Konkurrence: Vind Calvin Klein Endless Euphoria

15.04.14
Calvin Klein Endless Euphoria

Calvin Klein Endless Euphoria

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Calvin Klein

I vores lille familie nyder vi livet med ferie, solskin og masser af udeaktiviteter. Det betyder, at vi på nært hold oplever, hvordan alt bare bliver grønnere og mere blomstrende. Det passer jo meget godt med duften Endless Euphoria fra Calvin Klein, som jeg skrev om i weekenden.

Er du game?
Som jeg kort nævnte forleden, skal vi selvfølgelig have en konkurrence, hvor du kan vinde Calvin Klein Endless Euphoria. Den fine pastelfarvede flakon, og den sarte blomstrede duft er perfekt til forår og sommer.
Det eneste du skal gøre for at vinde er:

 

Der er jo altid en god grund til at få en ny duft… med min afhængighed af lækre dufte er det i hvert fald ikke svært at finde på utrolig gode grunde, hvis manden trænger til at blive overbevist. Måske kan du inspirere mig til nye og endnu bedre grunde… Vi glæder os til at læse netop dit svar!
Kommentarfeltet bliver lukket tirsdag den 22. april, hvorefter vinderen af et styks Calvin Klein Endless Euphoria bliver trukket og offentliggjort hurtigst muligt efter.

Er du ikke den tålmodige type? Så kan du også købe Calvin Klein Endless Euphoria i Matas Webshop, hvor den koster 395-545 kroner.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Calvin Klein

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
151 kommentarer
Katrine h m

Vil gerne vinde parfumen ☺. Håber den bliver en ny yndlings ☺. God påske og tak for en god blog. Kh Karine

Dorthe

Waow! Lækker duft 🙂 Jeg trænger til at stille den lækkerhed i min kærestes badeværelse… Så jeg ikke behøver dufte af mand når jeg er hos ham – fordi jeg (igen) har glemt min egen parfume…. 🙂
/Dorthe

ZS

Jeg har for et par år siden haft den originale Euphoria, og jeg elskede den. Og nu hvor jeg er på udkig efter en god forårsduft håber jeg at få muligheden for at prøve denne.

Eva Jensen

Jeg har brug for den fordi jeg ved jeg vil elske den og så ved jeg bare at den vil gøre foråret meget lysere og min kæreste meget glad 😉

Maria Ørum

Bare fordi jeg fortjener at blive forkælet 🙂
Og trænger altid til ny parfume..aaaaltid 😀

Lene

Det ville da bare være lækkert, at blive forkælet med en skøn parfume midt i opgaveskrivning og eksamen 🙂

Sofie

Sidst jeg havde en calvin klein parfume var dengang jeg gik på efterskole år 2008. Jeg havde den på mit værelse, og hvis jeg ønskede at dufte lige en tand bedre end normalt tog jeg altid min Calvin Klein parfume frem. Og når den blev taget frem var det jo som regel ved nogle mere specielle stunder. Hvis jeg dufter til den samme parfume i dag, vil jeg kunne mindes de utrolige festlige stunder på efterskolen. Det samme er jeg sikker på jeg vil opleve med en ny duft fra Calvin Klein. Denne gang bliver det nye stunder med sabbat år, arbejde og kæresten.

NannaF

Jeg har ikke særlig mange parfumer (mere), fordi jeg føler de står og rådner, lige nu har jeg faktisk kun testere, men kunne godt tænke mig e smuk en på hylden:) skøn konkurrence

Line

Jeg skal vinde fordi jeg er sød, men mest fordi jeg var med i et trafikuheld i dag og min bil overlevede ikke, heldigvis gjorde alle personerne i bilen! Men det betyder jeg skal til at bruge penge på en ny! Så ny parfume ville være rart!

Trine Hansen

Som sygeplejerske er duft blandt andet en de steder af hvor man kan skille sig ud, blandt de andre hvid-klædte. Derfor 🙂
Kh Trine Hansen

Din kommentar