Pudderdåserne

Pudderdåserne er Danmarks største skønhedsblog med masser af gode råd, makeup guides, røde læber og ærlige anmeldelser – 100 % fri for bullshit. Hver måned har vi over 220.000 besøg, heraf cirka 80.000 unikke.

Vi vil altid gerne høre fra dig:

Facebook
Instagram: @pudderdaaserne.dk

Pudderdåserne.dk er skabt af:

Helene Randløv Hansson
Har en makeup samling, der vil kunne gøre enhver makeup-artist lilla af misundelse. Nægter at besvare spørgsmål om, hvor meget makeup hun egentlig har, men kan citere sin ældste søn for at sige: “Moar, tror du ikke, du er den i hele verden, der har mest makeup?”. Men man har jo ikke for meget, når man ikke engang har en af hver…

Helene har arrangeret sine 15 MAC øjenskyggepaletter, så de passer sammen, når man sætter dem i en cirkel. Prædiker ofte, at man KUN behøver én sort eyeliner, men har en taskefuld af forskellige farver selv.

Startede sin makeup karriere i 80’erne med ultra-lyserød øjenskygge, koboltblå eyeliner, koboltblå mascara og en læbestift, der bedst kan beskrives, som en lyslilla diskokugle. Det er også værd at nævne 90’erne, hvor Helene opdagede highlighter med glimmer. Hun havde bare lidt misforstået konceptet, troede at det skulle i hele ansigtet og brugte den derfor som pudder.

Katja Moikjær
Har en forkærlighed for lækker make-up og dyre tasker. Efter eget udsagn fordi med de to ting skal man ikke frygte ydmygelsen ved at stå i et prøverum og konstatere, at den lækre designerkjole ikke findes i en størrelse, der er stor nok. Makeup og tasker kan nydes af alle, uden at man behøver bekymre sig om, at man ikke er en str. 38.

Katja er journalist og har altid undret sig over, hvor skønhedsredaktører og ditto journalister parkerer deres kritiske sans, når de går på arbejde. Hun er derfor dedikeret til at skrive om skønhedsprodukter med den samme kritiske indgangsvinkel og kildekritik, som man forventer af traditionelle journalister.

90’erne var et langt årti for Katja. Faktisk varede det langt op i det nye årtusinde, hvor både øjenskygge, eyeliner, mascara, blush og læbestift var brun. Bliver kaldt damen med de blå tænder af visse dele af sin omgangskreds, og brun læbestift har også altid været skidegodt til at fremhæve rødvinsblå tænder. Helene påstår, at for Katja blev 90’erne afløst af 80’erne og en forkærlighed for alt for lys makeup.