MAC Dazzlesphere julen 2011

Sneak peek: MAC Glitter And Ice Dressed To Dazzle Dazzleglass og Fancy Moves Technakohl

Selvom dette kun er en minimal brøkdel af MACs som altid gigantiske julekollektion, så er det en ret fin brøkdel. Og hvis du aldrig har prøvet MACs kendte Dazzleglass og Technakohl, så er det en god lejlighed til det. Selve Glitter And Ice kollektionen, som er den tredjedel af den store vinter-skøjte-kollektion, som består af enkeltstående produkter, består i år af en lang række limited produkter, blandt andet helt nye og ukendte farver Dazzleglass og Technakohl.

Dressed To Dazzle Dazzleglass
MAC Glitter And Ice Dressed To Dazzle Dazzleglass
Selvom jeg normalt ikke er fan af glimmer på læberne, så er det svært ikke at blive glad indeni, når man får Dazzleglass på. I modsætning til de fleste andre læbeprodukter med så store mængder glimmer er Dazzleglass en meget blød, cremet og lækker fornemmelse at have på læberne.

Dressed To Dazzle er en meget fin transparent farve på læberne med guld og fuchsia glimmer. I tuben er den en pudsig grålig pink base, men på læberne bliver den helt transparent og rigtig fin. Den vil fungere godt ovenpå en læbestift i en kraftigere farve til at give ekstra pang.

MAC Glitter And Ice Dressed To Dazzle Dazzleglass

MAC Fancy Moves Technakohl
MAC Glitter And Ice Fancy Moves Technakohl
Jeg er Technakohl fan. Det er en af mine yndlingseyelinere, fordi den er holdbar, ikke bliver gnedet ud og nem at lægge. Og så kommer den i praktisk  skrue-op-pen, så man slipper for at spidse den.

Glitter And Ice kollektionen giver os seks nye farver og Fancy Moves er en fin blommefarvet-lilla med let shimmer i.

Hvad synes I? Jeg glæder mig til at se resten af kollektionen!

Her kan du købe det
Køb det i Magasin, Salling i Aalborg eller på Magasins webshop fra 1. november.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Dazzlesphere julen 2011