Pudderdåserne Antiage Ansigtscreme

Anti-age ansigtscreme fugter og trænger hurtigt ind i huden. Den indeholder alt, hvad huden har behov for i form af fugt, beskyttelse og antirynke aktiver. I den har vi samlet vores favoritingredienser til moden hud: Peptider, B3-vitamin og hyaluronsyre.

Vores Anti-age ansigtscreme indeholder peptidet Matrixyl 3000, der er blevet en superstjerne blandt antiage-ingredienser. Det er udviklet til at aktivere cellerne i huden og derved forbedre hudens udseende i form af bedre elasticitet, overflade, tykkelse og mindre synlige rynker. Der er lavet adskillige publicerede videnskabelige tests af resultateterne.

Anti-age ansigtscreme indeholder også 2% niacinamid (Nicotinamid eller Vitamin B3). Det bekæmper de visuelle effekter af aldring på flere fronter og giver både øget elasticitet, reduceret pigmentering, reduceret porestørrelse og meget mere.

Vejledende udsalgspris er 195 kroner. Kan købes i Matas, Magasin, Salling og på gosh.dk.

Hvem er dette produkt til?
Alle aldersgrupper, der vil bekæmpe tegn på ældet hud.

Hvordan skal du bruge dette produkt?
Bruges som et serum på ren hud. Hvis du kombinerer det med et af vores peelingprodukter, skal peelingen bruges først, og derefter bruger du dette. Den lette konsistens trænger hurtigt ind i huden, tør hud vil gerne have en fed creme på bagefter.

Hvorfor har vi lavet dette produkt?
I denne lille flaske har vi samlet alle vores favoritingredienser, der for alvor kan gøre en forskel for huden. Det efter vores mening de anti-age ingredienser, som moderne forskning har vist de mest imponerende resultater af – og som vores egen hud bedst kan lide.

Vigtigste ingredienser
Matrixyl 3000 – Et peptid som er udviklet til at aktivere cellerne i huden og derved forbedre hudens udseende i form af bedre elasticitet, overflade, tykkelse og mindre synlige rynker.

Niacinamid (Vitamin B3) – Niacinamid bekæmper de visuelle effekter af aldring på flere fronter og gør huden mere robust. Det forbedrer hudens hudens barriere funktion og mindsker hudens eget tab af fugt. Niacinamid virker anti-inflammatorisk og mindsker rødme i huden. Det forbedrer også hudens udseende og struktur ved at stimulere kollagensyntese og reducerer pigmentering. Huden får øget elasticitet, mere fugt og reducerede porer.

Hyaluronsyre – Superingrediens, der binder fugt i huden og kan binde sin egen vægt gange 1000 i form af vand i huden.

SyriCalm – SyriCalm er en plantebaseret ingrediens (Phragmites karka og Poria cocos), som beroliger og beskytter huden og reducerer inflammation

Spørgsmål og svar
Kan jeg bruge Anti-age ansigtscreme omkring øjnene?
Ja, det er også en fremragende øjencreme. Hvis du vil gøre noget godt for ældet hud andre steder på kroppen, virker den også der.

Er der solfaktor i?
Nej, du skal bruge solfaktor om dagen derudover.

Ingrediensliste
Aqua\Water\Eau
Ethylhexyl Stearate
Caprylic/Capric Triglyceride
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter
Glycerin
Cetearyl Alcohol
C12-15 Alkyl Benzoate
Cyclopentasiloxane
Sorbitan Olivate
Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer
Niacinamide
Phenoxyethanol
Dimethicone
Cetyl Palmitate
Sorbitan Palmitate
Honey (Mel)
Hydrolyzed Jojoba Esters
Benzoic Acid
Sorbitan Laurate
Tristearin
Dehydroacetic Acid
Phospholipids
Ethylhexylglycerin
Acetylated Glycol Stearate
Hyaluronic Acid
Sphingolipids
Phragmites Communis Extract
Poria Cocos Extract
Palmitoyl Oligopeptide
Palmitoyl Tetrapeptide-7