Vi har skabt vores egen lille hudplejeserie med fokus på effektive ingredienser, der gør en forskel for huden – uden parfume.

Renseprodukter
I vores serie er der to renseprodukter, én du kan bruge med vand og én du kan bruge uden.

Alt i en makeupfjerner
En enkel flydende ansigtsrens, som fjerner makeup og snavs fra både ansigts, øjne og læber uden brug af vand.

Alt i en Sæbe
En sæbe du kan bruge til hænderne, til resten af kroppen og til ansigtet. Den er så mild, at du endda kan fjerne øjenmakeup med den.

Syrepeelinger
Vores to peelinger er grundstenen i vores hudplejeserie og her, du skal starte.

T-Zone Peeling indeholder 2% salicylsyre til dig med hudorme og uren hud. Den er også blid mod sart hud.

AHA Serum indeholder 7% glykolsyre, der eksfolierer dybere og stimulerer dannelsen af nye hudceller. Den er et godt valg til ældet hud, tør hud og solskader hud.

Du må ikke bruge dem begge, men skal vælge mellem de to. Begge produkter kan også bruges på kroppen.

Serum, olie og creme – med effekt
Niacinamid 10%
Niacinamid er B3 vitamin og ingrediensen, der kan (næsten) alt. Derfor har vi lavet en serum med en høj koncentration af niacinamid og ikke ret meget andet. Den giver blandt andet en finere hud med pænere porer og en mere ensartet hudtone.

A-Serum 2% og A-Serum 5%
A-Serum indeholder en mildere form for aktiv A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. A-vitamin er rynkernes fjende nummer 1, så har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Anti-age Ansigtscreme
Pudderdåsernes Antiage Ansigtscreme er en let ansigtscreme med en høj koncentration af effektive ingredienser mod rynker. Den er også en god øjencreme og primer.

Ansigtsolie
Pudderdåsernes Ansigtsolie kombinerer de bedste planteolier med effektive ingredienser mod rynker, solskader, hyperpigmentering, ar mm.

Alt i en creme
Vores Alt i en creme er vores bedste creme til både krop, ansigt, øjne, hænder, børn, mænd eller hvad man ellers kan finde på at smøre den på. Der er ingen grund til at bruge en masse penge på at købe forskellige cremer til forskellige kropsdele. Vi har lavet en enkelt til det hele.

Solcreme, primer og diskret farve i et

Alt i en beskyttelse SPF 40 er en let farvet ansigtssolcreme. Baseret på mineralske solfiltre giver den en bredspektret beskyttelse mod både UVB og UVA stråler samt solens infrarøde stråler. Den har en primer-effekt og forbedrer holdbarheden af din makeup. Brugt alene giver den glød og en meget diskret farve til ansigtet.

Problemløsning fra læber til hæl

Alt i en salve
Vores Alt i en salve reparerer tør, skadet og sprukken hud og læber. Bruges efter behov på læber, neglebånd eller hvor som helst huden trænger til særlig pleje.

Alt i en fodcreme
Alt i en fodcreme kombinerer fem aktive ingredienser, der sammen blødgører og mindsker hård, tør og revnet hud på fødderne. Den mindsker også lugten af sure tæer.