Pudderdåsernes julekalender den 9. december

09.12.11

I dag har jeg om muligt endnu mere travlt med at skrive indlæg end de andre dage, jeg er nemlig til julefrokost med nogle fantastiske veninder og selvom de er fans af Pudderdåserne, synes de alligevel det er meget sjovere at være sammen med mig, når jeg ikke sidder og skriver.

For at være med i Pudderdåsernes julekalender, er det under dagens indlæg, du skal skrive en kommentar. Det gælder ikke som lodder i konkurrencen, hvis du kommenterer på andre indlæg eller på Facebook og skriver du flere kommentarer under indlægget, gælder det stadig kun som et lod.

Kommentarer som indeholder e-mail adresser og sidehenvisninger (f.eks. til din blog) bliver ikke godkendt, med mindre du samtidig har skrevet noget andet i kommentaren.
Kommentarfeltet bliver lukket mellem 18-20 hver dag. Derefter vil jeg finde vinderen, åbne dagens låge og skrive dagens indlæg

Vinderen fra den 8. december
I dag har min ældste søn været hjemme med feber og derfor fik han naturligvis lov til at stå for dagens trækning. Han valgte at skille en selvkonstrueret Lego Hero Factory figur ad og tælle de anvendte dele. Derefter skrev han tallet på en seddel og lagde det i min taske, vi aftalte at hvis antallet af dele var højere end antallet af kommentarer, så skulle det bare være den sidste kommentar.
Lego Hero Factory figuren var samlet af 76 dele, hvilket betyder at Zainab, som er forfatteren af indlæg nummer 76 har vundet gårsdagens gevinst bestående af et sæt fra Farouk Royal Treatment:

Pure Hydration Shampoo
Intense Moisture Conditioner

Hjerteligt tillykke til Zainab, du hører fra mig.

Låge nummer 9
For ganske nyligt blev jeg introduceret for firmaet Amway, som sælger et hav af mærker og produkter. De to mærker jeg har stiftet bekendtskab med er BeautyCycle og Artistry, i dag har jeg fået lov til at udlodde et sæt med tre forskellige farver af BeautyCycles Light Up Lip Gloss:

Champagne en lækker nude nuance
Glitz en smuk rosa pink nuance
Passion som er en virkelig lækker rød nuance

Photobucket
BeautyCycles Light Up Lip Gloss er en såkaldt lip plumber, man skal lige vende sig til fornemmelsen på læberne, for det er en ganske effektiv variant. Glossen dufter kraftigt af pebermynte, men smager heldigvis ikke af det (jeg bliver altid nervøs for tandpasta rester, når mine læbeprodukter smager af pebermynte).
Farverne er virkelig fine, især hvis man supplerer med en lipliner i samme nuance. Den røde er blevet brugt flittigt oven på en rød og meget mat læbestift, de to har været et fantastisk makkerpar her i december. Holdbarheden er helt almindelig for en gloss, det vil sige at det er et af de produkter, som det er godt at huske på farten.
Det er der også taget højde for med emballagen, for der er spejl på siden og lys i låget ved applikatoren, så du kan stå i mørke og få frisket læberne op. Når du supplerer med en lipliner eller en mat læbestift neden under, forøger du naturligvis holdbarheden betydeligt.

Vil du prøve BeautyCycles lækre lip plumber, skal du blot skrive en kommentar under dette indlæg. Held og lykke og rigtig glædelig jul til jer alle <3

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
90 kommentarer
Lene Elnegaard

Den pakke skal da her hjem!!!
God julefrokost.
Klem Leme

Dana

Ha’ en god julefrokost!

Helle Ibsen

Spændende!!
🙂

Josefine

Lækkert!

Natalia C

Lækre farver

Sandra

Elsker jeres julekalender!! Har deltaget hver dag indtil videre :-D!! Krydser stadig fingre!
Håber ikke jeg bliver disket bare fordi jeg skriver min blog adresse til sidst i beskeden?? 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Sandra!
Det gør du selvfølgelig ikke! Men jeg sletter den, da den alligevel stå eunder dit navn 😀
Mvh. Helene

lisa

skønne farver

Camilla T

Skønne nuancer, et sikkert hit i min makeup taske!! 🙂

Laila Damgaard

Ja, det er da lige en julegave for mig!!

Annette Holck

Spændende! Hav en god julefrokost! 🙂

Din kommentar