Fransk der rocker: YSL Rock & Baroque

Link: Sådan lægger du fransk manicure

YSL Rock & Baroque neglelak

Nej, jeg har ikke selv lavet en guide til franks manicure. For jeg er syg. På den rigtigt ynkelige måde, med snot i hele kæften, ondt i halsen, bihulebetændelse og smerter over brystet som IKKE er lungebetændelse BLEV DER SAGT! I dag har jeg spillet rask, fordi 34 studerende var afhængige af, at jeg underviste dem, hvorefter jeg selvfølgeligt tog til Magasins Fashionista aften som planlagt, fordi jeg i HVERT fald er rask.

Behøver jeg sige, hvordan jeg har det nu? Så der er ikke ret meget fra min hånd, med mindre nogle er interesserede i en test af lommetørklæder?

Til gengæld har fantastiske Annette fra Beautyspace.dk været så sød på min opfordring at lave en how to til teknikken bag franske negle, så I kan kopiere YSL’s skønne farverige franske manicure, som jeg viste i går.

2 kommentarer

 • Hanne

  Hej. Jeg syntes at jeg fandt et billed med en modelhånd med sorte negle. Jeg er næsten sikker på at det var i denne blog. Kan I sende mig billedet ?, hvis I kn finde det til mig ;-)
  Vh Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Hanne
   Der har været mange billeder af sorte negle på bloggen, hvilket du taler om, kan jeg umuligt vide. Har du prøvet at søge selv?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fransk der rocker: YSL Rock & Baroque