Pudderdåsernes julekalender den 12. december

12.12.11

Selvom dagene bliver mørkere og mørkere, bliver mit humør lysere og lysere.
Det har altid været en stor fornøjelse for mig at lave julekalendere for mine børn, mine forældre, min mand og for mine venner og veninder. Det er for det meste et overskueligt projekt at finde gaverne, som bliver samlet sammen over et par måneder. Og den glæde kalenderen bringer, er så smittende, at det altid er det hele værd. Det er selvfølgelig anderledes at lave en kalender til Pudderdåsernes læsere, men glæden er mindst lige så stor. Tak for den overvældende respons og for hver eneste af dine kommentarer.

Tak fordi du lyttede til min bøn i går. Det gør det virkelig meget lettere for mig, når e-mail adresser og links bliver udeladt fra kommentarerne. Jeg forstår udmærket, at du gerne vil have trafik på din side eller at du vil være sikker på, at jeg kan finde dig, hvis du er den heldige vinder. Problemet er at kommentarer, som indeholder denne type tekst bliver fanget i vores spamfilter. Det betyder i værste fald, at du ikke er med i konkurrencen. Og det er da ærgerligt!

Vil du være med i lodtrækningen om dagens præmie, skal du skrive en kommentar under dette indlæg. I morgen mellem klokken 18-20 bliver kommentarfeltet lukket og lodtrækningen blandt de kommentarer, som er skrevet herunder foretages. Derefter bliver indlægget skrevet, hvor vinderen offentliggøres og næste låge åbnes.

Dagens vinder
Det var ikke helt til at vurdere, om alle jer, som skrev en kommentar under gårsdagens indlæg, var indforstået med anmelderdelen af præmien. Det var, som nævnt en betingelse for at deltage, derfor blev jeg ærlig talt lettet, da det viste sig, at forfatteren af dagens vinderkommentar netop nævnte denne opgave i kommentaren. Vinderen er også i dag trukket fuldstændig tilfældigt. Det foregik ved at tælle samtlige af de klemmer, jeg havde brugt til at hænge mit vasketøj op med forleden. Der var 65 klemmer:

4 x 1 til strømpebukser
12 x 3 til drengenes og mine bukser
4 x 5 til den langhåredes bukser
4 x 1 til vanter
1 x 1 til en vaske pose
Foruden klemmerne var der naturligvis en hulens masse bøjler og ting, som var hængt op på anden måde end med klemmer.

Det betyder at vinderen af de syv produkter fra Artistry og den nye titel som gæsteanmelder på Pudderdåserne er Louise Svane, som altså har vundet denne lækre hudplejeserie:

Time Defiance Cleasing Treatment
Time Defiance Conditioning Toner
Time Defiance Day Protect Creme SPF15
Time Defiance Night Recovering Creme
Time Defiance Lifting Eye Creme
Intensive Skincare Renewing Peel
Intensive Anti-Wrinkle Firming Serum

Stort tillykke til Louise, som snart kan se frem til at dele sine erfaringer med ovennævnte produkter her på Pudderdåserne. Du vil blive kontaktet per e-mail snarest.

Låge nummer 12
Er det ikke på tide at vi kigger på noget makeup? Jeg er faktisk flov, for det er længe siden jeg modtog disse produkter og jeg har endnu ikke nået at skrive om dem. Det vil jeg hermed råde bod på, for i morgen har fem af Pudderdåsernes læsere mulighed for at vinde et rigtig lækkert sæt med udvalgte produkter fra Yves Rochers julekollektion Luminelle Axe Tendance Hiver Incandescent. Sættet du kan vinde består af følgende syv produkter:

Neglelak i farven Ibenholt
Jumbo øjenpen i farven Bronze
Læbeglans i farven Røde Bær
Skinnende Gelé i farven Guld
Duo-Kajal i farverne Glitrende Kobber/Gylden Brun
Løst Pudder med kobberglans
Trio øjenskygge med matte og skinnende farver

Det er desværre ikke alle produkterne, jeg har haft mulighed for at teste, men dem jeg har testet, kan jeg varmt anbefale og de resterende vil jeg alligevel anbefale, fordi jeg efterhånden har et ret godt kendskab til Yves Rochers kvalitet.
Neglelakkerne i denne kollektion er bittesmå men meget fine. Ibenholt er en mørk brun nuance. Katja har tidligere nævnt, at hun ikke synes, at låget er stort nok at holde på, når man tager neglelakken på. Det var dog ikke noget, jeg tænkte voldsomt meget over, da jeg prøvede dem.

De tykke blyanter med navnet Jumbo øjenpen er virkelig lækre. Jeg er vild med at bruge dem til smokey eyes. De er ret fedtede, men bruger du dem sammen med øjenskygge, bliver de fint siddende.

Denne læbeglans har simpelthen den fineste farve. Den er ikke super holdbar, men den lette geléagtige konsistens ser til gengæld så fin ud på læberne, at det ikke betyder det store.

Guld geléen er meget lettere at få lagt pænt, end jeg havde forventet. Den glider ubesværet på huden og glimmeret bliver fint fordelt. Jeg synes den er mest anvendelig til brug på kroppen, hvor den tilfører huden et fint skær og en del glimmer.

Duo-Kajal i farverne Glitrende Kobber/Gylden Brun. Der er meget glimmer i disse farver og det kan godt være lidt svært at styre, hvis du plejer at bruge pensler. Prøv i stedet at bruge fingrene, det fungerer i hvert fald bedst for mig. Farverne er fine og meget anvendelige til rigtig mange looks.

Den løse pudder har jeg ikke prøvet. Derfor er min anbefaling at bruge den med forsigtighed i ansigtet, men derimod gavmildt på kroppen. Hvor voldsomt glimmeret er på huden ved jeg desværre ikke, men pudder plejer at være nemt at dosere og den ser så fin ud på billederne.

Paletten med de tre øjenskygger, matcher de andre farver i kollektionen rigtig fint. Trioen indeholder en mat brun nuance: Kastanje, en mellembrun nuance: Kanel og en gylden nuance: Ambra. Lige denne palette har jeg ikke testet, men jeg har god erfaring med Yves Rochers lignende paletter. Så jeg tør godt give denne mine anbefalinger.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
145 kommentarer
Janni Rønholt

Uha det ser lækkert ud, lige noget for mig, som forgæves har søgt efter en glimmer til kroppen. Krydser ALT jeg kan for at jeg vinder ;0)

Sara Helle

Det er lige hvad jeg ønsker mig 🙂

dorthe hansen

endnu en super flot præmie

Ninna Andersen

Lækker konkurrence! 🙂

Sofie

Hvor er det altså bare nogle herlige konkurrencer I holder 🙂

Julie H

yaaaaay!!! 😀

natalie k.

nej hvor ville jeg elske disse!

Caroline Wegener

Jeg tror, jeg vil kunne kreere et fantastisk nytårslook med de produkter der!

Pernille

Super lækkert. Jeg krydser fingre

Charlotte Louise

Har længe haft lyst til at bestille hos Yves Rocher – faktisk lige siden i anmeldte deres bruseolie 🙂

Din kommentar