Pudderdåserne A-Serum

14.09.18

Efter tre års research og arbejde fra både os og de dygtige folk, der hjælper os, er vi nu klar med et produkt, der har stået øverst på vores ønskeseddel meget længe: A-Serum.

A-Serum indeholder A-vitamin. A-vitamin, der er rynkernes fjende nummer 1. Har du rynket, solskadet og ældet hud, så er det her til dig.

Høj effekt – uden bivirkningerne
Men A-Serum ligner ikke nogen form for A-vitamin, som du har prøvet før. Vi har brugt en helt ny form for A-vitamin, der betyder, at vi kan få høj effekt i høj dosis uden de sædvanlige bivirkninger, der kommer af at bruge A-vitamin på huden.

Denne nye type A-vitamin giver samme effekt som retinol, men uden de bivirkninger, der er forbundet med retinol. Retinol giver flotte resultater, men også rødme, irritation mm.

Derfor bruger de fleste hudplejeprodukter i dag enten meget små mængder retinol eller en helt anden type A-vitamin, nemlig retinyl palmitat, der er meget mildere, men også mindre effektiv. (Læs mere om retinyl palmitat vs. retinol her)

Vi har valgt en helt ny type A-vitamin, der hedder Granactive Retinoid. Studier fra opfinderen og producenten viser en dramatisk reduktion af rynker efter bare 14 dages brug, men uden de bivirkninger, som for eksempel retinol har.

Helene har været vores bedste testperson. Hendes sarte hud har aldrig kunnet tåle nogen som helst form for A-vitamin – før nu. Hun kan godt tåle A-Serum og den særlige form for A-vitamin, som vi bruger.

Vores A-Serum er et meget let serum. Vi har kombineret granactive retinoid med et andet godt aktiv, der binder fugt i huden.

Hvem skal bruge A-Serum?
A-Serum er til rynker. A-vitamin er det bedste rynkemiddel, vi har. Men A-vitamin er (ligesom alle de andre super-ingredienser) også effektivt til en lang række andre ting. Granactive retinoid er også dokumenteret effektivt til pigmentpletter.

Sådan bruger du A-Serum
Start altid med A-Serum 2% med mindre du allerede bruger A-vitamin i højere doser. Når du har brugt din første flaske A-Serum 2% kan du skifte til A-Serum 5% – hvis du vil. A-Serum 2% er rigeligt effektiv til de fleste.

Brug A-Serum en gang om dagen – hver aften. Husk altid at beskytte dig mod solen om dagen, når du har brugt A-Serum om aftenen.

Brug meget gerne A-Serum ovenpå enten T-Zone Peeling eller AHA Serum.

Du kan sagtens bruge A-Serum sammen med produkter med niacinamid, peptider, C-vitamin eller hvad du ellers gerne vil bruge. Men lad være med at bruge andre produkter med A-vitamin, når du bruger A-Serum.

Hvorfor er A-Serum gul?
Den intense gule farve kommer fra den type A-vitamin, vi bruger. Derfor er A-Serum 5% også mere gul end A-Serum 2%. Vi har selvfølgelig ikke brugt farvestoffer.

Hvorfor dufter A-Serum lidt af gulerod?
Den specielle duft kommer også fra vores særlige type A-vitamin. Det er ikke en duft, vi har tilsæt særskilt.

Må jeg bruge A-Serum 2 gange dagligt?
Der er meget debat om, hvorvidt A-vitamin i højere doser bør bruges om dagen, og videnskaben er ikke færdig med at diskutere. Vi siger, at du skal bruge det om aftenen – og huske solcreme dagen efter.

Hvad er forskellen på jeres A-Serum og….?
Forskellen er den form for A-vitamin, vi bruger, som gør det muligt at opnå en høj effekt med færrest mulige bivirkning. Læs mere om de andre former for A-vitamin her.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 199,95 kroner for A-Serum 2%, og 349,95 kroner for A-Serum 5%.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
313 kommentarer
Anna

Hejsa! Jeg døjer meget med bumser på hagen, og derfor vil jeg høre om I vil anbefale A-serum? Jeg bruger jeres T-zone peeling og har gjort det i 1,5 år med gode resultater. Desværre er resultaterne ikke så gode længere, på trods af at jeg ikke har ændret min hudplejerutine 🙂

Nathalie

Må man bruge Aha peeling og a-serum 2% og 5% når man er gravid? Og/eller når man ammer for den sags skyld? 🙂

Katja Moikjær

Ja, det må du gerne.

Linda

Hvad med T-zone peeling når man er gravid?

Katja Moikjær

Hvis den var skadelig måtte vi slet ikke sælge den 🙂

Pia

Hej – har købt jeres A-serum 2%, men er lidt i tvivl: er det tilstrækkeligt at bruge en creme med UV filter i dagtimerne, eller skal det være en decideret solcreme med faktor et-eller-andet?

Helene Randløv

Hej Pia
Hvilken creme er det, du vil bruge? Så kan jeg bedre svare dig. Du bør bruge SPF hver dag hele året, uanset om du bruger A-Serum eller ej.
Kh. Helene

Pia

Jeg har ikke tænkt på nogen bestemt, men har tidligere både haft brugt jeres dagcreme og jeres alt i en beskyttelse, dog ikke samtidig. Pt. bruger jeg en dagcreme fra l’oreal over jeres t-zone peeling samt jeres hyaluronsyre. Umiddelbart hælder jeg selv mest til at afslutte med alt i en beskyttelsen, hvis den er tilstrækkelig?
Og i øvrigt, har jeres makeupfjerner peelingeffekt? Oplever at den er langt mere effektiv, end andre micellar produkter jer har prøvet😊

Helene Randløv

Hej Pia
Der er ikke UV beskyttelse i vores Alt i en Creme, i Alt i en Beskyttelse SPF 40 er der som navnet antyder SPF 40, så den beskytter fint. Personligt vil jeg ikke bruge en creme, hvor der ikke specifikt står SPF XX på.
Næææh, der er ikke noget eksfolierende i Alt i en Makeupfjerner, men det er dejligt, at du kan lide den <3
Kh. Helene

Mia Lundby

Hej – givet det mening at bruge Serum 2% om natten og Hyaluronsyre om dagen under jeres antiagecreme?😊

Helene Randløv

Hej Mia
Ja, Anti-age Ansigtscreme og Hyaluronsyre må bruges både morgen og aften, mens A-Serum udelukkende er til brug om aftenen.
Kh. Helene

Mie Jakobsen

Jeg bruger jeres A-serum 5% og er MEGET glad for det! Jeg bruger det aften med Algenist Liquid Collagen først, efterfulgt af Estee Lauder night repair, så A-serum og afslutter med creme. Er det korrekt rækkefølge?

Helene Randløv

Hej Mie
Rækkefølgen betyder ikke det helt store, når man ikke bruger syrepeeling.
Kh. Helene

Charlotte

Hej Pudderdåserne,
Tak for en fantastisk blog.
Kan jeg bruge Matas t-zone peeling til den er tom sammen med jeres A-peeling og antiage creme? Når den er tom skifter jeg den ud med jeres AHA-peeling.
Jeg er 28 år og har haft problemer med akne. Men t-zone peelingen fra Matas har holder min urene hud fin, så jeg ville prøve at gøre noget ved de fine linjer der er begyndt at komme. Jeg har hørt at jo hurtigere man går i gang med antiage behandling, jo bedre 🙂
Og så selvfølgelig slutte af med jeres alt-i-en solbeskyttelse 🙂
Dbh. Charlotte

Helene Randløv

Hej Charlotte
Ja, det kan du sagtens.
Kh. Helene

Gitte

Hej,
Kan jeg bruge a-serum omkring øjnene?

Anne Lindbom

I skriver ofte, at man skal bruge T-Zone Peeling eller AHA Serum, inden man fx påfører A-serum. Hvad er formålet med det? Jeg har ikke lyst til at bruge for mange og for “skrappe” produkter, så vil det gøre nogen forskel, hvis man blot smører A-serum direkte på huden? Eller alternativt først Evolve’s fugt mist og så A-serum?
Min umiddelbare plan var egentlig, at jeg om morgenen ville bruge 1. jeres Ansigtsrens, 2. jeres Hyaluronsyre og 3. jeres Cremen til tør hud. Om aftenen ville jeg bytte jeres Hyaluronsyre ud med jeres A-serum.
Jeg ser frem til at blive klogere! 🙂

Helene Randløv

Hej Anne
Fordi huden har meget større glæde af ingredienserne, når huden er veleksfolieret. Både T-Zone Peeling og AHA-Peeling er netop milde kemiske eksfolieringer. Du kan sagtens bruge A-Serum uden at eksfoliere.
Kh. Helene

Susan

Hvis jeg bruger olie, skal den så på efter A-serum, eller er det omvendt. Hvad, hvis man bruger et produkt med scilicone? Hvordan er rækkefølgen så?
Kh Susan

Katja Moikjær

Det kommer an på, hvad de ellers indeholder?

Julie

Hej! Er jeres a-serum god til fedtet hud / acne? Mvh Julie

Helene Randløv

Hej Julie
Spørger du om den har effekt på akne? I så fald er effekten ikke dokumenteret (endnu). Den gør næppe hverken fedtet hud eller akne værre.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *