Tirsdagshopping: Rabatkoder, tilbud og inspiration

Konkurrence: Vind Calvin Klein Endless Euphoria

Calvin Klein Endless Euphoria

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Calvin Klein

I vores lille familie nyder vi livet med ferie, solskin og masser af udeaktiviteter. Det betyder, at vi på nært hold oplever, hvordan alt bare bliver grønnere og mere blomstrende. Det passer jo meget godt med duften Endless Euphoria fra Calvin Klein, som jeg skrev om i weekenden.

Er du game?
Som jeg kort nævnte forleden, skal vi selvfølgelig have en konkurrence, hvor du kan vinde Calvin Klein Endless Euphoria. Den fine pastelfarvede flakon, og den sarte blomstrede duft er perfekt til forår og sommer.
Det eneste du skal gøre for at vinde er:

 

Der er jo altid en god grund til at få en ny duft… med min afhængighed af lækre dufte er det i hvert fald ikke svært at finde på utrolig gode grunde, hvis manden trænger til at blive overbevist. Måske kan du inspirere mig til nye og endnu bedre grunde… Vi glæder os til at læse netop dit svar!
Kommentarfeltet bliver lukket tirsdag den 22. april, hvorefter vinderen af et styks Calvin Klein Endless Euphoria bliver trukket og offentliggjort hurtigst muligt efter.

Er du ikke den tålmodige type? Så kan du også købe Calvin Klein Endless Euphoria i Matas Webshop, hvor den koster 395-545 kroner.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Calvin Klein

Næste indlæg

Tirsdagshopping: Rabatkoder, tilbud og inspiration