Superdramatisk mascara: Benefit They're Real Mascara!

Elizabeth Arden Red Door

Måske har du bemærket en ny spændende flakon på diverse diske og i vinduer rundt omkring. En høj dybrød flakon formet som en dør. Det er Elizabeth Ardens klassiske duft Red Door, som er blevet relanceret i denne smukke flakon og i en helt ny indpakning.

Duften
Den meget elegante og klassiske duft er skabt af Carlos Benaim, som er en sand legende blandt parfumører. Red Door er indbegrebet af glamour og luksus og hvordan kan den være andet, når inspirationen kommer fra den legendariske Red Door Spa på Fifth Avenue.
Det er en tung og afrundet blomsterduft.
Topnoterne er liljekonval, fresia, vilde violer og blomme.
Hjertenoterne er orkidé, appelsin blomst røde roser, jasmin og ylang-ylang.
Basenoterne er honning, sandeltræ, vetiver og egetræsmos.

Minder
Første gang jeg stiftede bekendtskab med duften Red Door, var på min venindes mor. Hun var virkelig med på moden dengang i firserne. Hun havde stort krøllet hår sat med en god portion lak og et flettet pandebånd i ny og næ. Makeuppen var oftest turkis og læberne var lyserøde eller lyslilla. Hun var (og er sikkert stadig) sådan en, som gjorde et kraftigt indtryk på de fleste. Hun duftede tit af Red Door måske lidt for tit, for hun kom så meget på, at man var ved at besvime i hendes nærhed.

Personligt er jeg meget varsom med doseringen af mine dufte. Jeg bryder mig nemlig ikke selv om, at blive overvældet af et andet menneskes duft (uanset om den grundlæggende er god eller dårlig). Det er umuligt at værne sig selv mod dufte og det er direkte grænseoverskridende for en sart næse. Kvalme, hovedpine og ubehag ligger ikke langt væk, når man nærmer sig sådan en parfumedunst.
Alle ovennævnte minder kommer strømmende allerede efter første spray af den smukke nye flakon. Duften Red Door er nemlig den samme, det er kun flakonen, som er blevet ændret.

Elizabeth Arden Red Door Eau de Toilette Spray Naturel findes i tre størrelser 30 ml., 50 ml. og 100 ml. og koster mellem 285-570 kr. I serien findes også parfumeret bodylotion til 230 kr. og en deodorant spray til 200 kr. Produkterne kan købes i Matas, parfumerier og stormagasiner og på Magasins webshop.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Red Door har aldrig helt fanget mig, den er lige “tung og varm” nok efter min smag. Ellers er jeg helt klart tilhænger af flere EA-dufte, og Blue Grass er min evige favorit (kalder den selv bedstemor-agtig, da den minder mig om duften på min farmors badeværelse for sådan cirka hundrede år og en madpakke siden!) Og ja, du har ret i, at for meget “duft” kan være ekstremt ubehageligt; jeg har ligefrem præsteret at kaste op som følge af, at folk, jeg besøgte, har haft alt for meget duft-halløj stående fremme i rummene. Ikke så sært, at mange i dag udvikler duft-allergi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Conni!
   Red Door klæder slet ikke mig og mine tidligere traumatiske oplevelser med duften ;), gør at jeg ikke er en af de mange fans.
   Jeg har dog duftet den på andre kvinder, hvor det var en virkelig behagelig duft.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  UHA jeg husker tydelig Red Door fra mine unge dage og der synes jeg den duftede skøn, men jeg må ærlig indrømme idag er den for mig bare så NO GO, måske derfor de har ændret udseende på den, for at gøre den mere up to date. Men jeg bliver ikke en af dem der vil købe den igen, har fået nye favorriter og favoritten pt. er Chanel Chance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Helene
  Fin flakon må man sige, men duften er (desværre) også for tung til mig. Det er jo en sand klassiker, men man skal bare være en helt speciel type for at kunne bære den. Jeg holder mig også til lidt lettere dufte :o)

  KH Cecilie //beautyblock.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Cecilie!
   Jeg er helt enig, det er ikke en duft til frk. hvemsomhelst.

   Jeg bruger mange tunge dufte, men Red Door er bare ikke for mig. Det er også ret vildt at det “bare” er en Eau de Toilette :-O

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superdramatisk mascara: Benefit They're Real Mascara!