Pudderdåsernes Julekalender 2014: Snart godt nytår

26.12.14
JJDK X Rikkemai og Davines

JJDK X Rikkemai og Davines

Juleaften fik jeg sagt tak, men jeg fik også løftet sløret for, at jeg ikke er helt færdig med konkurrencer i denne omgang… Det med at takke bliver jeg nok aldrig rigtig færdig med, for jeg synes faktisk, at jeg er vildt heldig, og jeg har rigtig mange ting at være taknemmelig over. Selvfølgelig kan jeg også drukne i selvmedlidenhed en gang i mellem, men oftest er jeg god til at se den anden side også… Den af vores juletraditioner, jeg glæder mig mest over, er den afslappede tilgang til det hele. Og så er jeg simpelthen så glad for og ikke mindst stolt over at have indført en frisk råkostsalat på julebordet. For selvom jeg elsker både and og flæskesteg, så er jeg slet ikke vant til at spise så tung mad, og derfor gør råkosten virkelig godt!

JJDK og Rikkemai
I starten af november modtog jeg en mail, som jeg ved første øjekast fandt uendelig kedelig… Den handlede nemlig om toilettasker, og dem er jeg bare træt af eller rettere sagt… jeg var træt! For da jeg læste den der mail, så jeg for første gang i MANGE år en toilettaske, som jeg synes er pæn.

Det er heldigvis ikke mode, jeg skal gøre mig klog på… Derfor var jeg nødt til lige at ty til Google for at være HELT sikker, og jo det ER tørklæder Rikkemai gør sig i. Hun har en skæv vinkel, og det elsker jeg! Det er med garanti også derfor jeg blev fanget af JJDK’s nye samarbejde. Det er nemlig Rikkemais anderledes tilgang til print og design, som er overført til det JJDK gør bedst nemlig toilettasker, det har resulteret i nogle meget fine og farverige designs. Der er to størrelser: En toilettaske med målene 25 x 15 x 18 cm og en kosmetikpung med målene 18 x 7,5 x 12 cm.

Den første eller den sidste
Kender du det… Den sidste af noget lyder så definitivt, så denne konkurrence er måske nok den sidste i år, men det er den første af mange… Tro mig de er lige så spændende, som dem der har været her i december… I hvert fald glæder jeg mig utrolig meget til at fortælle dig om dem efterhånden…
Den sidste præmie for i år er, som du måske nok har gættet en af ovennævnte kosmetikpunge. Designet, som jeg har valgt, synes jeg selvfølgelig, er det smukkeste af de seks, som jeg har set.
I kosmetikpungen er to af Davines’ fantastiske produkter. Melu serien er god til det lange eller skadede hår… Jeg har prøvet produkterne og jeg er fan! Melu Shampoo vasker håret rent og lækkert, og Melu Conditioner sørger for, at det er nemt at rede ud. Melu serien dufter fint og blomstret og trods massiv pleje, bliver håret ikke tungt og træls…
For at være med i konkurrencen skal du inden den 28. december klokken 23:59 lægge en kommentar under dette indlæg, hvor du fortæller, hvilken foundation der er den bedste og hvorfor valget er faldet på netop den.

Vinderen af Pudderdåsernes Musthave
Hvor det dog glæder mig at læse, at der er andre, der er med på at slappe af og sidde med benene oppe. I fortjener det med garanti alle sammen! I går sov jeg selv rigtig længe, og hele dagen foregik i hjemmebukser og ingen bh… Nej, smart var det saftsusemig ikke, men vi trængte alle sammen til bare at være.
Derfor fik jeg også hjælp til at trække vinderen af Random.org, og det blev nummer 269, det er Pernille (25. december 2014 kl. 15:08)

  • Elsker når børnene er lagt i seng veltilfredse med deres gaver under dynen. Og vi andre sidder afslappede i sofaen og drikker varm glögg 🙂

Stort tillykke til Pernille du modtager en mail fra mig snarest.

Til tidligere vindere
De søde mennesker, som har bidraget med præmierne til julekalenderen, holder en velfortjent ferie, og derfor bliver præmierne, som er vundet senere end den 17. december med meget få undtagelser, først sendt efter den 5. januar, når folk atter er tilbage efter nytår. Tro mig hver og en af de søde mennesker fortjener masser af ro, fred og kærlighed!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
145 kommentarer
Pia R

Jeg bruger super balanced foundation fra Clinique, men meget sjældent og har ikke brug for så meget dækning.

Nadia WH

Nu bliver jeg en af dem, der faktisk ikke rigtig opfylder kravet til konkurrencen. For jeg kan ikke skrive hvilken foundation der er den bedste. Er ikke så god til det der med makeup og kan ikke overskue, at finde vej igennem foundation junglen og jeg frygter nok, at diverse sælgere ikke kan rådgive mig godt nok. Så indtil videre lever jeg uden foundation.

Mari

L’Oreal true match. Jeg tog en test på deres side engang og købte den ud fra resultatet og den virker bare for mig:-)

Katy

Min bedste foundation afhænger lidt af både vejr og hvordan min hud opfører sig. Men Maybellines Fit Me har gjort det godt for mug siden maj. Der er bredt udvalg af farver, den dækker ikke alt, men udjævner huden flot. Og så får den faktisk min hud til at ligne “bedre hud”, end den rent faktisk er. Altså med glød og det hele!

Kathrine Jensen

Jeg bruger mayberlines bb creme som en form for faundation. Jeg føler jeg har prøvet alle faundationer på markedet og min hud er bare ikke bygget til en tung maske af faundation. Så fandt jeg heldigvis min elskede bb creme :)! Giver en flot ensartet hud uden at dække fuldstændig alt – resten kan en concealer klare 😉

Sascha Veggerby

Det er lidt svært at være med i konkurrencen når man ikke bruger foundation, men jeg kan da forklare hvorfor jeg ikke gør det og hvad jeg bruger i stedet. Jeg cykler stort set hver dag ca 10 km frem og tilbage til uni eller arbejde og mine svedkirtler i ansigtet er desværre de allermest aktive hos mig, så foundation holder ikke særlig godt på mig. Udover det har jeg endnu ikke fundet en der ikke føles tung på min hud. Hvis jeg bruger noget er det i stedet en let pudder fra MAC, der lige nu er studio careblend, som jeg tager på når ansigtet er kølet ned. Hvis jeg skal til fest bruger jeg en primer under, som også er fra MAC

lea

Rimmel lasting finish er god til mine tørre hud 🙂 og ellers har estee lauder lavet en til “ældre” hud som også fungere rigtig godt til tør hud

Sara v

Jeg bruger en mineralfoundation fra youngblood i pudder form. Den har jeg valgt, fordi den er let at påfører huden og så dækker den kun let, men nok. Jeg bruger generelt ikke meget make up, så jeg har det svært ved at se make-up’et ud, som jeg synes man gør efter en flydende foundation.

Camilla Larsen

Jeg er de seneste par gange endt med GOSH’s BB Creme, da den er perfekt lys til min blege hud og ikke ser orange ud (mareridtet!) Desuden er den ikke helt vild tung, men dækker det, den skal.

Carina Christensen

Den bedste foundation laves med en airbrush. Jeg har aldrig før haft noget, der dækker så godt, hvor man selv kan bestemme den helt rigtige dækning, farve og konsistens, og hvor alle overgange er usynlige. Den kan også klare at lave conturing, rouge, øjne, spraytan osv., osv.,- den er min nr.1.
Skal det gå stærkt, er jeg også blevet glad for Tromborgs mineralfoundation. Den dækker godt, og har en fin glød og behagelig konsistens. Min nr.1 blandt flydende foundations, er Armani Beauty, som jeg dupper ind i huden med en svamp. Det er kvalitet i særklasse!
Jeg bruger næsten altid primer – det forbedrer resultatet væsentligt.

Din kommentar