Anmeldelse: Rudolph Care Acai Body Oil

Anmeldelse: Paula’s Choice hudpleje

Paula's Choice

Vi har eksisteret i over et år, og I har aldrig hørt om det hudplejemærke, der er min absolut favorit, og som jeg selv bruger, når jeg ikke lige tester alt muligt. Det er jo ikke fordi, vi med vilje går og gemmer de gode ting fra jer, og jeg har ikke nogen god forklaring, andet end at det her er mit hjertebarn, og derfor har det krævet tilløb. Men det har nok været lidt fjollet.

Men her er det, og det her er de produkter, jeg selv bruger til hverdag. Det er mit ansigtsritual, og det er, når jeg bruger dem, at min hud tager sig bedst ud.

Hvad er så dette for de fleste af jer ukendte mærke? Paula Begoun er en amerikansk kosmetik-ekspert og forbrugerrettighedsforkæmper, som står bag bøgerne “Don’t go to the cosmetics counter without me” og hjemmesiderne Cosmeticscop.com og Beautypedia.com, hvor hun går skønhedsbranchen efter i sømmene. Det er ingen hemmelighed, at hun er en stor inspiration for mig, og hendes bøger og hjemmeside er en vigtig kilde i vores arbejde. Hvis I vil dykke mere ned i tests, ingredienser osv., så kan jeg varmt anbefale dem.

Hun har lavet sin egen hudplejeserie uden parfume og farvestoffer og med fokus på ingredienser, der er videnskabelig dokumentation for hele vejen igennem. Det har resulteret i en imponerende serie af hudplejeprodukter, der er milde og uden irriterende ingredienser, men derimod med solid dokumentation og med høj effektivitet til nogle priser, der er lavere end konkurrenterne. Her er mine favoritter, som også er dem, jeg selv bruger til hverdag.

Gentle Touch Makeup Remover
Øjenmakeup fjerner kræver selvfølgelig ikke store mængder dokumentation for sine evner, men denne er bare en rigtig effektiv og mild en af slagsen, som uden problemer fjerner al slags makeup uden at irritere mine øjne.

Moisture Boost One Step Face Cleanser
Igen, renseprodukter ligner ofte hinanden, og det er ikke her, de avancerede serier har deres store berettigelse. Men når man nu alligevel køber derfra, så er det her en rigtig god og mild ansigtsrens, som renser min hud grundigt uden at irritere eller udtørre min hud.

Skin Balancing Toner
Denne skintonic bliver solgt som en toner, der kan balancere kombineret hud og få porrer til at synes mindre. Jeg oplever faktisk at min hudtone bliver pænere at se på og mere ensartet, og at mine store porrer i t-zonen synes mindre med denne. Sandsynligvis på grund af det imponerende høje indhold af Niacinamid. Niacinamid har i undersøgelser vist, at det kan øge hudens indhold af ceramid, fedtsyrer og stimulerer cirkulationen i huden. Og det kan man mærke. Studier har også vist at Niacinamid har en effekt mod rynker og pigmentfejl.

Udover Niacinamid indeholder denne dejlige skintonic en god blanding af antioxidanter og beroligende ingredienser.

Exfoliating 2 % BHA Gel
At eksfoliere sin hud med gammeldags skrubbecremer hører fortiden til og slider ret meget på huden. Mild kemisk peeling med salicylsyre eller glycolsyre er en meget bedre mulighed, og Paula’s Choice har nogle af de bedste og billigste produkter til dette. Jeg bruger for tiden Exfoliation 2 % BHA Gel, som giver en mild daglig eksfoliering, som holder huden pæn og hjælper mod hudorme og enkelte tilfælde af bumser.

Skin Recovery Moisturizer
Skin Recovery Moisturizer er en af mine yndlingscremer, fordi den har en dejlig blød konsistens, som fugter min hud, men alligevel trænger relativt hurtigt ind. Den indeholder en imponerende blanding antioxidanter, beroligende ingredienser og andre midler, der får din hud til at opføre sig mere normalt. Derudover en enkelt peptid, som kan virke udglattende på fine linjer. Jeg har dog ikke oplevet den vilde anti-age effekt af denne, den påstår heller ikke at være det, den er mest af alt bare en virkelig god fugtighedscreme, der indeholder alt det, en god fugtighedscreme skal gøre.

RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum
Jeg har snakket meget om antioxidanter de sidste par dage, og her er antioxidanter i koncentreret form på tube blandet med peptider. Grundig brug af et produkt som dette vil kunne mindske fine linjer, jeg oplever det selv omkring øjnene. Dette produkt er spækket med anti-age ingredienser og antioxidanter såsom peptid, C-vitamin, E-vitamin, Q10 og meget andet. Jeg oplever selv at min hyperpigmentering ser pænere ud og at mine fine linjer bliver mindsket, når jeg bruger denne. Koncentrationerne er virkelig høje i produktet og prisen er under 200 danske kroner. Det er imponerende.

Jeg vil slutte af med at sige to ting. Hudpleje er ikke magi, men de gode resultater kommer efter lang tids daglig brug, og resultaterne er som regel snigende. Så forvent aldrig mirakler af noget af det, jeg siger. Dernæst så vil jeg anbefale dem af jer, der har lyst til at prøve, at bruge den gode mulighed, som Paula’s Choice har for at bestille prøver på produkterne først. De koster ikke ret meget, og portoen er tilsvarende mindre, nemlig 4,50 euro for op til 17 prøver.

Her kan du købe det
Paula’s Choice har en europæisk webshop, hvor du kan købe produkterne, der koster mellem 12,95 og 24,95 euro. Portoen er desværre relativt høj og på 15 euro.

88 kommentarer

 • Josefine

  Det er bare et super godt mærke. Bruger det selv, og har også hendes bøger. Kan virkelig kun anbefale det, især bha’en…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Juuubiiiiii jeg bruger også Paula’s Choice og er så glad for at høre at du også gør – (en ekstra kvalitets-stempling) :)
  Bruger du andre produkter i RESIST-serien? Jeg er nemlig meget meget glad for Barrier Repair cremen!

  KH Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej jeg har ikke prøvet andre af dem. Men jeg vil meget gerne høre hvad du synes :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Bruger kun Barrier repair og er som sagt helt vild med den! Kan virkelig anbefales til de der rynker der er begyndt at vise sig. Den indeholder retinol og VIRKER! :)
   Der er lige lavet en ny dagcreme med SPF i Resist serien og den tror jeg jeg må prøve så snart den er tilgængelig i Europa. Svært at finde en dagcreme med solfaktor som er virkelig god synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fantastisk at høre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Katja,

  Det ser rigtig spændende ud og det kunne jeg godt have lyst til at prøve. Jeg har desværre en meget besværlig hud, som føles både tør og fedtet og slår ud for det mindste :(
  Derfor svinger jeg altid mellem at vælge produkter til fedtet hud (der så har en tendens til at udtørre) og til kombineret / fedtet hud (der ikke altid føles som om de gir pleje nok). Med alderen er min hud også blevet mere tør føler jeg.
  Jeg bruger produkter fra MD formulations lige nu og er sådan ok tilfreds med det, men min hud slår stadig ud ind imellem i stor stil. Meget belastende.

  Hvad ville du råde mig til at vælge?

  (i øvrigt kan jeg nu huske, at det var dig der købte et anlæg af mig, hvor jeg havde pakket antennen ned med julepynten.. er det ikke rigtigt?)

  Kh
  Hanne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ej var det dig? Gud hvor sjovt! Jo det anlæg er vi rigtig glade for, det spiller stadig på livet løs :)

   Jeg tror faktisk din hud lyder lidt som min som skifter lidt mellem at være tør og fedtet og egentlig begge dele på samme tid. Tricket er ofte kun at putte creme på de steder, der er tørre. Så de produkter, jeg bruger, tror jeg måske også vil fungere for dig? Chancen er i hvert fald lille for at slå ud af nogen af hendes produkter. Men husk at starte med at bestille prøver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Meeen hvis MD Formulations fungerer godt, så vil jeg igen sige: If it works, don’t fix it :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Paulas produkter er gode til rimelige priser, men portoen irriterer mig altid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det, der irriterer mig mest, er at der ikke er gratis fragt, når man køber over et bestemt beløb. Jeg lægger en ret stor ordre, når jeg køber, og jeg synes godt at når jeg lægger for det beløb, at de så kunne give mig gratis fragt. Der plejer i de fleste webshops at være gratis fragt over 100 euro eller noget. Men næ nej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Det lyder som nogle skønne produkter! Dem må jeg heller tjekke ud, når jeg er færdig med det jeg har – og det jeg allerede har bestilt ;-)

  Jeg har nemlig bestilt en Cleanse and Polish fra Liz Earle http://uk.lizearle.com/cleanse-tone-moisturise/cleanse-and-polish-hot-cloth-cleanser.html

  Pixiwoo søstrene har flere gange anbefalet den og så måtte jeg jo se om jeg ikke kunne få fat i den :-) Og nu venter jeg bare på, at den kommer fra England.

  Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Oh lyder spændende. Pixiwoo-damerne plejer at vide, hvad de taler om.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia S.

  Ihh jeg havde en organg, hvor jeg brugte paula’s choice og min hud var noget af det bedste den har været. Jeg elsker især hendes solcreme til oily/combination skin, da den ikke ferdter overhovedet.
  Men så var det jo lige, at jeg opdagede at der er parabener i nærmest samtlige af hendes produkter :o? Og jeg ved godt at det står til sidst i ingredients-listen, så der er ikke særlig meget i (tror jeg..? jeg er ikke særlig velbevandret i at tyde ingredients-lister). Anyways, jeg blev skræmt væk, selvom jeg har læst hendes artikel om at skadeligheden af parabener ikke er bevist.
  Okay, det var en lang omgang for at komme frem til at spørge jer, hvordan I ser på hele parabene-cirkuset? Og hvordan I forholder jer til de parabener, der er i hendes produkter?

  sorry, for det ultra lange indlæg, og tak for en fantasktisk blog!

  /Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Mia

   Vi har skrevet om parabener her og er helt på linje med Paula: http://www.pudderdaaserne.dk/2011/03/26/parabener-kan-give-massehysteri/. Der er på ingen måde grundlag for at sige, at parabener skulle være skadelige. Men læs indlægget, som jeg oprindeligt skrev til Fashion Forum.

   Problemet er, at hvis vi havde et rigtig godt alternativ til parabener, så kunne vi jo bare bruge det for en ekstra sikkerheds skyld. Det har vi bare ikke. Og parabener er det bedste vi har. Jeg sidder lige og kigger på et økologisk hudpleje produkt uden parabener, og det kan godt være, det er uden parabener, men så har de puttet en af de gamle formaldehydspaltninger i i stedet, som vi VED er ekstremt allergifremkaldende.

   Og husk på, at hovedparten af de parabener, du får, får du gennem fødevarer ;-)

   Kh. Katja

   PS. Det er helt korrekt mht. ingredienslister. Jo længere nede noget står, jo mindre er der i. Det er meget vigtig viden at have med sig som forbruger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia S.

   Tak for et fantastisk hurtigt og dejligt fyldestgørende svar :) det kan jo være lidt en jungle at finde rundt i. Jeg tror, da vist straks at jeg skal genforenes med paula’s choice! The best my skin has ever looked, here I come!

   Det betyder virkelig sindsygt meget, at I sørger for at svare på alle de kommentarer I får. Jeg har dyb respekt for alt det arbejde i ligger i denne her blog. Keep up the amazing work :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Mia :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg har lige kastet mig ud i det – nu bliver det spændende, når produkterne dukker op. Er enig mht fragten, det kan næsten fratage mig lysten til at handle der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Sikke en fin anmeldelse – man blir jo næsten nødt til at prøve produkterne (:
  Klikkede ind på samples. Men det er som om, at jeg ikke kan se prøver på de produkter du nævner?
  Kan det passe, eller er jeg bare helt blind? (:

  Hilsen Anne Sofie

  Og lige en PS. Er stor fan af jeres blog! Dejligt med anmeldelser af diverse produkter (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak for de pæne ord Anne Sofie. Under hvert produkt, der hvor du lægger det i kurven er der et sted, hvor der står “Order a sample”. Det er ikke til at tage fejl af :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   AHA!
   Det burde jeg da kunne finde ud af. Tak for hjælpen (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Så er mit kommet – og første erfaringer er positive. Det føler anderledes end min hidtidige produkter, men det var jo også meningen.

  Jeg iøvrigt en gratis mascara med, fordi jeg købte så meget eller var ny kunde eller hvad begrundelsen nu var – og don’t go there. Den laver edderkoppeøjne på den ufede måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Er spændt på at høre mere. Tak for tilbagemeldingen.

   Har ikke selv prøvet mascaraen endnu, men vil ikke skynde mig for meget så ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Du kan få min :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Serien skulle være ok, dog ikke dem der lysner huden.
  De indeholder hydroquinon, som hele europa ved er noget møg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hydroquinon er som sådan ikke noget skidt, forskellen er, at i EU er det på recept. Det er meget udbredt, det er bare noget man får hos sin hudlæge :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Den synes jeg lige du skal undersøge, for der er en grund til at det ikke bruges her. Samtidig bliver det også erstattet af andre ingredienser i USA, men de har jo nogle helt andre regler/godkendelser derovre, så selvom det er effektivt, er det ikke ensbetydende med at det er godt for huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det har jeg selvfølgelig undersøgt, før jeg skrev det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har lige et lille spørgsmål til Exfoliating 2 % BHA. På flasken står der, “it creates radiant, even-toned skin”. Kan man så bruge den mod pigmentfejl, ligesom Cliniques Even better?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   At eksfoliere med BHA eller AHA er en vigtig del af behandlingen af pigmentfejl. Så det skal man helt sikkert. Men Cliniques Even Better og lignende produkter specifikt mod pigmentfejl virker på en anden måde og ikke ved at eksfoliere typisk, så det optimale er ofte at supplere med sådan et også.

   Men jeg ville helt sikkert starte med et eksfolierende produkt og så se bagefter, hvad jeg havde brug for yderligere. Men det er to helt forskellige produkter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er super glad for Paulas Choice produkter og købte en masse da jeg var i USA (for priserne er altså bedre på den amerikanske webshop!).

  Hydralight cleanser – helt fantastisk, jeg gider normal ikke bruge penge på cleansere, men dette er en af de få som RENT FAKTISK ikke udtørrer min hud. Utallige produkter med den påstand er ellers røget i skraldespanden.

  Skin recovery toner – super toner, men ved ikke helt om det er værd at giver så meget mere for den end den med striberne fra Matas.

  BHA 2% gel exfoliering – totalt genial! Hvorfor fandt jeg ikke den noget før? Jeg har haft problemhud i årevis og dette er det eneste produkt som jeg med sikkerhed kan sige at den virker – min hud bliver babyblød, jeg oplever reduceret rødme og færre hudorme. Jeg skal bare huske at have solfaktor på hver dag nu.

  Skin recovery serum – det her er ikke min favorit, jeg tror jeg skulle have haft den resist serum eller den til kombineret hud. Den her er til tør hud og den er svær at påføre på min hud og ser bare fedtet ud.

  Barrier repair moisturizer – rigtig god, lækker konsistens. Jeg har kun fine linjer så kan ikke sige noget om virkningen på rynker.

  Skin recovery hydrating mask – god fugtmaske, og jeg vasker den ikke af som der ellers står i brugsanvisningen.

  I øvrigt kan man på Paulas Choice EU sitet få et helt sample sæt af resist, skin recovery eller skin balancing serien for 3 Euro inkl levering!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Eeeeej hvor feeedt. Jeg er helt enig. Hvor købte du i USA? På nettet eller er det muligt at opdrive i butikker?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg købte på deres webshop. De sælger vist ikke i butikker som sådan, men der er et partner/forhandler program.

   Det er bare SÅ fedt endelig at finde en produkt serie, som bare virker! Jeg har nu afprøvet alle samples fra resist, recovery og balancing og har erstattet skin recovery serum med skin balancing serum, da konsistensen er meget bedre til min hud.

   Det eneste jeg ikke har kunnet finde er en dagcreme med SPF til min hud, her har konsistensen enten været for fedtet (resist cellular defense daily moisturizer SPF 25, skin recovery daily moisturizing lotion SPF15) eller ikke givet nok fugt (skin balancing daily mattifying lotion SPF15).

   Næste tur til USA vil jeg afprøve deres foundations og Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 30 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shila

  Efter stor inspiration tror jeg, at jeg vil give det et forsøg og bestille sample boksene fra eu siden.
  Men jeg skal lige høre inden – er effekten der fortsat hvis man blander produkterne fra de forskellige serier?? – Du taler om; Skin BALANCING toner + Skin RECOVERY moisture + RESIST anti-aging super antioxydant serum. Hvorfor ikke bare bruge én series – toner, moisture og serum? Mener du der er en forskel hvis vi blander lige præcis de 3 du har nævnt, eller er det underordnet hvilke?

  Tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Shila. Jeg har prøvet de fleste af produkterne og valgt dem, jeg bedst kan lide konsistensen på og indholdet af. Afhængig af din huds behov eller dine præferencer kan du sagtens prøve nogle andre – men der er aldrig nogen grund til at holde sig til en bestemt serie. Prøv dig frem – husk også, at siden jeg har skrevet dette indlæg har hun fået mange nye produkter. Lad mig endelig høre, hvad du ender op med, din hud og min er jo ikke ens – det er derfor samples er så godt, så køb en masse forskellige at beslutte dig ud fra.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hejsa :)

  Hva for en dagcreme vil i anbefale at bruge oven på BHA’en ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Uha jamen, det er jo 117 muligheder og frit valg alt efter hvad du foretrækker. Der er ikke et bestemt produkt der egner sig bedre end andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Møller

  Nogen af jer der oplever at hunden bliver lidt stikkende og øm af at bruge exfoliateren med BHA? jeg skal ikke komme til at kradse/klø mig for det gør ondt, hunden virker meget øm og sart. Jeg har købt paulas choice sollotion til krop og ansigt også,men den svier desværre også rundt om øjenen og lidt på kinderne…

  Nogen med ligende oplevelser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Ann
   Det er helt normalt i starten af behandling med syre. Hvilken koncentration bruger du og hvor ofte? Hvor længe har du brugt den?
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hej Katja

  Først og fremmest tak for en super god side!

  Jeg er nygravid og har derfor lagt min Clindoxyl creme på hylden, da min læge siger,at man kun må bruge den i særlige tilfælde – og så særligt er der vil næsten intet der er, når det kommer til sunde og velskabte børn.

  Men jeg kan se på Paula’s hjemmeside, at hun faktisk sige OK for Benzoyl peroxide: http://www.cosmeticscop.com/pregnancy-and-skin-care-which-products-are-safe.aspx

  Så måske hopper jeg på den igen.

  Jeg har længe tænkt på at prøve Paulas Choice, men jeg synes det er svært både at tage hensyn til graviditet, acne og ja, de rynker der nu også er dukket frem ved øjnene :-)

  Hvis du har nogle gode råd eller produkter du vil anbefale, vil jeg være dig meget taknemmelig. For selvom det “kun” er 9 mdr. så er det altså lidt øv, at have grim hud så længe og så er der jo også amme perioden bagefter.

  Kh. Sofia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Sofia

   Hvis du kigger på indlægssedlen kan du se, at der også står, at du godt kan bruge Clindoxyl, selvom du er gravid: http://min.medicin.dk/Medicin/Praeparater/3981 Tal med din læge, men der er mig bekendt ingen problemer med det.

   I forhold til graviditet så er min holdning, at folk generelt er alt for overforsigtige. Der er meget meget få kosmetiske ingredienser, der er et reelt problem, når man er gravid. Det eneste, jeg kender til er A-vitaminsyre, altså retinoider. Og herhjemme skal vi vist op i de former, der kommer på recept, før det har nogen betydning.

   Jeg kender ikke noget kosmetisk produkt, jeg vil fraråde særligt til gravide.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan læs mere om produkterne lige her.  Body Lotion – Rudolph […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kæreste Katja

  Jeg elsker dig for at have gjort mig opmærksom på dette mærke! Jeg har søgt i flere år efter lækre, eksklusive hudplejeprodukter uden parfume, og det har været umuligt at finde noget. Udover ansigtscreme og øjencreme altså. Produkter som serum og eksfoliering har været umuligt. Til stor ærgrelse – for jeg nyder at pleje min hud.

  I julegave ønskede jeg mig RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum, og jeg er fra nu af fast kunde!

  Ikke nok med at den er lækker her-og-nu, så er mine fine linjer ved øjnene (kun en uge efter jul) blevet mindre tydelige. Det er formentlig ikke noget andre lægger mærke til, men jeg kan selv se det, når jeg kigger mig i spejlet og smører serummet på.

  Jeg er 28 år, så tydeligheden af de fine linjer er endnu ikke markant, og intentionen med serummet var da også “blot” at pleje og forebygge; ikke behandle.

  Wau! Det er sgu effektive sager i den tube.

  Den er fra nu en sikker del af mit plejekit. Og når det er tid til at bestille en ny, kommer der også en Exfoliating 2 % BHA Gel med i kurven.

  Godt nytår
  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Maria
   Hvor er det en dejlig hilsen at få :) Rigtig dejligt nytår til dig også
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Tak for jeres altid grundige og kritiske anmeldelser – det er en STOR hjælp!

  Jeg har modtaget nogle samples fra Paula’s Choice Skin Balancing serie, og min hud føles super lækker af det. Men jeg synes, at flere af produkterne stinker helt forfærdeligt medicinagtigt – det gælder især cleanseren, BHA-gel’en og serummet. Har I samme oplevelse?

  Derudover vil jeg gerne spørge:
  Hvis cleanseren ikke er så vigtig, kan jeg så fortsætte med at bruge den fra Matas Naturserie sammen med de øvrige produkter fra Paula’s Choice?

  Jeg plejer at bruge Beauté Pacifiques Super 3 booster som natcreme. Kan jeg fortsætte med det, hvis jeg bruger toner, exfoliant og serum fra Paula’s Choice, eller “forvirrer” de forskellige serier hinanden?

  Sidste spørgsmål: Bruger du en solcreme oven på Paula’s Choice dagcremen, selvom der er SPF i dagcremen?

  På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Christine

   Jeg er glad for at du kan bruge vores hjælp :)

   Ja, produkterne lugter “kemisk”. Det er fordi de er uparfumerede. Det gør uparfumerede produkter oftest. Derfor tilsætter man parfume for at undgå den lugt. Men det er altså en god ting, at det lugter sådan – det er fordi der ikke er parfume i :)

   Ja – brug for guds skyld din Matas Natur rens hvis du er glad for den. Det gør ingen forskel.

   Du kan sagtens blande din Beaute pacifique natcreme med disse produkter. Det er en kæmpe skrøne at man ikke må blande serier. Det passer ikke. Hvis du er glad for den natcreme, så fortsæt med den også.

   Paulas dagcremer med SPF indeholder lige så god beskyttelse som en solcreme, så det er der ingen grund til at bruge mere af.

   Jeg håber det hjalp :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila

  Sikke et godt indlæg!

  Jeg har dog lige et spørgsmål.. Jeg har længe tænkt mig at få nogle Md Formulations AHA klinikbehandlinger, men kan man godt bruge Paula’s Choice stadig?
  Jeg har nemlig kombineret og ret så besværlig hud inkl. store porer med hudorme, uren hud, røde pletter og gamle acne ar dog mest på kinderne, en smule fedtet, men også meget tør til tider især under øjnene. Så jeg tvivler derfor på at en serie til hjemmebrug er nok til at rette op på alt det, derfor behandlingerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kommer helt an på din klinikbehandling, og hvor kraftig den er. Jeg synes, du skal spørge der, hvor du får behandlingen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej:)
  Det er nok et dumt spørgsmål…men skal 2 procent BHA gel fra Paula’s Choice vaskes af eller blive siddende på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Der findes ikke dumme spørgsmål! Den skal sidde på – ligesom hvis det var en creme

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej…

  Hvor er jeg dog glad for at falde over lige netop denne side..

  Jeg har i noget tid kæmpet en del med min hud, og jeg har ellers aldrig haft problemer med den før.
  Med alle de produkter der findes på markedet synes jeg at det er enormt svært at beslutte og overskue hvad der er værd at prøve.

  Jeg har nu læst alle de kommentarer der er kommet og har besluttet mig at prøve produkterne fra Paula’s choice, men er usikker på hvad der er de rigtige for min hud. Jeg håber derfor det er muligt at få lidt hjælp?

  Jeg har sensitiv hud og tendens til rødme. Jeg har lidt problemer med pigmentfejl, og store porer.

  Jeg synes at flere af de produkter du nævner su selv bruger lyder lovende, men vil helst undgå at bruge penge på at købe noget forkert.

  Kh Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Cille

   Så vil jeg bestemt anbefale dig at prøve BHA peeling i hvert fald. Derudover er dette som du kan se en gammel anmeldelse, og jeg er ikke længere opdateret på de nyeste produkter. De her er mine favoritter :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Rigtig mange tak for svar! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila Hansen

   Hej Cille

   Jeg var også meget i tvivl om hvilke produkter jeg skulle prøve uden at spilde penge, ligesom flere andre jeg kender.
   Men du kan skrive en mail til dem, hvor du beskriver din hud og de ting du gerne vil forbedre på – du kan skrive både til den amerikanske og europæiske shop. Efter et par dage, kommer de med et svar og anbefalinger på de produkter de tror vil passe til din hud. De er utrolig søde og hjælpsomme, jeg fik i hvertfald en lang og grundig mail tilbage :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Sheila :)

   Og må jeg også lige slå et slag for, at man kan bestille små samples billigt og med billig fragt, før man køber de store produkter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tusind tak for din hjælp Sheila.. Prøver at sende dem en mail :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Jeg skal til at bevæge mig ud i kemisk eksfoliering. Det
  lyder som om det er dét jeg mangler til bla. mit næseparti.
  Overvejer dem du anbefaler Paulas choice eller Avenes. Jeg vil bare
  lige høre…. når du har brugt Paulas choice til fx. hudorme,
  bruger du den så kun på problemstederne, eller smører du på hele
  ansigtet? Og det samme med Avenes… kommer man det kun på
  problemområderne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Trins
   Når jeg har brugt Paulas Choiche er det punktvis, for jeg bryder mig ikke om konsistensen. Avenes har jeg smurt i hele ansigtet, huden bliver dejlig blød.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kære pudderdåser, tak for jeres fantastiske indlæg. Det er blevet en rutine, at tjekke om I har anmeldt produktet inden jeg vælger at købe det eller ej. Keep on going :)
  Nu til mit spørgsmål: Jeg har læst meget om produkter der indeholder AHA og BHA syre. Jeg har en kombineret hudtype der skeje helt ud, hvis det er det mindste fugtigt, som fx. i dag. Jeg har ikke så mange urenheder men store porer og af og til synlige hudorme. Må indrømme, at jeg ikke har kunnet se forskel efter at have brugt Avene gelen, som I ellers så varmt anbefaler. ØV! Vil gerne prøve Paula’s Choice og overvejede også MD Formulations. PC har skiftet udseende siden I har lavet indlægget og jeg kan ikke finde frem til de rigtige produkter på deres hjemmeside nu. Kan I hjælpe? Er mest interesseret Cleanser og Peeling. Kremer er oftest ikke nødvendige for mig. Efter at have renset ansigtet bruger jeg som regel en skintonic fra Dermalogica, eller vand fra Avene.
  Håber I har nogle forslag.

  KH Anna (27år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Paula’s Choice produkterne holder hvad de lover!! Og jeg har brugt dem i over et år nu. Jeg havde lidt problemer med at finde ud af hvilke produkter, der passede til lige netop min hud, men på deres hjemmeside kan man “Shop by skin type” -og udfra hudtype og eventuelle særlige behov få vist hvilke produkter, der passer bedst. Og så har jeg erfaret, at det er en god ide at prøve sig frem.
  Da jeg startede med at bruge serien, oplevede jeg dog en periode på ca. 2 måneder, hvor min hud skulle vænne sig til produkterne, og nok især BHA produktet. I denne periode fik min hud det værre (med hudorme og bumser), og jeg troede, at det var endnu en hudplejeserie, som skuffede. Jeg skrev flere gange til deres kundeservice, som var super søde og hjælpsomme. Og efter vedvarende brug kom resultaterne pludselig meget hurtigt. Lige siden har min hud været fejlfri -SKØNT!!
  Så jeg kan også varmt anbefale Paula’s Choice :)

  Mvh Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Hej Katja- og I andre

  Jeg ville bare lige høre om jeres erfaringer med “Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion with SPF30”? Jeg har nemlig lige købt den til dagligt brug, sammen med “Skin Recovery Replenishing Moisturizer” til natten, og indtil videre synes jeg at jeg oplever at der ligger sådan en hinde på min hud, som jeg ikke ved er særlig hensigtsfuld. Fx når jeg cykler om morgenen og plejer at svede i ansigtet, er der pludselig ingen fugt+ efter jeg har brugt den på en uges ferie er min hud helt ude af balance (kan selvfølgelig være andre ting der gør det)- så jeg tænker om den lukker mine porer? Bruger I kun den anden creme både dag og nat eller hvordan?

  PFT for hjælpen og en rigtig god brevkasse : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   hej nathalie
   ved godt din kommentar er gammel, men – jeg har netop købt samme produkter, og oplever også, de lægger sig som en hinde? synes du det blev bedre med tiden eller opgav du produkterne?
   kh M

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Hvis du bruger bha’en dagligt, hvornår bruger du så fugtighedscremen?
  Hilsen Randi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej Pudderdåser. Jeg skal til Paris om et par uger, og vil lige høre, om I ved, om der er en butik der

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hov… Det gik vist lige galt for mig. Altså, ved I, om der er en butik i Paris, som handler med Paulas Choice?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Timian

  Hej Katja!

  Først og fremmest tusind tak for en virkelig god blog! En ny verden har åbnet sig for mig!

  Jeg har altid haft lidt fedtet hud, som her på det seneste er begyndt at slå lidt ud. Jeg renser og tilfører creme både morgen og aften, men hen ad eftermiddagen begynder mit ansigt at blive fedtet og skinnende i t-zonen, mens det er hvad jeg vil kalde normal hud på kinderne.

  Har efterhånden prøvet en række produkter, men har endnu ikke fundet noget som virker optimalt for mig. Nu har jeg læst så meget positivt om Paula’s choice, og så ville jeg høre, om du kunne andbefale- og give mig navne på nogle produkter derfra, som kunne fungerer som en daglig rutine?

  Hilsen Timian

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Timian

   Hvad med produkterne i dette indlæg? :)

   Kh Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gia Malu

  Hej pudderdåserne :)¨
  Jeg er selv fan af paulas choice, men har endnu ikke fundet den serie der bare virker for min hud. Jeg har nok noget der minder om cystisk akne. Har meget tør hud, men samtidig urenheder ved næsen og rundt om munden. Hvad ville i anbefale?

  Mvh Gianina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Gianina
   Kan du fortælle mere om de urenheder?
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gia

   De er sådan nogle hvide urenheder.. Ligner lidt huden på et par klunker rundt om munden når det er værst :b

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg tør ikke gætte helt på, hvad det er. Men en eller anden form for eksfoliering. Hvad har du prøvet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frky

  PC kan også købes hos Skincity. De har en fantastisk service, online chat så du får den hjælp du behøver. Desuden sender de fragtfri til Danmark :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Pudderdåser,
  Jeg er selv rigtig glad for Paula’s choice’s produkter og bruger dem hver dag. Nu står jeg så og skal på ferie og bliver i tvivl om mine cremer, BHA-gel osv kan tåle varmen nede syd på.. Ved i om indholdet tager skade af for høje temperaturer? her tænker jeg både Paula’s choice produkter som helt sikkert kommer med men også andre..

  Tak for en dejlig blog :)

  Sommerhilsner, Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Signe. Cremer i dag er skabt til at blive solgt over hele verden. Så det kan du roligt gøre. Især Paula som bruger luft- og lyssikker emballage. Paula’s Choice er et amerikansk firma, skal du et sted hen hvor det er varmere end fx Las Vegas, Californien eller Florida? Hav en dejlig tur. Kh Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hej Katja,
   Tusind tak for hurtigt svar! Og dejligt at jeg kan tage mine Paula-produkter med mig, de er uundværlige :) Jeg skal til Gran Canaria, så temperaturerne komme ikke til at blive højere end de steder du nævner.
   Nu bliver jeg så nysgerrig. Hvis nu graderne overstiger ca. 30-35 grader vil det så kunne skade indholdet?
   For jeg kunne sagtens finde på at tage et smut til Afrika eller lignende. Næste store tur går dog til Japan i februar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hvordan har make up det egentlig i varmen? Jeg tager jo altid mit med, plejer dog at lade neglelakkerne blive hjemme for har oplevet en der blev helt tyk i det og ødelagt. Men har altid spekuleret på om make up’en bliver skadet i varmen..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Hej Pudderdåser

  Tak for de gode anbefalinger. Den hudplejeserie må jeg simpelthen prøve.

  Kender I tilfældigvis en kosmetolog (København), som kender til serien, og som ville kunne rådgive en i forhold til hudtype og PC’s produkter?

  MVH Rebekka

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Rebekka
   Mig bekendt er der desværre ingen danske forhandlere eller behandlere… Selvom det kræver en del selvstudie, så vil jeg anbefale dig at læse på sitet. Du kan rimelig hurtigt få begrænset mængden af produkter, så du kan finde den helt rigtige rutine til dig.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kasper

   Hej Rebekka,

   Du kan få vejledning og købe det hos den eneste danske forhandler http://www.UdenParfume.dk, og du kan læse mere om de forskellige serier på https://udenparfume.dk/blogs/news/paulas-choice :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hejsa! Tak for en fantastisk side. Jeg har lige shoppet lidt på PC’s europæiske hjemmeside. Har købt sample sets til mig veninde og mig selv samt et til min kæreste. Bestilte dem af 3 omgange, så er der ingen porto på). Jeg så er der (i hvert fald idag) er 15% på ordrer over 50 Euro. Igen – mange tak for supergod information og straight talk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Koch-Houmann

  Hej
  Med fare for at skrive noget, der allerede står etsted i kommentarlisten (er for doven til at læse alle):
  På ‘lookfantastic’ kan man købe Paula’s choice og få leveret uden fragt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja man kan! Det er relativt nyt og SÅ godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   Hej.
   Er det bare mig eller har lookfantastic lukket ned for det igen? :(
   Jeg får i hvert fald at vide inde på deres side at de ikke leverer Paulas choice til Danmark.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Æv!!!! :( Hvis de siger det, så….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Katrine😊Hvad hedder den europæiske hjemmeside for PC?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Larsen

  Hej
  Som jeg kan se, så har denne artikel nogle år på bagen, så jeg tænker at der er videreudviklet produkter i dag. Hvilket produkt svarer derfor til 2011 udgaven af “RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum” eller hvilket af hendes produkter kom tættest på? Tusind tak for hjælpen 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Anja. Den findes skam stadig? RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum er så vidt jeg ved stadig på hendes hjemmeside :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Rudolph Care Acai Body Oil