Pudderdåserne Alt i en Hyaluronsyre

15.09.19
Pudderdåserne Alt i en hyaluronsyre

Pudderdåserne Alt i en hyaluronsyre

Det er et meget stort ønske, vi får opfyldt i dag. I dag lancerer vi nemlig et serum, der har været længe undervejs. Det er et serum, der giver masser af fugt uden at være det mindste fedtet. Et serum, der tilfører fylde, glød og volumen til huden. Et serum, der kan bruges af alle, hvad enten de har knastør eller fedtet hud.
I et par måneder har vi smurt både os selv, venner og familie ind. Det betyder, at den hurtigt har fået ben at gå på. Katja oplever ny spændstighed i en efterhånden lidt slap ansigtshud, mens Helenes kronisk tørre pande har fået ny glød.

Tre typer
Vores Alt i en Hyaluronsyre indeholder tre forskellige typer hyaluronsyre. Den virker på tre niveauer ved at mindske fine linjer, fugte og øge hudens fasthed.
Størrelse betyder alt, når det handler om hyaluronsyre, og ved at benytte os af tre forskellige størrelser hyaluronsyre kan vi opnå flere forskellige effekter på flere niveauer i huden. Man måler størrelsen af hyaluronsyre i enheden kilodalton (kDa) – det er meget småt!

  • De mindste hyaluronsyre-molekyler er under 50 kDa og trænger derfor længst ned i huden, hvilket har en anti-age effekt.
  • De mellemste molekyler på mellem 1500 – 1800 kDa hjælper med at binde fugten i huden, samt dæmper rødme og irritation i huden.
  • De største molekyler (over 2000 kDa) giver fugt til den øverste del af huden og virker også udfyldende på de øverste lag.

Hudens eget fedtstof
Squalane giver balanceret fugt til huden. Squalane er et fedtstof, der findes naturligt i vores hud. Den føles meget behagelig og ikke-fedtende på huden og virker stabiliserende selv på fedtet hud.
MultiMoist forbedrer hudens fugtindhold, glathed og hudens udseende. Det er en ingrediens udvundet af kokos, som vi er blevet meget glade for, og som du finder i flere af vores produkter.

Hvem er dette produkt til?
Kvinder og mænd i alle aldre kan have gavn af Alt i en Hyaluronsyre. Særligt dem, der oplever en tør hud, eller at huden er begyndt at blive tyndere eller slappere på grund af alder, sol eller tørhed. Det er også en god let fugtserum til dig, der har fedtet hud eller bare ikke kan lide fed creme.

Sådan bruger du Alt i en Hyaluronsyre:
Brug den to gange om dagen og gerne efter en af vores peelinger: T-Zone peeling eller AHA-Serum. Brug den i ansigtet og gerne omkring øjnene og på læberne.
Vi ved godt, at der efterhånden er mange sera og ansigtscremer i vores sortiment, og at det kan være forvirrende. Budskabet herfra er: Det gør ikke den store forskel, hvilken rækkefølge du vælger. Start altid med enten T-Zone Peeling eller AHA-Serum, derefter kan du næsten gøre, som du vil.

Alt i en Hyaluronsyre er uden parfume og den er vegansk.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
94 kommentarer
Jeanette Sørensen

Hvis jeg ønsker både at bruge t zone Peeling, grundet store pore og tendens til urenheder i t zonen. Men jeg også gerne vil have gavn af niacinamid, a vitamin og hyaluronsyre til fine linier. Hvilke måde skal jeg så anvende dem? Jeg er 38 år og har kombineret hud.

Katja Moikjær

Kære Jeanette. Du kan sagtens bruge dem alle samtidig – det gør jeg selv. Men start kun med et nyt produkt ad gangen: http://pudderdaaserne.dk/2020/02/18/tirsdagstip-langsom-opstart-et-produkt-ad-gangen/

Sara

Hej Dåser! Det er altid spændende når der kommer et nyt produkt fra jer – selv om denne jo ikke er en “ny” nyhed længere 😉 Jeg havde tidligere jeres T-zone peeling, men opgav den da jeg fik slemme anfald af keratosis pilaris når jeg brugte den (på trods af langsom opstart osv). Jeg har dog fedtet hud i panden og omkring næsen og min hud rødmer let, vil jeres Hyaluronsyre kunne hjælpe på det? Lige nu er min rutine meget simpel og består af jeres Alt i en makeupfjerner, Alt i en creme og en solcreme 😊

Helene Randløv

Hej Sara
Vil du ikke lige fortælle, hvordan du brugte T-Zone Peeling og sammen med hvilke andre produkter?
Alt i en Hyaluronsyre er primært til tænkt fugt og rynker.
Kh. Helene

Maja

Hej Dåser
Jeg har i mange år brugt jeres t-zone, niacinamid og a-serum. Jeg har dog for nyligt skiftet t-zone ud med Paulas C. for at få et tyndere lag (den er helt klar væske). Don’t go there! Har fået så dehydreret hud, og det er ikke lykkedes mig endnu at komme det til livs…
Jeg har de seneste par måneder brugt jeres hyaluronsyre efter niacinamid morgen og aften. Jeg kan ikke se, hvad ellers det skal være end dette produkt, da jeg ikke har haft udskiftninger! Men den svider altså ret meget, og jeg føler, at min hud er blevet enormt sensitiv. Jeg bruger ingen parfume (bruger La Roche Posay’s Toleraine Rich). Kan I oplyse mig, om der er noget i jeres produkt, der kan give gener? Jeg elsker (elsker!) konsistensen, og jeg vil nødigt skulle ud og finde en erstatning…
Kh Maja

Helene Randløv

Hej Maja
Er det Alt i en Hyaluronsyre der svier? Det giver absolut ingen mening… Kan du forklare lidt mere? Prøv kun at bruge den med creme oven på, hvis den stadig svier, må der jo være et eller andet i, du ikke kan tåle, men hvad det skulle være har jeg ikke noget bud på. Skriv endelig en besked til mig på FB eller Insta, der er det lidt nemmere at have en dialog kørende, end det er her.
Kh. Helene

Anne Kirstine

Hej pudderdåserne. Tak for nogle skønne artikler!
Jeg har besluttet mig at gå i gang med jeres hudplejeserie da jeg har læst så meget godt om den.
Jeg har atopisk eksem i ansigtet, som engang imellem blusser op. For et par måneder siden prøvede jeg et sæt fra Ole Henriksen, som var medvirkende til at jeg ikke fik et udbrud i lang tid. Nu er det opbrugt og jeg synes det er for dyrt at fortsætte med +det kommer i krukke…
Jeg har tænkt mig at prøve jeres aha peel,, Alt i en creme og alt i en SPF 40, men er i tvivl om hvilken serum jeg skal bruge. Nogen forslag?
Kh Anne Kirstine
PS. Jeg har også overvejet at prøve a-derma produkterne i tidligere har anbefalet.

Helene Randløv

Hej Anne Kirstine
Kan du måske hjælpe mig lidt og oplyse hvilke produkter, du brugte fra OH, ellers er det ret vanskeligt for mig at finde noget der matcher 🙂
Hvilke A-Derma produkter mener du? Der er jo en del…
Kh. Helene

Ann-Katrine

Hej.
Jeg er lige begyndt på jeres produkter, og er rigtig glad for dem.
Jeg bruger pt. aha, a-serum, hyaluronsyre og antiageserum, dette er aften, om morgenen undlader jeg aha og a-serum.
Jeg er 40 år, jeg synes linjerne især omkring øjnene bliver mere og mere tydelige. Vil det give mening at bruge jeres ansigtsolie ovenpå antiageserummet? Eller vil I anbefale andet? Jeg kan godt lide ideen med de naturlige ting i olien.
Jeg har desuden lidt tydelige porer på næsen, vil det give mere mening for mig at bruge t-zone peeling end aha?

Helene Randløv

Hej Ann-Katrine
Du kan sagtens bruge AHA-Peeling om morgenen også… hvis din hud vil det selvfølgelig. Du vil bestemt have mere gavn af T-Zone Peeling i forhold til porerne på næsen, især i kombination med Niacinamid 10%. Anti-age Ansigtscreme er en glimrende øjencreme, faktisk kan alle vores produkter bruges omkring øjnene, men selvfølgelig ikke i øjnene. Anti-age Ansigtscreme og Ansigtsolie kan fint kombineres, men brug Ansigtsolien under Anti-age Ansigtscreme.
Kh. Helene

I

Hej Pudderdåserne! Tak for gode produkter, som jeg har brugt i flere år nu!
Kan jeg bruge Hyaluronsyre ovenpå Nacianamid? Altså t-zone peeling, Nacianamid og så Hyaluronsyre?

Patricia

Halløj. Jeg har læst at squalane skulle være tilstoppende. Er det korrekt? Jeg døjer med lidt forstørrede/tilstoppede porer i t zone og på kinderne. Har været glad for BP serum paradoxe, men overvejer at stoppe da den indeholder squalane. Kiggede så på jeres hyaluron, og så at den også indeholder squalane. Hm, hvad gør jeg.
Mvh Patricia.

Helene Randløv

Hej Patricia
Nej, squalane er ikke mere tilstoppende end alt mulig andet, nærmere tværtimod.
Kh. Helene

Nanna Laugaard Pedersen

Jeg glæder mig meget til at prøve denne! Jeg døjer med fedtet hud og store porer, så jeg skal have fundet det rette eksfolierende produkt jeg kan bruge efter rens og inden denne. Jeg er i tvivl om jeg skal vælge t-zone eller aha-serum?
Jeg plejer desuden at tilføre min afsluttende creme lidt af Urtegårdens A-vitamin, vil jeg også kunne tilføre en dråbe til min nye hyalorinsyreserum?

Helene Randløv

Hej Nanna
Først og fremmest fraråder jeg generelt at blande dine cremer op, om det kan lade sig gøre med Alt i en Hyaluronsyre, kan jeg ikke svare på.
Hvis du har fedtet hud, er der ingen tvivl om, at du skal vælge T-Zone Peeling.
Kh. Helene

Mary

Jeg bruger t-zone peeling efterfulgt af niacinamid. Kan jeg bruge denne også? Eller bliver 3 lag creme lige i overkanten? Jeg har lidt uren hud og store porrer, men samtidig vil jeg også have noget der kan hjælpe på slap hud.

Helene Randløv

Hej Mary
Til slap hud vil jeg anbefale A-Serum i stedet. Den har også god effekt på porer og tekstur.
Kh. Helene

Pernille

Hej piger. Jeg er faldet over et par (amerikanske) artikler der kritiserer hyalyronesyre for faktisk kun at virke når vejret er fugtigt. Hvis det er tørt vejr (påstår de) trækker HY.syre bare fugt op FRA huden fremfor at tiltrække fugt TIL huden… Egentlig passer det meget godt med min egen erfaring med at selv de MEGA dyre HY.syre ikke har nogen effekt på min hud overhovedet… Men har I hørt om det? og hvad tænker I?

Katja Moikjær

Hej Pernille. Ja, det er helt rigtigt at hvis du bare putter hyaluronsyre på huden uden et vist indhold af vand, så er det ikke godt for huden. Men vi producenter af cremer har jo tilsat væske, fedt osv. i produkterne, som kompenserer for dette og tilfører fugt til huden.
Men hvis du selv oplever, at de ingen effekt har så synes jeg ikke du skal bruge dem – lyt til din hud. Hvis du har ung hud med fylde i forvejen, så har du næppe stor effekt.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *