremsning af numrene får du altså ikke, men jeg stjal dette billede fra Depends side med numre og det hele:

Photobucket

Jeg er selv meget begejstret for glimmer og denne kollektion er derfor lige noget for mig. Du kan se swatches og læse hele min anmeldelse af kollektionen her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
117 kommentarer
gitte frigaard nielsen

kklkfælskdfsdksmcmxldkfmvdslfksdlksldfkdsfkdslkgldfkgldsakfsdlafkdslkfsadlfkasdælvmlkdafgmvakgjmbvælsfc,mvbmgkbhjnamsæfmvbæs<d,cvm baz<æsdmv<sældmcvzdlfv,<.c,xcv,cmbvz.<xc KOMMENTERET :O)

Pudderdåse Helene

Hahaha!
Det er en farlig kommentar at skrive…
Den ligner fuldstændig de spamindlæg vi bliver bombarderet med dagligt 😛
Mvh. Helene

Helene J

Nøøøøj, nogle flotte farver! Dem kunne mine tørre negle godt bruge…(-;

Dana

Jeg har desværre ikke de vilde juleplaner da jeg er midt i eksamensperioden – og sådan vil det være de næste 4-5 år. Bevares! Spiser middag hos de gamle, pakker gaver op, og ellers hjem til bøgerne igen.
Håber din jul vil være hyggeligere! Glædelig 4. søndag i advent.

Caroline Wegener

lækkert!

Mia Hylling Sørensen

Elsker Depends neglelakker! Julekollektionen vil passe perfekt ind i samlingen.. 🙂

HR

MIIIG 🙂
Og har en datter, der vil være lige så glad som jeg for at vinde de her skønne lakker 🙂

Trine

Hvem ku ikke bruge lidt xtra farve i den mørke tid:-))

Marianne L

Jeg Prøver igen 🙂
Kh Marianne L

dina

krydser fingre:)

Lisa

Der er jo flere farver, der kunne blive favoritter

Din kommentar