En forsinket åbning af den 15. kalenderlåge

16.12.11

Halløjsa hvor havde dåserne det sjovt i går. Så sjovt at vi kom i tanke om at julekalenderen klokken lidt over et. Faktisk havde jeg skrevet indlægget og det eneste, som manglede, var at trække vinderne. Desværre blev jeg forhindret i at komme hjem til den forventede tid og da jeg endelig kom hjem. Havde jeg tyve minutter til at bade, tage makeup på, tage tøj på og komme af sted. Indlægget lå på computeren og den tog jeg altså ikke med til julefrokost.

Husk at skrive en kommentar herunder, hvis du vil være med i lodtrækningen. Kommentaren må ikke indeholde links eller e-mail adresse. Dagligt bliver kommentarfeltet lukket mellem 18-20, herefter bliver vinderen trukket og dagens låge åbnet.

Vinderne fra den 14. december
Det var fem læsere, som havde mulighed for at vinde præmien fra i torsdags. De fem vi fandt frem til i går er fundet med antallet af forskellige retter vi smagte: 10, hvor mange julesange vi hørte: 27, hvor mange billeder som blev taget: 49, antal hæle der knækkede: 1 og sidst men ikke mindst antal genstande, jeg forsøgte at holde min udringning under kontrol med: 6 (min buksedragt har slå-om lukning, som er meget nedringet, derfor holder jeg den sammen med en sikkerhedsnål, men den tabte jeg i taxaen på vej til restauranten). Det betyder at det er Aia, Sandra, Rie Pedersen, Louise og Conni Nørskov, som skal prøve at sætte hår med:

TRESemmé 24 Hour Body Sky High Plumping Powder

Hjerteligt tillykke til jer alle, I vil blive kontaktet snarest.

Låge nummer 15
Bag gårsdagens låge gemmer sig et lækkert sæt hårprodukter fra Maria Nila. Volume i håret er noget de fleste stræber efter og det er præcis det en heldig læser kan få ved hjælp af:

Photobucket

Volumising Shampoo
Volumising Conditioner
Volumising Spray Balm
Matte Volumising Powder

Maria Nila producerer virkelig lækre hårprodukter. Det første jeg prøvede var Matte Volumising Powder, som min veninde havde købt hos frisøren. Hun var meget begejstret og købte også en til mig, så jeg kunne prøve vidunderet. Jeg blev også begejstret, da jeg lærte at dosere det fine pulver korrekt. Det får virkelig håret til at fylde og den tynde studs er perfekt at fordele pudderet med. Shampoo og Conditioner er både meget plejende, samtidig med at håret på ingen måde bliver tynget.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
93 kommentarer
Sandra

årh hvad årh hvad årh hvad, håber det er mig der har vundet 🙂 !
Krydser fingre igen igen 😀

Lene Elnegaard

Nej hvor kunne jeg lige bruge de lækre produkter!!!! Mit hår vil hvine af fryd…
Kh Lene

Kathrine LL

Jeg kunne godt trænge til noget volumen
i mit hår, så krydser fingre 🙂

Mette Straa

Vi prøver igen 😀

Sisse HAnsen

Synes i har de mest geniale måder at finde vinderen på 😀

Cecilie K

Haha, super fin måde, at i finder vindere på! 😀
//Krydser finger

Maria Hansen

Fladt hår har jeg, så denne pakke er lige noget for mig 😉

Pernille

Lækkert, lækkert. Jeg krydser fingre

Marianne L

Jeg er med! 🙂
Kh Marianne L

Julie h

Fedt! 😀 Se mig!!!

Din kommentar