Billige pensler: Nilens Jord Black Diamond

Vind special edition designer lædertaske, t-shirt og creme fra Nivea

Josep Font for Nivea

Jeg æder lige mine ord langsomt i mig igen her til aftensmaden, for da jeg i sidste uge til ghd konkurrencen skrev, at den blev i hvert fald ikke overgået foreløbig, vidste jeg ikke, at Nivea dagen efter ville kontakte mig for at spørge, om vi ville udlodde en special edition lædertaske, t-shirt og creme designet af Josep Font for Nivea til en værdi af i alt 3.150 kroner.

Konkurrencen er i anledning af, at Josep Font har designet en special edition krukke af den klassiske creme Nivea Soft, som vi kan købe i butikkerne de næste par måneder for 47.95 kroner. Sidst, de gjorde det, var i 2009, hvor den indiske designer Manish Arora designede en version af Nivea Soft.

Præmien består af en lækker blå lædertaske til en værdi af 2.350 kroner, som taskenørden i mig er ved at dø efter at vinde. Kan man ikke godt deltage i sin egen konkurrence? Derudover har Josep Font designet en t-shirt, som også er med i præmien og selvfølgelig hans version af Nivea Soft.

Alt, hvad du skal gøre, for at deltage er, at skrive en kommentar til dette indlæg. Så trækker vi lod onsdag aften efter klokken 20.

Næste indlæg

Billige pensler: Nilens Jord Black Diamond