Fredagsfavorit: Flax Sticks Special Effects Brush Set

Hvem skal have holdbar øjenskygge?

Too Faced Shadow Insurance

Foto: Too Faced

I gør det bare ikke let… Jeg tænkte, at når nu det handlede om makeup, ville det være nemt for os at vælge vinderen. Men sådan er det bare ikke, for igen må vi konstatere, at vi har de mest fantastiske og engagerede læsere. Vi takker for jeres fantastiske beskrivelser og inspirerende looks.
Præmien er tre styks Too Faced Shadow Insurance og derfor er de tre vindere er valgt af nogenlunde samme grund, nemlig fordi de looks de har valgt trænger til en virkelig god primer.

De tre læsere som fremover skal have holdbar øjenmakeup er:

Annesofie som fyrer den af med regnbuer på øjnene

Tina T fordi hun er en glimmergirl (hold fast i det til efteråret!)

Og sidst men ikke mindst

Nana R. i håb om at hun vil holde op med at bande.

Tak til jer alle for den store deltagelse.

8 kommentarer

 • Nana R.

  Et øjeblik blev jeg MEGET pinligt berørt over, at I syntes jeg bandede helt ustyrligt, når jeg kommenterede hos jer, indtil det gik op for mig, at det var fordi I mente, jeg ikke skulle bande over jer! :)

  Tusind tak for det, jeg lover aldrig at bande over jer igen, men kun smile, fordi I introducerer mig for så mange gode ting.

  Tak for det, og hav en fantastisk weekend.

  kh Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hæhæ!

   Jeg har aldrig lagt mærke til om du bander :D
   Så det er kun det du selv har skrevet. Du fik os begge to til at grine @%&§ Pudderdåser, fnis!

   Og tak selv Nana for de pæne ord.
   God weekend til dig også

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nana, det er mig, der takker. Du fik mig til at grine højlydt, da jeg lå i sengen med mega hold i ryggen på hardcore painkillers (ja, jeg ligger der stadig men da det var værst). Så tak :-) Jeg så dig levende for mig :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Hvor blev jeg glad da jeg åbnede min mail hertil morgen.
  Jeg fik et stort smil på læben da jeg så jeres tekst med beskrivelse af os der har vundet.
  Og dem der kender mig vil også smile stort for de vil på ingen måde være i tvivl om at jeg er til glimmer, selvom min bedre halvdel bander mig langt væk en gang imellem. Jeg efterlader nemlig spor efter mig af glimmer i bilen og ivores hjem HI HI dog er det værst ved juletid. Hos os er man ikke tvivl når det er juletid for der ligger glimmer i hele vores hjem:-)

  Mange glade hilsner fra Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  Tusinde tak :D Nu slipper med for at regnbue øjnene bliver til gang fedtet regnbuesmat efter et par timer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til vinderne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Kære Pudderdåser

  Hvornår kan man forvente at modtage sin præmie, håber ikke jeg lyder alt for utålmodig HI HI , men er bare så spændt på at få den og afprøve den?

  Mange hilsner Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Tina
   Det kan jeg godt forstå :-) De skulle være sendt, men de kommer fra Sverige, så det tager lidt ekstra tid.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Flax Sticks Special Effects Brush Set