Kysseægte læber: Ultra holdbar læbestift

Test: E.l.f Get The Look og Mineral Eyeshadow Primer

E.l.f. Get The Look åbent øje

Pudderdåserne har været så heldige at få lov til at teste nogle af e.l.f.s produkter. Den første test er en af Get The Look pakkerne nemlig Beautiful Browns som indeholder: Butternut Eye Shadow palette, Lengthening & Defining Mascara i farven Brown, Eye Liner i farven Coffee, Smudge Brush og vippebukker. Jeg valgte at teste øjenskyggeprimeren Mineral Eyeshadow Primer samtidig. Det viste sig dog ikke at være et særlig klogt valg.

En udfordring til en penselbruger
Nu skal det selvfølgelig være fair, så det skal lige nævnes, at jeg udelukkende anvendte de applikatorer som var med i sættet. Det er altså ikke let, når man ellers altid bruger pensler, derfor skal jeg ikke udelukke, at det måske er muligt for andre (mere rutinerede applikatorbrugere) at få looket til at blive mere vellignende. Det kan jeg desværre ikke prale af.

Der mangler noget
Jeg fulgte vejledningen til looket bag på æsken, men må indrømme at primeren gjorde det nærmest umuligt at få skyggerne ordentlig blendet ud. Senere har jeg fundet ud af at primeren skal have et lag pudder inden man begynder på skyggerne.

Øjenskyggerne
Skyggerne er meget bløde, så de skal anvendes med ganske let hånd, da øjenskyggerne ellers let kan smuldre. Jeg synes den mørkebrune øjenskygge i paletten er virkelig fantastisk og meget anvendelig.

Eyelineren og Smudger
Eyelineren er meget hårdere, end jeg er vant til og jeg synes ikke den er behagelig at anvende. Det var heller ikke let at få stregen ‘tværet’ ud med den medfølgende smudger, men den holdt til gengæld fantastisk. Smudgeren fungerer rigtig godt sammen med andre eyelinere jeg har prøvet.

Vippebukkeren
Pakkens vippebukker må jeg med skam sige, at jeg glemte at bruge til looket. Den har jeg dog prøvet efterfølgende og det er gået udmærket. Vippebukkeren er et af de værktøjer, jeg aldrig har haft for vane at bruge. Jeg kan se, hvor fantastisk det virker på andre, men på mig gør det altså ikke den store forskel.

Mascara
Mascaraen forventede jeg ikke det store af, men jeg blev positivt overrasket, den er nemlig ganske udmærket. Den kan du læse mere om her.

How I got The Look
Jeg har prøvet at lave looket igen, med brug af min sædvanlige primer (Too Faced Shadow Insurance), en blødere eyeliner og mine sædvanlige pensler og denne gang lignede det færdige resultat looket på billedet ganske godt.

Pris og kvalitet
Emballagen er bestemt ikke prangende, men det er funktionelt og til den pris forventer jeg ikke lækkert design.

Alt i alt synes jeg dette kit er alle 64 kr. værd. Når man har øvet sig lidt kan looket sagtens opnås med de medfølgende applikatorer (om ikke andet med lidt hjælp fra en pensel eller to). Hvis det ikke lykkes, har du alligevel en rigtig fin og anvendelig palette.

E.l.f. Get The Look lukket øje

Primeren
Mineral Eyeshadow Primer holder fantastisk på øjenskyggen, men det var helt umuligt for mig at få blendet skyggerne sammen. Jeg har prøvet primeren en del gange siden og den fungerer tilfredstillende, hvis bare den får et lag pudder før øjenskyggen kommer på. På den måde glider det hele meget bedre.

Primeren og Get The Look-kittet kan købes hos E.l.f og koster henholdsvis ca. 26 kr. og 64 kr.

1 kommentar

  • Jannie

    Nu har jeg ikke prøvet de øjenskygger du skriver om og bruger udelukkeende mineral øjenskyggerne og der synes jeg primerne funger helt perfekt :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kysseægte læber: Ultra holdbar læbestift