Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

26 kommentarer

 1. Sarah

  Helt enig omkring E.l.f.’s børster – jeg har et par stykker, bl.a. Powder Brush, som jeg er rigtigt glad for. Men ja – det skal nok være dem fra deres Studio Line, for de billigere er ikke så meget værd.
  Hvis man vil have et godt sæt på én gang, så kan man købe 11 Studio Line-pensler (jeg tror at det er dem alle) til 325 kr :)
  Det tror jeg at jeg vil gøre engang…

  Men, for at tilføje et billigt skønhedsprodukt :)

  Matas Talkum – altid godt hvis jeg har en dårlig, fedtet hårdag :) 44,95 kr.
  Holder desuden MEGET længere end en dåse tørshampoo :)

  http://www.matas.dk/brands/matas+beauty+striber/striber+krop/matas+talkum+100+g.aspx?brandid=741&productid=2417&categoryid=744

 2. Pudderdåse Katja

  Sarah, DET er et godt tip. Det skal testes en dag. Tak for det :-D

 3. Kat

  Jeg har købt de 11 pensler, Sarah anbefaler – og det er det bedste penselkøb jeg nogensinde har gjort.

 4. Tina

  Jeg har desværre ikke særlig gode erfaringer med Saltvandssprayen fra Matas. Jeg synes den lugter dårligt – af bål, og så kommer der meget ud af den, man har det helt som om man står i regnvejr :)
  Jeg købte den for et godt stykke tid siden, så jeg skal ikke kunne sige om de stadig er sådan…

  • Pudderdåse Katja

   Jep der kommer ganske rigtigt et lille regnvejr, når man sprayer :-D Det er en meget fin tåge den laver, og jeg kan godt forstå hvis man synes det er lidt irriterende. Men det gør jo ikke nogen forskel for håret.

   Jeg kan nu ikke forstå du synes den lugter grimt? Det gør min slet ikke. Men de kan jo have omformuleret den siden du prøvede den? Prøver lige at tage en ordentlig sniffer næste gang jeg bruger den :-)

 5. Sarah

  Glad for at kunne hjælpe :D

  Jeg har selv købt en bøtte talkum for lang tid siden – sidste år, tror jeg faktisk?
  Selvfølgelig skal man passe på at man ikke putter for meget i håret, for det er klart at det bleger når det er hvidt, men jeg er lyshåret og derfor er det ikke så tydeligt. Plejer at drysse lidt omkring skilningen og i pandehåret (god idé at gøre FØR man lægger makeup.. I hvert fald øjenmakeup.), og så gnider jeg det ind i håret med fingrene. Det virker for mig :)

 6. advo

  Hmm, det kan godt være at Maybelline 24h foundationen er god, men den er alligevel svær at bruge når udvalget er 5-6 farver.

  Jeg har desværre dårlig erfaring med Gosh eyelineren. Mod jeg bruger den forkert? Den smelter nemlig på mig når jeg bruger den til at tightline. Er ikke særlig god til at lægge eyeliner, men tightliner ofte da jeg har korte og få øjenvipper.

 7. Pudderdåse Helene

  Hej Advo

  Du har ret, udvalget af farver af Maybelline 24h kunne være bedre. Jeg bruger nr. 30 den er stadig ret mørk, selvom den er lys i forhold til de andre.

  Om du bruger Gosh forkert, kan jeg ikke udtale mig om. Du må fortælle hvordan du gør :)

  Hvilken eyeliner virker for dig?

 8. advo

  Hej Helene,

  Jeg bruger som regel eyeliner til at tightline – altså imellem/lige under øjenvipperne. Tror også det bliver kaldt den våde linie? Det sidder fint for et par timer, men smelter af efterhånden på arealet under øjet – og jeg bruger kun eyelineren på den øverste linie.

  Har købt en MAC fluidline som jeg skal til at prøve. Min søster har også lige købt Urban Decays Naked Palette som indeholder deres 24/7 Glide On Eye Pencil og den er faktisk ret fantastisk. Jeg har prøvet to forskellige fra ELF, og udover lidt forskelligt fra L’Oreal og Max Factor men der var ikke noget som jeg var tilfreds med. Det er derfor jeg tror at jeg måske bruger eyeliner forkert.

 9. Pudderdåse Katja

  Blander mig lige også :-D

  Advo, hvis du tale om den våde kant under øjet, så tror jeg et par timer er MEGET længe holdbarhed. Hvis jeg lægger noget i den våde kant, så er det væk i løbet af et par timer og begynder at fade ret hurtigt. Det er enormt irriterende, og jeg tror jeg skal skrive lidt om de forskellige muligheder og teste nogle produkter til det. Men jeg vil sige et par timer er nok hvad man kan forvente til det. Og det synes jeg faktisk er godt.

  Fluidlines er rigtigt gode. De er virkeligt holdbare som ikke andet jeg kender. Du kan også bruge dem i den våde kant.

  24/7 har jeg også prøvet og jeg ved godt alle elsker dem, men jeg synes personligt ikke de holder på mig. Men kan være jeg skal teste dem lidt igen :)

 10. advo

  Hej Katja,

  Bland dig endelig :D!

  Ahh okay. Jeg er utrolig doven, så jeg kan kun holde ud at lægge makeup på én gang om dagen, hehe. Det skal helst holde hele dagen.

  Jeg tror der er noget om det mht. hvilke øjen-produkter er bedst beregnet til hvad – det er bare lidt at en junglen. Jeg ville i hvert fald blive meget glad for en guide.

  Jeg må i gang med fluidline – tøver lidt fordi jeg ikke er helt god til det med penslen, men, men, men, øvelse gør mester.

  Jeg er glad for 24/7 – so far er den, det bedste jeg har prøvet. Den har holdt super godt på mig.

  Er der egentlig andre langtidsholdbare foundation I kan anbefale? Helst med lidt større farve-udvalg, for det har været svært for mig at finde en perfekt farve-match.

 11. Pudderdåse Katja

  Langtidsholdbare foundations…. Det er mit smertensbarn pt. fordi jeg selv er blevet så lys her til vinter, at jeg ikke matcher nogle af Maybellines farver. De er også en anelse for røde til mig.

  MACs Pro Longwear Foundation er nok mit bedste bud. Den er holdbar, ikke så heftig som Maybellines, men dog holdbar. Og farveudvalget er super.

  Derudover er der Estee lauders Double Wear. som virkeligt holder, men farveudvalget er også begrænset. Den eneste der er lys nok til mig er samtidigt alt for rødlig. Jeg har kraftige gyldne undertoner.

  Min plan er personligt enten at købe en Pro Longwear eller at skaffe en Revlon Colorstay hjem fra udlandet. Den har jeg hørt så meget godt om, men den er ikke i DK.

 12. Pudderdåse Katja

  Og… det med eyeliner i den våde kant. Den kan bare ikke holde så længe. Det er ikke fysisk muligt i et vådt område. Med mindre nogle har et trick eller et produkt jeg ikke kender, og så vil jeg MEGET gerne høre om det.

  • Sigrid Langgaard

   For at få eyelineren i den våde kant til at holde længere, er der 2 ting man kan gøre – 1 før man lægger eyeliner på og 1 bagefter.
   Før du lægger eyelineren på, kan du “udtørre” den våde kant med en vatpind. Så vil eyelineren hægte sig bedre fast.
   Og bagefter kan du lægge en øjenskygge (i samme farve som eyelineren) med en lille pensel, ovenpå eyelineren. Så har du nærmest to lag, altså at først forsvinder øjenskyggen efter et par timer og derefter eyelineren. Lidt ligesom med lipliner og læbestift, hvis I forstår :-)

 13. Advo

  Jeg må kigge på MAC’s Pro Long Wear – jeg dog også hørt at Paula anbefaler MAC’s Studio Sculpt?

  Jeg er ikke helt glad for EL’s Double Wear for jeg synes ikke den er nok dækkende på mig. Kunne vild godt tænke mig at prøve Revlon’s Colorstay – meget uretfærdigt at vi ikke har Revlon så meget i DK.

  Jeg synes ikke problemet er så meget at eyelineren ikke holder. Man kan altid putte lidt mere på i løbet af dagen. Det værste er at den smelter under øjet. Det er lidt svært at fjerne on-the-go ;D.

  • Pudderdåse Katja

   Studio Sculpt er ikke ret holdbar. Det er en god foundation med en lækker finish, men hvis du skal have noget der holder længe, så er det ikke den i min optik. Den smelter af min hud i hvert fald.

   Det med at smelte og ikke holde, det er jo det samme. Begge dele handler om, at den ikke bliver siddende hvor den skal :)

 14. Advo

  Hmm, så bliver det nok Pro Long i stedet.

  Jo, men problemet er at når den smelter så ser det jo ikke så pænt ud. Hvis det forsvinder, så kan man jo bare touch-up.

 15. Josephine

  Hej ADVO – hvor har du købt din Naked Palette henne? jeg
  har ledt efter den med lys og lygte ;o/ tak :o)

 16. Emilie

  Hvor kan man få fat på sådan en MAC palette med plads til 15 øjenskygger? Ved du om de har dem alle steder hvor de sælger MAC? Ved du om de har dem i Field’s?

  • Pudderdåse Katja

   De har dem så vidt jeg ved kun på Kongens Nytorv. Det er også kun der de har øjenskyggerne til pallette.

 17. Emilie

  Tusind tak for hjælpen :) Så må jeg tage en tur ind til Kongens Nytorv :D Jeg har ønsket mig sådan en i et stykke tid! Jeg glæder mig sådan til at få samlet alle mine øjenskygger :) Ved du forresten om man kan købe refill øjenskygger på nettet?

 18. Pudderdåse Katja

  Velbekomme :-)

  Nej desværre, man kan kun få refills og tomme paletter på Kongens Nytorv.

 19. H&Ms eyelinertusch(eller hvad man nu kalder det) er fantastisk. Den holder i evigheder gennem regn og slud, er virkelig let at bruge og har en flot intens sort farve. Det bedste er dog, at den bare koster 25 kr.! :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  • Pudderdåse Katja

   Super tip! Tak Line.

 20. Julie

  Rimmels løse pudder er fantastisk! Den dækker ikke men giver huden en meget fin og naturlig finish og får makeuppen til at holde længere! Det er den absolut bedste pudder jeg har prøvet og den er tilmed meget billig :-)

  • Pudderdåse Katja

   Tak for tippet Julie!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk