Pudderdåsernes julekalender den 13. december

13.12.11

Der er sket noget HELT VILDT i dag…
Pudderdåserne fik ordnet negle hos Wanna Shine og … jeg fik lavet franske negle. Jamen er det noget særligt, spørger du måske. Til det spørgsmål findes kun et svar nemlig et rungende ja. Vi har alle aversioner mod det ene eller det andet, en af mine er altså franske negle.
Det startede med, at vi fik et meget generøst tilbud fra Wanna Shine, som vi naturligvis takkede ja til. Nu ligger landet bare sådan, at jeg ikke må have hverken lange negle eller neglelak på i øjeblikket på grund af mit job. Neglene skulle altså se så naturlige ud som muligt, hvorfor det endte med Gellack fra Trendnails og en mælket version af franske negle. Selvfølgelig kræver det tilvænning med den meget hvide kant, men jeg er glad for resultatet og det havde jeg helt ærligt ikke forventet at blive.

Da vi dagligt får nye læsere, som selvfølgelig prøver lykken her i Pudderdåsernes julekalender, bliver jeg nødt til at gentage mig selv en del. Jeg håber I bærer over med mig og forstår nødvendigheden af dette.

Du kan deltage i lodtrækningen om dagens præmie ved at skrive en kommentar under indlægget. Kommentaren må ikke indeholde links eller e-mail adresse og dette vil blive fjernet fra kommentaren. Kommentarfeltet bliver lukket dagligt mellem 18-20, hvorefter vinderne bliver trukket og dagens låge åbnet.

Dagens vindere
Det ser ud til, at I var enige med mig om, at vi trængte til lidt mere makeup i julekalenderen. De fem sæt makeup fra Yves Rochers julekollektion Luminelle Axe Tendance Hiver Incandescent bliver fordelt mellem 5 kommentarer, som er fundet af min ældste. Han besluttede at den første og den sidste kommentar skulle vinde. Hvorefter han regnede sig frem til at 144 skulle divideres med 4, det betyder at kommentar nummer 1, nummer 37, nummer 73, nummer 109 og altså indlæg nummer 145 er vinderne af gårsdagens præmie. De heldige vindere er: Lise H. F., Stella, Christina, Marie-Louise Larsen og Cecilie Frey, som alle har vundet et lækkert makeup sæt fra Yves Rocher bestående af følgende syv produkter:

Neglelak i farven Ibenholt
Jumbo øjenpen i farven Bronze
Læbeglans i farven Røde Bær
Skinnende Gelé i farven Guld
Duo-Kajal i farverne Glitrende Kobber/Gylden Brun
Løst Pudder med kobberglans
Trio øjenskygge med matte og skinnende farver

Stort tillykke til jer alle fem, I vil blive kontaktet snarest.

Låge nummer 13
Bag dagens låge gemmer sig et for mig helt nyt produkt, jeg har naturligvis testet det og er både overrasket, men bestemt også meget tilfreds med resultatet. Det er et produkt, som på sigt kan spare dig for rigtig mange penge. Byd RazorPit Teneo hjerteligt velkommen til Pudderdåsernes julekalender. I dag har vi fået lov til at udlodde et eksemplar af denne effektive barberbladssliber. Det vil sige at jeg i morgen trækker lod om et styks:

RazorPit Teneo

Hvis du bruger skraber til at fjerne uønsket hårvækst, ved du, at blade til sådan en fætter er en temmelig stor udskrivning, hvis du altså udskifter dem lige så tit, som du burde.
Folkene bag RazorPit har løst dette problem og kan derfor spare dig for et betydeligt beløb. RazorPit bygger på samme princip, som når barberen sliber bladet på en læderstrop. Bladet bliver nemlig ikke sløvt på grund af slid, nej det sløves af sæberester, døde hudceller og andre lækkerier. Når du renser bladene, bliver de altså så gode som nye. Rensningen skal være effektiv og det er her RazorPit kommer ind i billedet.
Jeg havde heldigvis et ret så sløvt blad på skraberen og et andet liggende hjemme hos mine forældre. Det ene blad forsøgte jeg at skrubbe rent med en ny tandbørste, det viste sig at være en temmelig vanskellig opgave. Faktisk var effektiviteten så ringe, at jeg hurtigt gav op. Det andet blad fik en tur med RazorPit’en og så skal jeg love for, at der skete noget. Det blev blankt og rent at se på med det samme. Indtil videre har jeg kun testet RazorPit denne ene gang, men dette danskproducerede vidunder er med garanti en ny favorit her hjemme.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
113 kommentarer
Sandra

Nice! 😀

Marianne L

Det lyder jo næsten for godt, til at være sandt 🙂 jeg prøver lykken! 🙂
Kh Marianne L

Tina

Det lyder da mega smart 🙂

BETINA Z

Stort tillykke til de heldige vindere…Må straks smide et lod i puljen om dagens
vidundergave…Åhh sådan en fætter kunne jeg dæleme godt bruge..;O)

Stine K.A. - 6400 Happimess

Ej jeg var godt nok tæt på i går. Suk. Men så må jeg da bare prøve igen. Og resten af dagene op til jul 😉

Karoline

Det vil jeg super gerne vinde!! Det lyder alt for godt 🙂

Lis

Lækkert!

Honi

Det har min kaereste i hvert fald brug for, vil gerne vinde den til ham 🙂

Pia, Lystrup

Jeg er med igen, igen – det må da lykkedes på et eller andet tidspunkt :o)
Stort tillykke til gårsdagens heldige vindere.

Mia Sørensen

Sejt! 🙂

Din kommentar