Fars dag konkurrence – hvilken far skal vinde en T-zone peeling?

05.06.17

t-zone-peeling-til-manden-2-1

Glædelig grundlovsdag – glædelig fars dag.

I anledning af fars dag vil vi gerne udlodde en T-zone peeling til en far. Vi vil gerne have dit bud på, hvilken far der har fortjent en ekstra gave til fars dag. Det kan være din far, en far, en faderfigur, en bedstefar, dine børns far – vi fortolker faderbegrebet bredt, og biologi går vi ikke op i her.

For at være med i konkurrencen skal du skrive din nominering i kommentarfeltet. Vi trækker lod i morgen og kontakter dig direkte på mail (så lad være med at skrive fuld navn og adresse på din kandidat i kommentaren).

Det vil være så hyggeligt, hvis du fortæller, hvorfor du nominerer din far-kandidat, men det er ikke noget krav for at være med.

Der er også en konkurrence på Facebook og på Instagram (@pudderdaaserne.dk) og der er en T-zone peeling på højkant på alle tre kanaler. Du må gerne deltage alle tre steder, men så skal du lægge en kommentar alle tre steder. Du må gerne tagge din kandidat, men det er IKKE et krav – vi gider ikke spamme folk, der ikke har lyst.

Om T-Zone Peeling til mænd:

T-Zone Peeling med 2 % salicylsyre er en mild vandbaseret eksfoliering, der trods navnet IKKE skal vaskes af, men skal blive på huden og virke.

Den virker både mod hudorme og uren hud, samtidig med at den forebygger skægpest og lignende problemer efter barbering.

T-zone Peeling eksfolierer effektivt hudens overflade, renser porerne i dybden og forbedrer hudens cellefornyelse. Både hudens udseende og funktion bliver forbedret markant, især hvis du lider af forstørrede porer, urenheder eller akne.

T-Zone Peeling har en mild antibakteriel og antiinflammatorisk virkning, der forebygger røde knopper og skægpest efter barbering.

T-Zone Peeling til mænd er uparfumeret og indeholder præcist det samme som vores almindelige T-zone Peeling blot i en neutral grå emballage. Den kan købes i et begrænset oplag på Dåseshoppen.dk til 195 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
45 kommentarer
Mille

Min mand skal vinde, fordi ham er en super far til vores søn, der godt kan være lidt af en mundfuld…

Mille

Jeg nominerer min dejlige kæreste, der fejrer sin første fars dag i år 💙 Derudover er han den mest fantastiske papfar til mine to store drenge. Vi kunne ikke ønske os en bedre farfigur i min kæreste 😊

Monica

Min far! Selvom han vist mest håber på et par børnebørn, så må mindre gøre det i år 😉

Mai

Min mand skal helt klart have den, hvis jeg vinder. Han har så meget fortjent det. Jeg har selv jeres lækre produkter, og har haft overvejet denne her til ham, fordi han ikke er så god til at gøre noget ekstra godt for sin hud andet end den daglige creme. Jeg er sikker på han ville blive hooked! 🙂
Det kunne være så lækkert at vinde – jeg ville skrive til ham at det var en gave fra vores lille datter 😉

Trine Borup

Det skal min kæreste. Lige nu ligger han og snorker på sofaen med vores 2. Søn i armene. Han er bare 4 uger og far ser sgu lidt slidt ud;-)

Elise Lauridsen

Den måtte min mand meget gerne vinde. Han er efter ekstrem mange år med problem hud faktisk begyndt at pleje den – så han er endelig klar til gode produkter der faktisk bliver brugt 👍❤️

Eva Hansen

Min far 👏

Emma

Til min far – bare fordi han er verdens bedste <3

Cecilie

Min far. Han har altid haft en dum hud, så det vil være perfekt at forkæle ham med en creme, der kan hjælpe ham 🙂

Malene Jauer

Min mand skal have sin egen t-zone peeling! 😊

Din kommentar