Anmeldelse: Cowshed Skincare

Anmeldelse: Makeup fra Aveda

Aveda Makeup

Foto: Aveda

Indtil for ganske nylig havde jeg aldrig prøvet Aveda, men da makeuppen kom til Danmark i januar, blev jeg for alvor nysgerrig. Nu må jeg med skam erkende, at det ikke var med de højeste forventninger, jeg prøvede nedenstående. Heldigvis viste det sig lynhurtigt, at Aveda lever op til sit fantastiske ry og leverer gode produkter, fine farver og en solid portion god samvittighed.

Aveda Makeup

Fra oven og ned Nourish-Mint Lip Definer, Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze i farverne: Sunkissed Melon (264), Wineberry (664) og Agave Nectar (864), Petal Essence Single Eye Color i farverne Aurora (945) og Azelea (933). Nederst til højre Petal Essence Face Accents i farven Rose Blossom (185).

Nourish-Mint Lip Definer
Denne lip liner fås kun i en farve nemlig farveløs (Colorless). Jeg har tidligere delt min begejstring for ufarvede liplinere med jer. Begejstringen er intakt og Avedas lip liner er rigtig god. Nourish-Mint Lip Definer har en anderledes og tørrere konsistens end jeg er vant til, men det er kun positivt. Den glider stadig nemt og ubesværet på og er behagelig på læberne. Den holder utrolig godt på selv den mest udflydende læbestift og den forlænger livet på en gloss betydeligt. Den smager og dufter af mynte og vanille ligesom Avedas andre læbeprodukter.

Nourish-Mint Lip Definer findes i én farve og koster 200 kr.

Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze
Sunkissed Melon (264) fangede øjeblikkeligt min opmærksomhed, det er simpelthen sådan en fin farve. Det er de to andre også, Agave Nectar (864) er perfekt til et nude look og Wineberry (664) er til det lidt mere sofistikerede gloss-look. De er meget pigmenterede og giver en flot finish. Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze er fedtede men på ingen måde klistrede i konsistensen, det betyder at de holder længe på læberne. Læberne føles behagelige og velfugtede, det betyder, at denne Lip Glaze også kan fungere som læbepomade. Foruden de tre viste farver fås Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze i ni andre farver, tjek dem ud her.

Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze findes i tolv nuancer og koster 200 kr.

Petal Essence Face Accents
I beskrivelsen af produktet står der, at denne trefarvede blush også kan bruges som highlighter og solskinspudder efter lyst og behov. Det får jeg næppe lyst til eller behov for med denne farve. Rose Blossom (185) er en utrolig smuk og meget klædelig pink nuance med lidt shimmer i. Faktisk synes jeg, at alle de seks nuancer af Petal Essence Face Accents er helt utrolig flatterende. Jeg har lyst til at købe hver og en af dem, tjek dem ud her.

Petal Essence Face Accents findes i seks farver og koster 305 kr.

Petal Essence Single Eye Color
I Månedens favoritter fra marts nævnte jeg kort min fejlopfattelse af farven Aurora (945), jeg er stadig helt tosset med den. Den er fremme hver eneste dag. Nej, det er ikke den mest sprælske farve i verden, men den er super anvendelig, I love it!
Den anden farve jeg har testet hedder Azelea (933), det er en klassisk pearl øjenskygge fuld af perlemor. Den er lys og meget anvendelig, som highlighter for eksempel i øjenkrogen. I Danmark kan man finde otte af de i alt ti farver (de to man IKKE kan købe er Willow (950) og Briar (976)), tjek resten af farverne ud her.

Petal Essence Single Eye Color findes i otte farver og koster 180 kr.

Aveda Makeup: Swatches

1: Nourish-Mint Lip Definer (Colorless), Nourish-Mint Rehydrating Lip Glaze i farverne, 2: Sunkissed Melon (264), 3: Agave Nectar (864)og 4: Wineberry (664), 5-7 farverne fra Petal Essence Face Accents i farven Rose Blossom (185)enkeltvis og nederst blandet, Petal Essence Single Eye Color i farverne 8: Azelea (933) og 9: Aurora (945).

Avedas pudderprodukter (det vil sige øjenskygger, blushes, bronzere og så videre) bliver solgt i de små metalbakker de er støbt i. Tanken er at man køber en palette til at sætte de ønskede pudderprodukter i. Det er et rigtig smart koncept og du sparer en masse plads i tasken eller toiletpungen. Paletterne: Envirometal Compact koster mellem 150 og 210 kr. afhængigt af størrelsen.

Avedas makeuplinje er komplet med alt fra foundation, concealer, pudder løs/fast, eyelinere, mascara, læbestifter, pensler og så videre, produkterne koster 180-345 kr. og penslerne koster 545 kr. for de store pudder/ansigtspensler eller findes i sæt af tre til 720 eller 850 kr.

Aveda forhandles hos salon Palma/Aveda, der også sælger produkterne online her.

Aveda Makeup: indpakning

Sådan kan genbrug også se ud...

2 kommentarer

 • Kender i til andre farveløse lipliners, og kan i evt. lave en anbefaling af hvilken der er bedst?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Linda

   Dem jeg har prøvet kan du læse om her:

   http://www.pudderdaaserne.dk/2010/11/05/manedens-favoritter-oktober/

   Elfs Lip Lock er rigtig god og klart den billigeste, ulempen er at stiften godt kan knække og det er rigtig irriterende. Da den fra The Body shop også er en stift, kan det også ske med den, derfor foretrækker jeg dem fra Urban Decay eller Aveda.

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Cowshed Skincare