Pudderdåserne A-Serum

14.09.18

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er et meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-Serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner for A-Serum 2%, og 349,95 kroner for A-Serum 5%.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
296 kommentarer
Line Blaabjerg

Må man gerne bruge A serum efter dermaroller? 🤔
Jeg elsker i øvrigt jeres anti age serum. Det er den lækreste serum jeg nogensinde har prøvet👏🏼🤩

Helene Randløv

Kære Line
Vi er ikke de største tilhængere af diverse rollere, men umiddelbart skulle der ikke være noget i vejen for at det fungerer. Start dog med A-Serum 2%.
Kh. Helene

S.A

Min aften rutine er T-Zone peeling niacinamid og A-serum fra pudderdåserne kan de 3 produkter gå sammen?

Helene Randløv

Hej S.A
Ja, det kan de sagtens
Kh. Helene

M

Jeg er begyndt at bruge 2% og er blevet anbefalet at bruge nat creme efterfølgende, men kan ikke læse nogle steder at I direkte anbefalet det. Hvad tænker I?

Katja Moikjær

At det er en god idé. Den er for tør til at stå alene for mig. Men mærk selv efter

Anders

Ved ikke om det er lidt pinligt – er en mand på 47.
Jeg er ikke nogen femifyr, men har nu brugt både Jeres T-Zone peeling, NIacinamid i en måned og det har givet de vildeste resultater. Rødmen i ansigtet er næsten væk og porrerne er kraftigt reduceret – min hud ser 10-15 år yngre ud 🙂
Nu har lige skiftet fra ‘Beauty Pacific men ani age’ til Jeres A-Serum og glæder mig til at se resultaterne af dette.
Det eneste jeg er lidt ked af er, at designet på Jeres emballager ser lidt ‘fimsede’ ud i mit toiletskab, men det må jeg vel leve med 😉

Katja Moikjær

Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak. Hvis du bliver alt for træt for at kigge på dem, så er etiketterne ret nemme at trække af, så er der bare en hvid plastikflaske indenunder. Tusind tak

Line

Hej 🙂
Jeg er lidt i tvivl om rækkefølgen jeg skal bruge produkterne i, da jeg er ret ny i det her. Jeg er lige begyndt at bruge niacinamid og a-vitamin. Hvilket skal på først?

Katja Moikjær

Kære Line. Det gør ingen forskel, du kan bruge dem i den rækkefølge, der passer dig bedst. Husk kun at bruge A-Serum om aftenen. Jeg bruger selv Niacinamid om morgenen og A-Serum om aftenen. Kh. Katja

Marie

Er det normalt at det svier når man tager a serum 2% på og at huden bliver rød og varm ? også dagen efter ?
Jeg har ikke blandet med noget andet a vitamin.

Katja Moikjær

Lidt irritation er normalt men det skal forsvinde. Din hud var rød dagen efter du havde brugt den?

Marie

ja, den blev helt rød og varm bagefter og blev ved dagen efter, og min hud reagerede på det. På den ikke behagelige måde.
Jeg har ladet være med at bruge det siden, og bruger nu Tzone peeling og niancimid.

Katja Moikjær

Godt! Så bliv ved med det. Jeg kan ikke rigtig komme med noget andet råd

Kathrine

Jeg har hørt rygter om, at a-vitamin kan være godt for rosacea, i hvert fald hvis man døjer med de små røde pletter i ansigtet, som rosacea kan fremkalde. Jeg er dog lidt bekymret for det her med bivirkningerne, da min hud jo er meget sart. Ville jeres a-serum være et bud på en a-vitamin serum, som kan bruges på rosaceahud, siden den skulle være let på bevirkninger? Og ville den overhoved kunne have nogen effekt på alle mine røde prikker? 😮

Mie

Hej Pudderdåserne 🙂
Tusind tak for rigtig gode produkter!
Må man gerne bruge a-vitamin 2 procent her om sommeren – selvfølgelig med solcreme ? Eller er det bedre at vente med at bruge den, til vintertid? Jeg har ret store pigmentpletter i panden 😞

Helene Randløv

Hej Mie
Ja, du må gerne bruge A-Serum 2% eller 5% om sommeren. Brug den om aftenen, som vi anbefaler og sørg for at bruge høj SPF i dagtimerne.
Kh. Helene

Eva

Jeg har nogle brune pletter øverst på ryggen fra tidligere bumser og får stadig af og til bumser der. Vil jeres A-serum kunne virke mod det?

Eva

Tillader mig lige at rykke for svar, hvis nu I skulle have glemt mig…:-)

Helene Randløv

Hej Eva
Nej, vi har bare travlt med at holde lidt ferie 😉
I forhold til dit spørgsmål, der er da en god chance for, at den kan minimere pletterne. Flere af vores læsere har gode erfaringer med A-Serum i forhold til bumser også, men vi har endnu ikke dokumentation på det. Husk at bruge høj SPF i dagtimerne, hvor du bruger med A-Serum.
Kh. Helene

Anni

Hej med jer. Jeg har købt A-serum samt jeres anti age creme, og jeg bruger begge om aftenen efter hinanden med lidt tørretid imellem. Er det OK, eller skal man helst ikke bruge noget efter A serum?

Katja Moikjær

Kære Anni. Det er helt perfekt! Du gør det absolut rigtigt. Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *