En handywomans holdbarhedstest af neglelak

Konkurrence: Vind en komplet Derma Eco hudplejeserie

Derma Eco

I sidste uge var det en af Pudderdåsernes yndlings hårserier, vi udloddede et komplet sæt af, og nu uge trækker vi lod om en af vores yndlingshudplejeserier, nemlig Derma Eco (som faktisk også indeholder enkelte hårprodukter). Du kan vinde et komplet sæt Derma Eco produkter til en værdi af knap 775 kroner, hvilket vil sige:

 • Dagcreme
 • Natcreme
 • Make-up fjerner
 • Rensegel
 • Skintonic
 • Bodylotion
 • Håndcreme
 • Hår shampoo
 • Hår balsam
 • Bodyshampoo
 • Læbebalm

Igen en konkurrence med nogle af vores egne favoritprodukter. Bodyshampooen og hårshampooen står på mit eget badeværelse og bodylotionen og læbebalmen står på mit natbord. Du kan læse hele anmeldelsen af serien her.

Det, jeg så godt kan lide ved Derma Eco, er at den ikke bare er certificeret økologisk, men også svanemærket og astma- og allergimærket, hvilket er en sjældenhed med økologiske produkter. Det vil sige, at der hverken er parfume eller farvestoffer i, så allergikere og sart hud trygt kan være med her. Der er heller ikke parabener i, hvis du går op i det. Og så er de oven i købet nomineret til to Danish Beauty Awards.

De fleste produkter i serien er baseret på mandelolie, aloe vera, E-vitamin, sheasmør og kokosolie, og det er rigtig gode ting for huden.

Alt, hvad du skal gøre for at være med, er at lægge et svar på dette indlæg inden onsdag aften kl. 21, hvor vi vil trække lod blandt deltagerne.

Næste indlæg

En handywomans holdbarhedstest af neglelak