Les Jeans de Chanel til Fashion Night Out 2011

Sneak peek: MAC Style Driven Pro Longwear Eye Shadow og Lipglass

Til september lancerer MAC en lang række nye produkter til deres succesfulde Pro Longwear serie, som består af ultra holdbare produkter. Der kommer flere farver til Pro Longwear Lipcreme læbestiften, en ny Pro Longwear Lip Pencil og så en Pro Longwear Eyeshadow og Pro Longwear Lipglass, som vi har set nærmere på i dag.

Jeg er lige kommet hjem og har fået taget billeder, det vil sige, at jeg ikke kan udtale mig om det, som Pro Longwear jo handler om, nemlig hvor længe de kan holde. Det skal jeg selvfølgelig nok opdatere med, når jeg har haft en chance for at teste det.

Pro Longwear Eyeshadow

Pro Longwear Eyeshaoow i Sweet Satisfaction

Pro Longwear Eyeshadows er noget større end de normale MAC øjenskygge. Konsistensen er også væsentlig anderledes. Det tætteste, jeg kommer på, er den limited kollektion, vi så i foråret, der hed Peacocky, hvor vi så Mega Metal øjenskyggerne, som jeg synes minder en del om en mere frosted udgave af disse. MAC Pro Longwear virker med andre ord, som en mindre metallisk version af Mega Metal Eyeshadows, og det er virkelig en god ting, for det var nogle forrygende øjenskygger.

De har i hvert fald de samme gode egenskaber. Cremet konsistens, blender nemt og super pigmenteret. Holdbarheden? Den må jeg vende tilbage med.

Farven, jeg har prøvet, hedder Sweet Satisfaction og er en neutral beige med frost i.

Pro Longwear Lipglass

Pro Longwear Lipglass i Show Me!

Pro Longwear Lipglass i Show Me!

Der er noget modsætningsfyldt i at ville lave en langtidsholdbar lipglos. Lipgloss forsvinder pr definition væsentlig hurtigere end for eksempel læbestift. Denne har dog de egenskaber, der typisk skal til for at en lipgloss holder længere, den er nemlig relativt klistret og meget pigmenteret og dækkende.

Skønt at se en pigmenteret og dækkende serie lipglos og ikke bare de sædvanlig transparente. Duften er lidt anderledes end MACs sædvanlige diskrete vanilleduft. Denne minder mere om kunstig softice. Det er dog ikke noget, man kan mærke, når den er på. Den lover op til 6 timers hold, jeg skal nok tjekke op på det. Dette er farven Show Me!

Photobucket

Sådan ser man ud, når man er megatræt efter en lang dag med PR arrangementer hele dagen OG har MAC Pro Longwear Lipglass i Show Me! på.

Her kan du købe det
Pro Longwear Eyeshadow kommer til at koste 195 kroner og Pro Longwear Lipglass vil koste 175. Style Driven kollektionen kommer til Danmark cirka 8. september og kan som altid købes i Magasin, Salling i Aalborg og på Min tekst.

Hvad synes I? Er det noget, I er interesserede i?

4 kommentarer

 • Hvor har du dog en dejlig kulør :D Eyeshadow’en ku jeg måske godt finde på at købe, synes den er ret fin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser forrygende ud! Hvis det er det, der skal til, så skal jeg da ha’ gang i noget PR-halløj og MAC Pro Longwear Lipglass! ;-) Okay indrømmet, jeg er ikke så meget til lipglosses længere, dels fordi jeg synes de generelt er for klistrede, og dels er jeg allerede pænt dygtig til at “æde” almindelige læbestifter. Men det er jo ikke ensbetydende med, at jeg ikke har en ordentlig stak lipglosses, for man kan jo aldrig have for meget makeup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej præcis :-D Derudover er jeg ret enig med dig. Jeg går mere og mere med læbestift og mindre og mindre med lipgloss.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Les Jeans de Chanel til Fashion Night Out 2011