Creative Nail Design: Colour & Effects

To gange Ultra Lavande

Som et værn mod ventetiden skyndte jeg mig at fortrænge alt om Lancômes forårskollektion Ultra Lavande, efter jeg havde skrevet artiklen. Det gjorde jeg så godt at jeg blev helt overrasket, da den så stod der. 

Le Crayon Khôl og Ombre Magnétique i Ultra Lavande 

Ombre Magnétique
De er virkelig meget mere cremede. Konsistensen er helt anderledes fra de Ombre Magnétique vi så i efterårets kollektion French Coquettes. Urban Silver, som jeg har der fra, drysser en del og flager nærmest i beholderen. De to farver Urban Silver og den nye Disco Silver er som forventet meget ens.
Den lilla Ultra-Lavande er præcis så fin, som jeg havde forestillet mig og hvis du er til lilla og glimmer, så vil du også være solgt. På billedet herunder kan du se, hvordan den ser ud uden primer. På fingeren kan du se, hvordan den ser ud med primer. 

Swatches af Le Crayon Khôl og Ombre Magnétique i Ultra Lavande.

Stregen øverst er Le Crayon Khôl

Da jeg altid bruger primer, aner jeg ikke hvordan den holder uden. Med primer holder den upåklageligt og billederne af mine øjne er taget om aftenen efter en dag med regn, modvind og cykelture. Billederne er med vilje taget i en vinkel, så glimmeret ikke skinner igen, så det er ikke sådan at øjenskyggen bliver mat i løbet af dagen. 

Look med Le Crayon Khôl og Ombre Magnétique i Ultra Lavande åbent øje

Sådan sad Ombre Magnétique efter 14 timer

Look med Le Crayon Khôl og Ombre Magnétique i Ultra Lavande lukket øje

Regn sætter sine spor, men makeuppen holdt trods vejret.

Le Crayon Khôl
Den lilla farve er fantastisk, formlen er helt fantastisk og så har Lancôme næsten halveret længden, hvorfor har de nu det? Le Crayon Khôl er i stedet blevet billigere (hvor meget ved jeg ikke). Farverne til kollektionen er White, Pink Ballerina og Ultra Lavande. Pink Ballerina er slet ikke som jeg forventede, den er uden perlemor og sart, sart lyserød. Trenden med at bruge en hvid khol (eller endnu bedre en ganske lys farve)på den våde kant er tilbage. Den sarte lyserøde nuance gør, at den ikke er så ?skarp? til den våde kant, som en hvid er. Det kan godt se lidt hårdt ud, med den meget kraftige hvide farve, så det er dejligt med nogle alternativer.
Farven Ultra Lavande er mørk lavendel, en rigtig smuk og meget anvendelig farve. Den harmonerer perfekt med alle øjenskyggefarverne og bidrager til et intenst lilla look, fordi den netop ikke er så mørk.

Lancôme kan købes i stormagasiner, parfumerier og matas.

2 kommentarer

 • Lisa

  Ja, jeg skal såmænd ikke gøre mig klog på Lancomes produktudviklingsstrategier, men som mangeårig bruger af Le Crayon Khôl – Bronze kan jeg afsløre, at de lange udgaver er møgbesværlige at have med i toilettasken.
  Måske er forklaringen så ligetil ? :-)
  (Når man nu også kan tjene penge på det)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  De nye cremede øjenskygger fra Loreal er rent faktisk bedre end denne fra Lancome. Loreals er nemlig mere pigmenteret. Jeg var skuffet over konsistensen af de nye skygger fra Lancomes look.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Creative Nail Design: Colour & Effects