Se indlæg fra Dåseposten her

Hvis du vil stille os et spørgsmål, kan du sende os en besked på vores Facebook-side. Nogle af spørgsmålene offentliggør vi sammen med vores svar her på bloggen.

Når vi offentliggør dit spørgsmål, bruger vi dit fornavn. Hvis du ikke ønsker dette, så bare skriv det til os. Så opfinder vi et pænt et til dig.

Før du skriver til os
Du kan spørge os om alt indenfor emnerne skønhed, makeup og hudpleje. Det er ikke sikkert, vi kan svar, men vi vil prøve. Til gengæld vil vi gerne bede dig om at tænke over nogle ting, når du skriver til os, og beskrive dem sammen med dit spørgmål.

  1. Husk at skrive alle de produkter, du bruger MED navn. Når du beder om vores råd, så har vi brug for en liste over alle de ting, du bruger nu.
  2. Hvis du spørger om vores råd til at løse et bestemt problem, så husk at skrive præcis hvornår det er opstået og i hvilken forbindelse (såfremt du kan huske det selvfølgelig).
  3. Hvis du allerede har forsøgt produkter til at løse dit problem, så husk at skrive dem med navn.
  4. Husk at være specifik når du skriver om, hvad du reagerer på eller ikke kan tåle. Præcise produktnavne eller ingredienser – så kan vi bedst hjælpe dig.

På forhånd tak for hjælpen.

Stil dit spørgsmål her ved at sende os en besked her.

Se indlæg fra Dåseposten her