Læsertest: Før og efter med Vichy Liftactiv Derm Source

Fredagsfavorit: Decubal Lips & Dry Spots Balm

Som bekendt var dåserne til fest sidste torsdag, det blev en meget sen fornøjelse for mit vedkommende. Indtagelse af alkoholiske drikke, kulde og almindelig forglemmelse, gjorde at mine læber tørrede fuldstændig ud. Det er første gang i jeg ved ikke hvor mange år, jeg har stået med en blødende læbe, som skyldes tørhed.
Kuren er heldigvis simpel. Få dage med en af dåsernes darlings Decubal Lips & Dry Spots Balm og vupti, tørre og blødende læber var atter fortid. Decubal Lips & Dry Spots Balm er blevet nævnt så mange gange på bloggen at jeg ikke har tal på det og derfor vil jeg ikke trætte dig med endnu en gennemgang af dens fortræffeligheder. Dem kan du nemlig selv læse mere om blandt andet her.

Decubal Lips & Dry Spots Balm koster ca. 60 kroner og kan købes på Apoteket.

21 kommentarer

 • Tina T

  Det kan være jeg skal investere i sådan en for hold da op både min hud og læber er allerede mærket af kulden. Jeg cykler nemlig hver eneste dag på arbejde. Men henad aften føler jeg mig godt nok stram i masken og mine læber er helt vilde tørre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Tina
   Den får begge dåsers varmeste anbefalinger!
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Helene,

  Fordi jeg må være “meget gammel” og “meget glemsom”, har jeg trods besøg i MAC standen i Magasin ikke fået prøvet den læbeblyant, du foreslog, suk. Men den jeg allerede har fra MAC er ikke helt god, den føles ubehagelig, dog uden massive reaktioner.

  Til gengæld har jeg fået købt en MAC læbestift fra Glitter & Ice serien (den der hedder Double Spin), som jeg kan bruge ovenpå en Youngblood læbeblyant (i Pout), nemlig:-)

  Og jeg har også erfaret, at hvis jeg bruger MAC Prep + Prime, kan jeg bruge min Cremesheen Glass (den der hedder Deelight) ovenpå.

  Så nu har jeg et nude og et rosa sæt fra MAC, der begge fungerer + de forskellige farver lipgloss fra Youngblood, som også virker.

  Der er til gengæld en ukendt fælles synder i lip pencil fra Shiseido, lip pencil fra MAC (i Dervish) og læbestiften fra La Roche-Posay (i 47). For de tre fungerer ikke. Jeg har ikke fundet ud af, hvad det er, men det er et projekt til en dag, når jeg får tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Kære Liselotte!
   Jeg elsker at få dine opdateringer! Tak fordi du vil dele dine erfaringer med os! Jeg tænker meget på produkter osv. til dig og ville meget gerne bede om en komplet liste (så komplet den kan blive ;)) over de farvestoffer, olier osv. du (ved, at du) IKKE kan tåle. Du må meget gerne maile den til mig på helene@pudderdaaserne.dk
   På forhånd mange tak <3
   Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg brugte lige tre timer på at skrive en liste og læse deklarationer. Den skulle være på vej til din email:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Liselotte
   Wauw tak for tilliden og meget lang mail :p
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  hejsa.

  ja ved godt det er off topic, men Make up store i Fields har 40 % på alt i butikken indtil den 27/11 hvor de desværre lukker.

  men synes lige jeg ville give tippet videre, det er jo meget at spare :0)

  ellers 1000 tak for en super god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hvaaaad :-O
   De kan da ikke lukke… :(
   Tak for tip og roser Ditte!
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   nej vel er også super trist over de lukker, og hun sagde at de nok også lukker deres butik på sillebroen (frederiksund) her i det nye år, så er der vist kun den på fisketorvet tilbage.

   ØV siger jeg bare :0(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hmmm! Æv siger jeg også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Denne fra Decubal, er ikke bare min favorit om fredagen, men hver dag:) Jeg har meget eksem og derfor meget tør hud, og cremen fra denne lille tube, gør altså underværker og er helt sikkert anbefalelsesværdig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Stine!
   Vi er vilde med den! Den eneste ulempe er at den er så mega sværd at trykke ud af tuben, når den ligger i lommen/tasken, når det er koldt :P
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene,

  Du skulle jo have det fulde billede, hvis du skal kunne bruge det til noget:-)

  Og undskyld længden, men de der ingredienslister var jo skræmmende fyldt med farvestoffer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Liselotte!
   Du skal sandelig ikke undskylde! Jeg er meget glad for, at du tog dig tiden til at dele listen med mig <3
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den var også lærerig at lave. I fremtiden tror jeg faktisk ikke, at jeg gider spørge efter noget udefineret i en forretning, for nu ved jeg, hvorfor jeg altid ender med at måtte sige nej tak til de første mange, mange forslag fra ekspedienten.

   I fremtiden går jeg på nettet, researcher og køber måske også der.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] læse mere om den lille tube ovre hos Pudderdåserne, som har skrevet fine ting om den både her, her og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej dåser!

  Jeg vil bare lige stille jer et spørgsmål vedr. denne fantastiske læbesalve (som iøvrigt er den bedste læbesalve/-pomade som jeg har prøvet!)

  Jeg Googlede den og fandt frem til en debatside, hvor en debattør skrev følgende om Decubal lips & dry spots: “Det er heller ikke meningen at man skal bruge den hele tiden. Det er til at tage ”flagerne”, og så bruger man plejende cremer/læbepomader efterfølgende. Decual Lips and Dry Spots indeholder salicylsyre der fjerne det øverste (tørre skællede) lag hurtigt. Den er ikke beregnet som læbepleje på den måde.”
  Er det sandt hvad hun skriver? Er den kun til at kurere tørre og sprukne læber og skal man efterfølgende bruge en “alm.” læbepomade?
  Jeg har altid brugt den som læbepomade dagligt og med succes – men vil lige høre jeres syn på sagen :)

  På forhånd tak og god søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Nej, det er det ikke! Du kan med fordel bruge den hele tiden netop på grund af salicylsyren ;-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Indeholder denne læbebalsam vand? Det har jeg nemlig læst man skal holde sig fra ved tørre læber :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lotte
   Nej, det gør den ikke.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Lotte
   Nope den er aldeles fri for vand :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læsertest: Før og efter med Vichy Liftactiv Derm Source