Mit sminkebord

Tirsdagstip: Ryd op og smid ud

Mr. P skraldespand

Mr. P skraldespand (se webshop herunder)

Vi har alle sammen mindst én af slagsen liggende. En af dem du forbinder med noget helt særligt og har svært ved at skille dig af med. Problemet er, at der oftest er langt mere end en. Det er på tide, at sige pænt farvel til den eller dem, der ligger der i skuffen. Dem der er alt for gamle, dem der lugter, skiller eller er knuste. Hånden på hjertet du gemmer dem kun, fordi du har en eller anden sentimental grund. Selvfølgelig er det værst, hvis det er det, du bruger, som for længst burde være smidt ud.

Misforstå mig ikke jeg har selv haft nogle ting liggende, som var RIGTIG gamle (ja, vi taler over 20 år, ups!). Det kunne ikke falde mig ind at bruge dem, men de sørger for, at jeg kan huske billedet af key-looket til den kollektion de var en del af. Kunne jeg tegne det, genskabe det eller tage et billede af dem? Svaret er selvfølgelig ja, alligevel lå de i en boks under sengen og blev hevet frem og støvet af ved lejlighed.
For et par uger siden tog jeg mig sammen, fik ryddet op OG smidt ud. Det var svært og slet ikke rart (før bagefter), kommer jeg til at fortryde det? Helt sikkert!

Har du også gamle produkter liggende, som du egentlig burde smide ud?

Billedekilde: Fenomen

6 kommentarer

 • Jeg tror det eneste jeg har i gemmerne er gamle mascara jeg ikke nænner at smide ud, ellers kan jeg nok godt finde nogle lipglosses ellers en creme hist og her :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mette

   Hvis du alligevel beslutter dig for at smide din mascara ud, så husk at vaske børsten og brug den til brynene og sår’n…

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nope, men jeg ryddede også op i samlingen for nylig – hvor flere af mine parfumer måtte lade livet, det var nok det hårdeste at kassere, fordi der var minder i dem.
  I samme omgang noterede jeg alle mine ting et regneark, hvor jeg skrev købstidspunktet på, kunne jeg ikke huske hvornår det var købt eller var produktet langt forbi det “magiske” tal i krukken på bagsiden, så røg det også ud.

  Sådan et regneark med oplysninger over ens dullegrej er ikke nogen dum ting, for det fortæller også hvilke farver eller nuancer der IKKE skal flere af i samlingen det næste stykke tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Det indlæg er som skrevet til mig. Jeg prøver tit at smide ud og få orden i min makeup… Men det er svært! Der er så mange fine ting – også selv om de er gået i stykker. Hmm – det må blive en opgave til weekenden! Jeg vil se om det ikke kan lykkedes for mig, at få bare lidt styr på det hele :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av altså…ømme punkter skal I ikke træde på, vel? Øver mig, øver mig, øver mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Som sagt kender jeg det udemærket Anette. Jeg skal nok lade være med at træde mere!
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit sminkebord