Vind special edition designer lædertaske, t-shirt og creme fra Nivea

Tirsdagstip: Opsøg professionel vejledning

MAC All Ages All Races All Sexes

Foto: MAC

Det er en jungle at finde frem til de rigtige produkter og endnu sværere at finde de rigtige farver, især hvis man ikke lige orker at sætte sig ind i alle de mærker, som efterhånden er tilgængelige. Hvis man så oven i købet er mørkere eller lysere i huden, er det endnu mere udfordrende. Jeg forstår godt, at så mange giver op og ender med et middelmådigt produkt og dermed resultat.
I går tilbragte jeg eftermiddagen med en skøn kvinde, som i årevis har været utilfreds med sin concealer. Det var intet mindre end fantastisk at se overraskelsen og glæden, da de mørke rander for første gang i årevis blev tryllet væk.
Det er en god idé at finde et af de steder, hvor der er uddannede makeup artister. En anden ting, du skal gå efter, er et bredt farveudvalg, når det gælder concealere og foundations.
Det er følsomt at søge hjælp til de problemer eller udfordringer, som fylder mest og derfor er det mindst lige så vigtigt, at du føler dig tryg. Lad dig ikke spise af med det første og bedste produkt, men bed om at I prøver flere forskellige farver af. Selv en lille variation i nuancen kan være det, der gør hele forskellen.
Sørg for at have god tid og føl dig ALDRIG presset til at købe et produkt. Få en prøve med hjem, så du kan se, hvordan produktet fungerer for dig og hvordan det ser ud i de vante omgivelser. Bemærk at sådan noget som at få skjult mørke rander, rødme, modermærker, ar og så videre kan ændre dit udseende så meget, at du skal vænne dig til resultatet.

Har du nogen udfordringer på makeupfronten, som er svære at få løst?

Husk at deltage i vores konkurrence om en super fed taske og lækker creme fra Nivea.

11 kommentarer

 • Anna B

  Jeg kan slet ikke finde ud af at købe læbestift. Jeg står og fumler og tænker: “Må jeg putte det på læberne?”. Har dog fundet ud af, at det kan være en god ide at sætte tid af til at købe makeup på tidspunkter, hvor der er få kunder i butikken og medarbejderne har god tid. Lidt planlægning skader aldrig! Vil give medarbejderne hos Bobbi Brown credit for altid at tage sig god tid til at forklare og vejlede. Lige meget hvor lang køen er:-) Ellers overvejer jeg at få en tid i Mac’s stand i magasin. Men jeg har det problem at jeg let kommer til at tænke: “Nu hvor de er så flinke, så må jeg hellere købe det hele!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anne
   Det er også RIGTIG svært!
   Det er helt rigtigt at det er en god idé ikke at komme, når alle andre også shopper, det stresser både dig og ekspedienten. Lige præcis hos Bobbi Brown, MAC, Make Up Store har jeg også rigtig gode erfaringer.

   Mht. at købe det hele… jeg forstår det godt, det ER bare rigtig svært! Med der er ingen skam i at sige: “Jeg har fået så meget god information, men nu har jeg behov for lidt tid til at tænke! Må jeg ikke bede om en lille prøve? Så jeg kan se, hvordan det fungerer for mig der hjemme”

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • RikkeV

   Helene: Rådet med prøve er godt, men det giver de da ikke hos Mac? Hvad med Bobbi?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jo jo, både MAC og Bobbi giver prøver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik rigtig god vejledning da jeg købte min Saint Germain læbestift i Magasin i Fields – de er super flinke derude :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Forresten så er det super fedt at i skriver om de nye MAC kollektioner så vi hvad hvad der er værd at kigge efter, jeg bor selv rigtig langt fra en MAC counter – så det er rart at vide om der er noget der er værd at tage ind efter :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak, det er godt at høre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvis de i MAC siger de ikke har nogle små prøve glas og derfor ikke kan give prøver med hjem (det har jeg været ude for et par gange) så bare spørg om de ikke kan lave den på en anden måde, i et lille stykke plastik eller lign. Så plejer de at finde på noget:-) Jeg er selv makeup artist, så shopper ofte ved MAC, men køber aldrig, foundation, concealer eller cremer uden lige at have haft en prøve med hjem for at teste konsistens, dække evne, undertone osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  I har jo ret igen :-)

  Sidst jeg besøgte Mac-standen i Maga, havde jeg lyst til at købe det hele – eller næsten. Jeg mangler 9 øjenskygger for at fylde en ny palette op, og jeg ville bare ha’ ha’ ha’…. Men jeg kom i hænderne på en rigtig sød pige, der sagde, at det syntes hun var en dårlig idé. Jeg skulle hellere komme ind med mine paletter og så få vejledning i at bruge de farver jeg allerede har. Og så kunne vi vurdere om der var noget jeg virkelig mangler. Det syntes jeg var super service! At jeg så endte med at købe nogle andre ting, er så en anden historie :-) Men det skal også lige siges, at det er ting jeg er blevet rigtig glad for. Og det var de ting jeg rent faktisk havde brug for – og ikke bare flere øjenskygger som bare ville være ubrugte.

  Forresten har Elf i øjeblikket rabat på studio-linien – den med den gode foundationpensel :-) Brug koden studio25 ved “kassen” og så får man 25% i rabat. Tilbudet gælder til den 8. juni.

  Mvh Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Tak for tippet Karen!

   Det er en svær kunst at begrænse sig, det er dejligt at høre at du fik hjælp til at vælge de ting du egentlig havde brug for.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind special edition designer lædertaske, t-shirt og creme fra Nivea