Pudderdåsernes julekalender den 5. december

Pudderdåsernes julekalender den 6. december

Det er så skønt at se hvor mange af vores læsere, som deltager i vores daglige lodtrækning om kalendergaverne i vores julekalender. Blev endelig ved med det, vi har rigtig mange dejlige gaver klar til jer.
I går blev jeg nødt til at ændre tidspunktet for lukning af kommentarfeltet, fordi det simpelthen var et skidt tidspunkt for mig om eftermiddagen. At dømme på mængden af svar, havde det ikke den helt store betydning for jer.

Reglerne for pudderdåsernes julekalender er, at du deltager ved at skrive en kommentar under dagens indlæg. Det betyder, at kommentarer på andre indlæg og på Facebook ikke gælder som lodder i lodtrækningen. Hver dag mellem klokken 18-20 vil kommentarfeltet blive lukket, hvorefter jeg vil trække en vinder og skrive dagens indlæg, hvor vinderen bliver offentliggjort og dagens låge åbnet.

Vinderen fra den 5. december
I dag var det min ældste søn, som trak vinderen. Det gjorde han ved at lave tre bunker med sedler med tallene 0-9. Den første bunke var første ciffer i tallet, det vil sige 0-4 var lig med 0 og 5-9 var lig med 1. De to sidste cifre var lig med tallet på papiret. Resultatet af denne trækning blev nummer 358, det vil sige at Nanna, som er forfatteren af indlæg nummer 58, har vundet gårsdagens præmie bestående af et sæt med:

2 styks Bio-Oil og en skubbehandske

Rigtig hjerteligt tillykke til Nanna, du vil blive kontaktet med hensyn til adresse.

Låge nummer 6
Produkterne bag låge nummer 6 er endnu ikke blevet omtalt her på Pudderdåserne, men vi har begge haft fingrene i tuber og krukker og dem vi har testet har absolut ikke skuffet os. Præmien vi har fået lov til at udlodde består af et sæt af følgende produkter fra Comwell Spalosophy:

Salt Bodyscrub
Cleansing Body Foam
Bodyoil
Exfoliating Face Scrub
Moisturizing Face Cream
Deep Cleansing Clay Mask

En af nøgleingredienserne i Comwell Spalosophy er avokadoolie, som udover at pleje huden i dybden også er rig på vitaminer og mineraler. En anden ingrediens i seriens produkter er hvid hibiscus, den udmærker sig ved at være rig på antioxidanter og så har den samtidig en let peelende effekt. Seriens produkter har en grøn og behageligt krydret blomster duft.
Sættet fra Comwell Spalosophy er en rigtig forkælelsespakke. Du har ingen undskyldning for ikke at forkæle dig selv med et par timer og disse lækre produkter til ansigt og krop.

Hvis du vil være med i lodtrækningen, skal du skynde dig at skrive en kommentar under dette indlæg.
Rigtig meget held og lykke til jer alle.

Billedekilde: Comwell Kellers Park

Næste indlæg

Pudderdåsernes julekalender den 5. december