Jeunesse og Eyesential – øjeblikkeligt øjenløft

15.03.20

Eyesential Under Eye Enhancer

Dette indlæg skrev vi oprindeligt i 2015, da en video fra Jeunesse gik viralt. Nu er det 2020 og en lignende video fra firmaet My Perfect Cosmetics Company bliver i øjeblikket pushet på Facebook. Produkterne indeholder de samme ingredienser, og vi har derfor genudgivet dette indlæg. Det omtalte produkt er My Perfect Eyes, der også indeholder en blanding af sodium silicate og magnesium aluminium silicate. 

Videoen på Facebook af damen med poser under øjnene, der forsvinder øjeblikkeligt på få minutter er gået viralt og har fået Jeunesse til at melde alt udsolgt. Og vores indbakke er ved at svømme over med spørgsmålet: Kan det virkelig passe?

Og ja det kan det faktisk. Jeunesse Instantly Ageless virker bestemt præcis som på videoen. Der er ingen fotomanipulation der.

Men der er lige et par ting, de ikke fortæller i videoen. Den vigtigste ting er, at det er en 100 procent midlertidig, kosmetisk effekt. Anti-age effekten
forsvinder igen, det øjeblik du vasker dit ansigt.

Der er ikke tale om hudpleje her. Det er ren makeup. Ikke at der er spor galt med det i øvrigt, det er bare ikke helt i overensstemmelse med det, de påstår.

Gammelt indhold på nye flasker
Indholdet i Jeunesse Instantly Ageless er langt fra en ny oplevelse. Det er faktisk ret gammelt og findes i mange produkter derude, som primært sælges via TV-shop og lignende kanaler, fordi effekten virkelig er et godt show.

Jeg har selv prøvet produktet Eyesential Under Eye Enhancer til denne artikel, og nej jeg har aldrig haft Jeunesse i hånden selv. Men et hurtigt blik på ingredienslisterne afslører, at der er tale om identiske produkter.

Både Jeunesse, Eyesential og de andre lignende “instant eyelift” produkter derude er en kombination af sodium silicate og magnesium aluminium silicate. Det er teknisk set, det man kalder “water glass”. Man bruger det i industrien, og så er det et gammelt husmoderråd til at konservere æg med.

Det skaber en – midlertidig og vandopløselig – helt glat og glasagtig overflade. Det får rynkerne til at trække sig sammen og lægger en glat og gennemsigtig overflade på huden.

Den opstrammende effekt er virkelig dramatisk og sjov at se.

Bedst til større mængder løs hud
Det egner sig til løs hud under øjnene. Jeg har selv mørke rande under øjnene, og der gør det ikke den store forskel. Der skal være noget at stramme op.

Så jeg lånte min veninde Ullas øjne til en lille test her. Vi har lagt produktet under det ene øje, men ikke det andet. Jeg håber selv, I kan se hvilket.

Resultaterne er afhængige af udgangspunktet. Jo større poser og jo mere løs hud, jo mere dramatisk effekt, vil du kunne se.

Eyesential
Eyesential på det ene øje
Eyesential
Eyesential på det ene øje

Men… For selvfølgelig er der et men. Det er ikke særlig behageligt at have på. Jeg kan personligt ikke holde det ud og kommer aldrig til at bruge det – poser eller ej.

Først og fremmest må produktet ikke komme i kontakt med fedt og olie. Det vil sige, at du skal affedte huden først og derefter må du ikke komme creme på. Du må heller ikke bruge flydende foundation. Du må kun bruge pudder ovenpå.

Det føles præcis, som det ser ud: Huden føles stram og tør. Jeg får en akut trang til at smøre fed creme på, men så er effekten ødelagt. Det er endnu ikke lykkedes mig at holde ud at have det på i mere end få minutter.

Min test-Ulla havde samme oplevelse. Jeg bad hende beholde det på, så længe hun kunne holde det ud. Det holdt en halv time, så fjernede hun det.

Det der med peptid og botox…
Ja, Jeunesse har puttet acetyl hexapeptide-8 i og påstår, at det er den aktive ingrediens. Det en super ingrediens, et meget udbredt peptid, og svarende til dem, som vi selv bruger i vores produkter. Men der er no way in hell, at det har nogen som helst øjeblikkelig effekt på huden. At se nogen som helst effekt af acetyl hexapeptide-8 kræver længere tids daglig brug.

Er det sundt for huden?
Du kan opleve lokalirritation, allergiske reaktioner og selvfølgelig udtørring. Men det er ikke farligt. Indholdsstofferne er testede til brug på mennesker, og der er ikke fundet nogle bivirkninger.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Maj

Hej jeg vil høre om i kan anbefale en øjencrem som gør det sammen som den her men som kan købes her i dk?

Helene Randløv

Hej Maj
Jeunesse er kommet til DK, du kan eventuelt spørge efter forhandlere ved at søge efter deres danske site på facebook.
Kh. Helene

Maria Helding

Du skal da virkelig læse på lektien om pyramidespil, hvis du kalder jeunesse for den slags skældsord!
Jeunesse er network marketing, som tupperware og Forever Living – så læs på lektien 😉

Louise

IA fjerner alt det sorte under øjnene, ja det strammer, jeg bruger det som nat creme oven på jeunesses almindelige natcreme, jeg er SÅ glad for deres hudpleje serie luminesce, kommer ALDRIG ALDRIG til at bruge andet, har prøvet alverden clinique, ole H, dermalogica, exuvianc, sisley osv INTET har hjulpet på min hud som jeunesses produkter. De kan desuden købes på deres hjemmeside så det med homeparties er ikke helt korrekt, men man kan vælge at gøre sig til distributør nøjagtigt som tupperware og lign. hvis man vil det.
Det har jeg ikke gjort men er stor forbruger af deres produkter. De har desuden også produkter til indvordes brug, deres vidacell fik min mors kæmpe revner/psorasis til at gå i dvale under perioden hun indtog det.
Har intet dårligt at sige om deres produkter kan kun anbefale dem 🙂
Hilsen en glad kunde fra jeunesse, som ikke sælger produkter og bare køber direkte fra deres hjemmeside 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *