Det siger læserne om Pudderdåserne

Rikke:
Tusind tak for gode råd og masser inspiration, med holdninger og fornuftig kræsenhed 🙂 Jeg læser kun een skønhedsblog – denne. Her henter jeg simpelthen alt jeg har brug for at vide! Tak og fortsæt endelig 🙂
Nanna:
Jeres blog er min yndlings udover ALLE og I har hjulpet mig med at se lidt mere kritisk på produkter og været med til at vælge gode produkter frem for dårlige.. Jeg elsker jeres form for humor og søde kommentarer der ofte kommer på bloggen eller hvis man stiller spørgsmål. Dette er klar Danmarks bedste blog og jeg håber I vil blive ved i mange år endnu
Maria:
Dåserne har ændret mit liv! 😀
.. ja, det lyder sindsygt, men ift. makeup og personlig pleje produkter 🙂 Før i tiden, der købte jeg altid det bedste jeg kunne finde, når jeg lige gik en tur i Matas/Netto you name it – lige netop det der sindsyge shopping gen. Min svaghed lå specielt ved cremer, selvom jeg havde utrolig mange derhjemme i forvejen. Lige gyldigt hvilket mærke, kvalitet eller hvor henne det var – så måtte jeg eje det!
Men takket være jer, så er jeg blevet meget mere målrettet i, hvad jeg går efter. Der er ikke de der sindsyge shopping-ture mere, hvor jeg gør impulskøb i den helt store stil. Jeg bruger måske flere penge nu end jeg gjorde før (ups), men det er på nogen bedre produkter, der koster stort set det samme på nettet, som jeg før gav for noget skod i butikkerne. Jeg bruger dog de ting meget mere, som jeg køber nu. Jeg brugte jo aldrig de skod-cremer fra Lóreal etc, for de virkede jo ikke 😉 Så forbruget er steget, men indkøbsmængden er stagneret/faldet.
Kira:
I gør et kæmpe stykke arbejde og efterhånden køber jeg sjældent noget uden først at tjekke hvad Dåserne mener. Og forbløffende ofte er I spot on. 🙂
Jane:
Synes det er en jungle at finde rundt i anti-age produkter og jeg sætter pris på jeres ærlighed. Læser med glæde jeres blog, for jeg ved, jeg får “et ærligt svar”.
Marianne:
Jeg æææææælsker jeres blog og kan slet ikke forstå at mine veninder ikke bruger den. Tro mig, jeg anbefaler den hele tiden, men så er de også selv ude om det 🙂
Det var i øvrigt sjovt i forrige uge, da jeg kom ned i min Matas og fandt at der var helt udsolgt af Sally Hansens Moisturising lakfjerner. De sagde at de pludselig havde haft stor efterspørgsel, det må jo være jeres skyld 🙂
Tak for jeres altid konstruktive kritik, bliv ved med det.
Loooooove you 🙂
Line:
I er blevet mit leksikon når det gælder skønhed. Hvis jeg overvejer et produkt men stadig lidt i tvivl om jeg skal købe det, så tænker jeg det må pudderdåserne have skrevet om og oftes har I og tak for det.
 
Birgitte:
Jeg er en relativ ny læser, men har allerede slugt alle jeres indlæg, og tjekker dagligt for nye.
I formår at skrive med personlighed, og en ærlighed der er ret forfriskende i blog verdenen – især indenfor skønhed.
Camilla:
Kære yndlings pudderdåser!
Tak for alle jeres gode og konstruktive anmeldelser af vidt forskellige produkter i løbet af året .. I har givet mig utrolig meget inspiration til at eksperimentere med nye ting 🙂
Blev endelig ved som I gør nu, for I gør det knald godt..
Mille:
Mig og make-up har aldrig været en god kombi, men efter jeg, for et halvt år side fandt jeres fantastiske blog, bruger jeg nu med sikkerhed make-up. Har også fået en kæmpe forkærlighed til læbestifter!
Anne:
Jeg læser jeres blog næsten hver dag og synes den er utroligt inspirerende og vellavet. Når jeg skal prøve et nyt produkt søger jeg altid på jeres side efter det for at se om i evt har lavet en anmeldelse af produktet fordi jeg synes i er meget troværdige i jeres fremstilling og anmeldelser af de produkter i prøver. Jeg håber på at kunne følge jeres blog i mange år fremover.
Signe:
For mig er I den ultimative skønhedsblog, som jeg tjekker hver gang jeg skal finde ud af om et produkt er to buy, or not to buy. 😀 Læser glædeligt med hver gang! Tak for Danmarks bedste skønhedsblog!
Camilla:
I kan virkeligt være stolte af jeres meget fine blog. Jeg har været fan, siden jeg første gang klikkede ind. Det er fantastisk, at I sætter jer så meget ind i tingene og laver al researhen for os læsere. Jeg har bl.a. fået et mere informeret og realistisk syn på økologi og dullegrej, fundet masser af nye yndlingsprodukter, og har lært at lægge min foundation på en helt ny måde 🙂
Gigi:
Jeg har kun været læser i 6 måneders tid, men for hvert indlæg jeg læste, måtte jeg have mere – så jeg sad og slugte hele bloggen på én nat 😉
Jeg ser op til Jer og Jeres mening/vurdering af produkter – så hvis jeg opdager et nyt (gammelt) produkt går jeg altid ind og tjekker om I har vise ord om det.
Tusind tak for Jeres engagement og Jeres kærlige hånd om hver en læser og hvert et produkt.
Anna:
Jeg vil gerne takke jer for alle de gode råd, og introduktioner til nye produkter som I er kommet med. Det har hjulpet mig af med min keratosis pilaris på benene, som jeg nu smører ind i HTH hver dag! Så mange tak for det tip 🙂
Anne:
Jeg har skrevet det flere gange til jer, men jeg synes I laver et fantastisk stykke arbejde og I har mange gange hjulpet mig med at svare på alverdens spørgsmål. Det betyder virkelig meget, at I bruger så meget tid på at svare jeres læsere. Så TAK for al jeres uvurderlige hjælp i det seneste år, hvor jeg har læst med. Ud over at følge bloggen dagligt på Bloglovin og at stille spørgsmål ind i mellem, bruger jeg også jeres blog som et opslagsværk. Hvis jeg læser om et godt produkt i f.eks. et blad eller på en anden blog, tjekker jeg gerne, om I har vurderet produktet – for jeg stoler meget på jeres kritisk tilgang til skønhedsprodukter, og jeres blog er det eneste sted, hvor jeg er sikker på, at jeg får en objektiv bedømmelse af et produkt, der ikke er styret af, om produktet er blevet sponsoreret eller ej. Der ud over er jeg vilde med jeres guides, der især er gode for sådan nogen som mig, der ikke rigtig bruger andet make up end mascara – men som ligeså stille takket være jer har fået mod på både eyeliner og en lille smule øjenskygge.
Astrid:
Nu ved anledningen, vil jeg også gerne takke jer, fordi i virkelig har forbedret min livskvalitet! Det skal ikke lyde plat, men jeg er ung, og har/har haft utroligt mange problemer med min hud. Jeg har læst side op og side ned, med jeres hudtips, og har samlet de tips, jeg fandt bedst i et word dokument, og printet ud. Nu har jeg min egen guide – og min hud er blevet så meget pænere! (men 3 siders hudtips er også en del ;o))
Simone:
Jeg har nydt at følge jeres blog hver evig eneste dag, siden jeg opdagede den for lidt over et år siden. Det har været skønt at få råd til alt mellem himmel og jord (eller hud og makeup). I har reddet mig fra mange bommerter mht. penge!! 🙂
Mai:
I kan tage æren for at jeg nemt og uden jagt nu har fundet den mest fantastiske solcreme (la roche posay’s, den der ikke fedter!), en uundværlig basis øjenskygge (copperplate) og selvfølgelig formået at aflive utallige skønhedsmyter (silikone og sulfater er jo helt okay!) 🙂
Tak for en af de mest troværdige, kritiske og varierede skønhedsblogs!