Vind special edition designer lædertaske, t-shirt og creme fra Nivea

06.06.11
Josep Font for Nivea

Josep Font for Nivea

Jeg æder lige mine ord langsomt i mig igen her til aftensmaden, for da jeg i sidste uge til ghd konkurrencen skrev, at den blev i hvert fald ikke overgået foreløbig, vidste jeg ikke, at Nivea dagen efter ville kontakte mig for at spørge, om vi ville udlodde en special edition lædertaske, t-shirt og creme designet af Josep Font for Nivea til en værdi af i alt 3.150 kroner.

Konkurrencen er i anledning af, at Josep Font har designet en special edition krukke af den klassiske creme Nivea Soft, som vi kan købe i butikkerne de næste par måneder for 47.95 kroner. Sidst, de gjorde det, var i 2009, hvor den indiske designer Manish Arora designede en version af Nivea Soft.

Præmien består af en lækker blå lædertaske til en værdi af 2.350 kroner, som taskenørden i mig er ved at dø efter at vinde. Kan man ikke godt deltage i sin egen konkurrence? Derudover har Josep Font designet en t-shirt, som også er med i præmien og selvfølgelig hans version af Nivea Soft.

Alt, hvad du skal gøre, for at deltage er, at skrive en kommentar til dette indlæg. Så trækker vi lod onsdag aften efter klokken 20.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
178 kommentarer
Estermarie

Wooov en lækker taske….. Den gad jeg godt vinde :O)

Line Thøgersen

Uhhh, nu er jeg nødt til at skrive en kommentar!!! 🙂

Mia Eriksen

Ååååh, wauw, det er godt nok en fantastisk præmie!!! Ville godt nok muntre mig lidt op, når jeg for tiden stresser over det ski….. speciale, der skal afleveres lige om snart!!! Krydser fingrer og håber på at lykken tilsmiler mig 🙂

Christina Hansen

Sejt! 🙂

Line F

Ihhh en fin taske!! Muuuuust own! 🙂

Sarah K

Nu sidder jeg jo og knokler løs med alle de eksaminer jeg har tilbage, men der er selvfølgelig altid overspringshandlinger og de sidste par uger har I været min overspringshandlinger!
En rigtig god konkurrence! Jeg kunne godt bruge lidt forkælelse i denne her læsetid! 🙂

Christina

Blå er jo lige min farve :-), håber jeg er den heldige

Nanna

Neeeeej, hvor fint. Gad jeg godt vinde 🙂

Lise S

Den er fed – en hot, hot, hot blå sag af en taske. Jeg har lige outfittet som mangler den.

rijaH

Hvor fedt 😀 Hvis i bliver ved sådan her ender vi jo med jordomrejser, biler og den slags 😀 Så bare keeeep em coming!

Din kommentar