Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Masque anmeldelse

Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Masque
24.06.24
Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Masque

Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Masque Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Masque er som skabt til en TikTok eller Instagram Reel. Smør læberne ind i en mørkelilla læbemaske, lad den tørre, træk den af og vupti – dine læber har skiftet farve. Det trick ser fantastisk ud på video.

Men før du køber den skal du overveje en ting. Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Masque er vandfast. Den er IKKE olie-fast.

Holder til vand, ikke fedt

Jeg kan sagtens leve med, at en superholdbar læbestift er både besværlig og endda også en smule ubehagelig, hvis den virkelig kan holde hele dagen. Men hvis Wonder Blading Lis Stain skal holde hele dagen, så skal du afholde dig fra at spise noget med fedt i. Det fjerner nemlig Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Masque så nemt som ingenting. Som Wonderskin selv skriver:

“Color won’t transfer, fade or feather, and is waterproof too. Washes off with a regular oil-based cleanser.”

Den er afgjort vandfast, og den kan ikke gnides væk. Så skal du i byen og ikke lave andet end at drikke, så kan den helt sikkert fungere. Så vil den ikke forsvinde, før du spiser en shawarma på vejen hjem.

Men sådan et liv har jeg ikke haft i mange år, og jeg spiser jævnlige måltider, der også indeholder fedt. Det kan den altså ikke klare.

Det er lidt diskussionen om vandfast mascara om igen. Vandfast mascara er virkelig god, hvis du får vand som for eksempel tårer eller regn på dine øjne. Hvis du derimod har fedtede øjenlåg, der opløser din mascara, så bliver problemet kun værre med en vandfast mascara.

Burger-test

Alene for testens skyld selvfølgelig tog jeg derfor min Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Masque på. Kørte en tur på planteskole, spiste bagefter en af de nye McDonalds Beef Sour Cream & Onion (en meget lille og overskuelig burger – på størrelse med en almindelig cheeseburger), kørte hjem igen, drak en kop kaffe. Alt sammen kun for testens skyld naturligvis! Her er jeg før min udflugt:

Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Masque Romance
Wonderskin Lipstain i farven Romance

Det tog tilsammen to timer. Og min Wonderskin Blading Lip Stain Masque var så godt som helt væk bagefter.

Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Masque test
Efter burger, kaffe og 2 timer

Til sammenligning kan Maybelline Superstay Vinyl Ink uden problemer klare en hel aften med tre retter – herunder en bøf bearnaise – og stadig se rigtig pæn ud bagefter. Og så har den altså ikke krævet adskillige krumspring at lægge, men kan nemt påføres igen i et halvmørkt badeværelse under påvirkning af alkohol, hvis man har brug for det. Hvilket man sjældent har, fordi den bare holder.

HVIS nu Wonderskin Wonder Blading Lip Stain Masque holdt bedre på mig end en almindelig læbestift, så ville hele denne noget omstændige proces måske være det værd.

  1. At affedte læberne helt
  2. Påføre et tykt lag helt præcis
  3. Vente på den tørrer
  4. Spraye Activator på
  5. Fjerne den lilla peel-off maske
  6. Repare de steder, ansigtsmakeuppen eventuelt måtte være ødelagt
  7. Eventuelt påføre en oliefri lipgloss ovenpå

Men når den ikke holder bedre end en meget gennemsnitlig læbestift til mit fedt-holdige liv, så er det bestemt ikke indsatsen værd.

Som sagt er produktet bestemt vandfast og gnidefast, så hvis din aften udelukkende byder på champagne, kys og jordbær, så prøv. Så kan den måske være en velegnet lipstain.

Her kan du købe det (indeholder affiliate links)

Wonderskin Lipstain koster cirka 229 kroner og cirka 289 kroner, hvis du vil have den lille spray med også. Den er ikke nødvendig, men gør det lidt nemmere at få den lilla maske til at løsne sig og få af igen.

Du kan købe Wonderskin Lipstain i blandt andet Matas* og på Nicehair*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *