Sommerglød til kinderne med Nars The Multiple

Problemknuser til sprukne læber og andre tørre pletter

Decubal Lips & Dry Spot Balm

Opdatering 15/10 2018: Dette meget gamle indlæg er pludselig begyndt at få trafik igen. Desværre er Decubal Lips & Dry Spots Balm blevet omformuleret fuldstændig siden denne anmeldelse. Blandt andet er der ikke længere salicylsyre i. Denne anmeldelse er derfor ikke længere gældende.

Jeg har virkeligt et afhængighedsforhold til læbepomader og kombineret med mine meget tørre læber, har jeg stort set prøvet alt på markedet. Men jeg tror jeg har fundet min favorit for det næste lange stykke tid: Decubal Lips & Dry Spots Balm.

Det er et virkeligt godt produkt med nogle fornuftige ingredienser. Lanolin og vaseline blødgører læberne, salicylsyre exfolierer dem blidt og E-vitamin er ikke bare en effektiv antioxidant, men har mange andre dokumenterede fordele for huden, som det vil tage for lang tid at remse op her. De få og simple men effektive ingredienser giver lækre bløde læber og hjælper især, hvis du har sprukken eller tør hud på læberne. Mine læber har aldrig haft det bedre, efter jeg begyndte at bruge den.

Bløde neglebånd igen
Men denne multikunstner kan ikke kun hjælpe dine læber. Jeg har med stor succes brugt den på andre problemområder. For eksempel har den vist sig hamrende effektiv til mine tørre og revnede neglebånd, som er blevet bløde og pæne igen. Også tørre pletter på huden kan have rigtigt god gavn af denne behandling.

Bedre end Eight Hour Cream
Kombinationen af vaseline, E-vitamin og salicylsyre, får mig til at tænke på et meget hypet produkt, nemlig Elizabeth Ardens Eight Hour Cream. Og dette billige, relativt simple produkt fra apoteket slår det med flere længder. For det første indeholder Elizabeth Ardens Eight Hour Cream adskillige æteriske olier/parfumer og andre problematiske stoffer, for det andet er salicylsyren i Eight Hour Cream ikke i stand til at eksfoliere på grund af en for høj PH-værdi. Så du er langt bedre tjent med Decubals version, som hverken indeholder parfume, konservering eller farvestoffer, om har en effektiv evne til at eksfoliere døde hudceller.

Og så koster Decubal Lips & Dry Spots Balm kun 59,95 og kan købes på apoteket.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

25 kommentarer

 • Shila

  Fedt! Den må jeg selv ud og købe, så jeg kan prøve den. Bruger selv Eight Hour Creme, som jeg har været glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja SH

  Jeg SAGDE jo til dig, at den var god :) Og du lyttede :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  Jeg lytter da altid til dig Anja!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det der essential oils på engelsk kan på dansk være meget vigtige olier (essentielle olier), men som ingrediens i cremer, shampoo osv. er der som regel tale om det der på dansk hedder æteriske olier… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du har fuldstændigt ret! Det ved jeg også udmærket godt, det var en svipser. Tak for hjælpen. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • RikkeV

  Tak for fif…Den er nu indkøbt. Jeg mangler noget nyt, alle andre pomader har givet op på mine læber…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den indeholder masser af petroleum :/ En god grund til at jeg ikke skal have den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Petrolatum er ikke det samme som petroleum, og er en fantastisk ingrediens, som de fleste hudplejeprodukter indeholder, fordi det er en af de mest gennemtestede og sikre ingredienser der findes. Den er lagt for had af den såkaldte naturlige hudpleje industri, men det har absolut ingen videnskabelig evidens at sige, at den skulle være skadelig. Tværtimod er mineralsk olie noget af det mildeste og sikreste at bruge på sart hud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ved jeg nu ikke. Min hud er meget sart, og de produkter jeg har haft mest succes med, har været uden mineralske olier :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super tip, tak for det! Decubal er bare et godt mærke, generelt synes jeg, at der er en masse gode produkter på Apoteket, som man aldrig hører om, fordi man (jeg i hvertfald) ikke liiiige tænker på Apoteket som det første sted at kigge efter make up og hudpleje. Men så er det jo super, at vi har sådan nogle som jer til at oplyse os! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Maria. Og det er nemlig et godt mærke. Det her er klart mit favoritprodukt derfra, det ligger fast i min taske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Nu har jeg endelig fået fingrene i denne. Jeg bor i et land uden Decubal, men har været på ferie et sted med ordentlige shoppingmuligheder. SKØNT!
  Jeg har brugt 8 Hour længe, og troede egentlig at den grimme lugt skyldtes alt det guf der skulle til for at holde mine læber bløde. Den har dog aldrig kunne holde dem helt bløde, for det her Decubal-løse land har også et meget tørt klima, og det giver seriøst tørre læber – og hud og hår.
  Efter et par dage med Decubal er mine læber blødere end jeg nogensinde kan huske de har været før. Den står sammen med mit dullegrej hjemme i badeværelset, og jeg bruger den om aftenen når jeg har renset makeup af. I løbet af dagen bruger jeg stadig min grønne ynglingslæbepomade fra Mentholatum samt diverse glosser, og den vane får jeg vist ikke ændret lige forløbig. Vi har nemlig haft et langt og lykkeligt forhold Mentholatum og jeg. Og på trods af at jeg gang på gang har forsøgt mig med andre og mere hotte læbepomader, så vender jeg altid tilbage til min gode gamle grønne ven. Jeg tror dog at supplementet med Decubal kommer til at holde, men 8 Hour ryger i hvert fald ud. Bwad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   :-O Et Decuballøst land….. Det lyder slet ikke rart! Håber den bliver en god ven og at du har mulighed for pakkepost :-P

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kan jo læse at både I og mange andre knus-elsker dette produkt. Der bor også et eksemplar herhjemme, men jeg undrer mig over, hvorfor det ikke må benyttes til børn under 3 år? Jeg har selv en dreng på 2 og er nu kommet i tvivl om, om gravide bør bruge den nu hvor børn ikke må?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] men faktisk havde jeg tit lidt tørre læber indenunder. Så googlede jeg lidt, og faldt over det her indlæg fra Pudderdåserne, hvor de anbefaler Decubal lips & dry spots balm til læberne… Og det kan jeg godt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har netop købt den, da jeg døjer med sprunken hud omrking læberne – OG omkring øjnene. Så nu vil jeg høre, kan jeg smøre den på øjnene også? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Malene
   Nej, det er en dårlig idé. Panthenol i så høje doser må man ikke bruge omkring øjnene.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila

   Ja det kan du sagtens :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila

  Uh det er også min yndlings og har været det i en del år efterhånden, jeg bruger ikke andet på mine læber.. :)
  Tak for tippet med neglebånd, den havde jeg ikke selv tænkt på, men det skal jeg da bestemt i gang med..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Den er blevet reformuleret siden denne anmeldelse :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila

   Må man så ikke bruge den til neglebåndene eller hvad mener du? 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sheila
   Nej, jeg mener, at det produkt, vi anmeldte dengang, ikke er det samme, som det er i dag.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerglød til kinderne med Nars The Multiple