Test: Max Factor Smokey Eye Effect Eyeshadow

Sidste nyt fra rygtebørsen: Marc Jacobs og NARS

Marc Jacobs Nars Collage

Holey moley, hvis det rygte der verserer på Twitter passer, så er det virkeliggørelsen af de hedeste drømme, jeg ikke vidste, jeg havde.

Mit måske-næsten-yndlings makeupmærke (ej jeg kan ikke vælge) NARS og min absolutte yndlingsdesigner Marc Jacobs skulle efter sigende samarbejde om en serie produkter. Rygterne går blandt andet på handsker uden fingre, så man kan bruge dem med sin yndlingsneglelak fra NARS.

Jeg kan ikke vente! Må vide mere! Hvis det ikke passer, så svarer det jo til først at love børn legetøj og så tage det fra dem igen at sprede sådan et rygte!

Kilde

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test: Max Factor Smokey Eye Effect Eyeshadow