Fars dag konkurrence – hvilken far skal vinde en T-zone peeling?

05.06.17

t-zone-peeling-til-manden-2-1

Glædelig grundlovsdag – glædelig fars dag.

I anledning af fars dag vil vi gerne udlodde en T-zone peeling til en far. Vi vil gerne have dit bud på, hvilken far der har fortjent en ekstra gave til fars dag. Det kan være din far, en far, en faderfigur, en bedstefar, dine børns far – vi fortolker faderbegrebet bredt, og biologi går vi ikke op i her.

For at være med i konkurrencen skal du skrive din nominering i kommentarfeltet. Vi trækker lod i morgen og kontakter dig direkte på mail (så lad være med at skrive fuld navn og adresse på din kandidat i kommentaren).

Det vil være så hyggeligt, hvis du fortæller, hvorfor du nominerer din far-kandidat, men det er ikke noget krav for at være med.

Der er også en konkurrence på Facebook og på Instagram (@pudderdaaserne.dk) og der er en T-zone peeling på højkant på alle tre kanaler. Du må gerne deltage alle tre steder, men så skal du lægge en kommentar alle tre steder. Du må gerne tagge din kandidat, men det er IKKE et krav – vi gider ikke spamme folk, der ikke har lyst.

Om T-Zone Peeling til mænd:

T-Zone Peeling med 2 % salicylsyre er en mild vandbaseret eksfoliering, der trods navnet IKKE skal vaskes af, men skal blive på huden og virke.

Den virker både mod hudorme og uren hud, samtidig med at den forebygger skægpest og lignende problemer efter barbering.

T-zone Peeling eksfolierer effektivt hudens overflade, renser porerne i dybden og forbedrer hudens cellefornyelse. Både hudens udseende og funktion bliver forbedret markant, især hvis du lider af forstørrede porer, urenheder eller akne.

T-Zone Peeling har en mild antibakteriel og antiinflammatorisk virkning, der forebygger røde knopper og skægpest efter barbering.

T-Zone Peeling til mænd er uparfumeret og indeholder præcist det samme som vores almindelige T-zone Peeling blot i en neutral grå emballage. Den kan købes i et begrænset oplag på Dåseshoppen.dk til 195 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
45 kommentarer
Dagdrømmer

Min kæreste har helt klart fortjent lidt ekstra opmærksomhed. Han er alenefar til 2 børn og det klarer han godt😀

Laura

Jeg vil gerne nominere min kæreste. Han er godt nok ikke far, men han er min stærkeste klippe, og så låner han altid mine cremer 😉

Line S

Min far! Han trænger til at gøre noget godt for sig selv 🙂

Ann

Den skal min søde mand da have. Han er den bedste far for vores søn på et halvt år, og han fortjener noget ekstra forkælelse 💚

Terese

Den ville min mand (som er kommende far!) blive så glad for! For han er allerede meget glad for jeres T-zone peeling, men han synes vist, at den er lige lovlig lyserød 😉

Camilla A

Jeg nominerer min kære far. Han er den bedste i verden og fortjener uden tvivl lidt forkælelse. 🙂

Mia

Min kæreste! Fordi han døjer med skægpest og lidt uren hud, men gerne skulle stå helt skarpt til vores kommende bryllup

Jane Wind-Hansen

Min mors mand er simpelthen sådan en rar og hjælpsom mand, der gladeligt tager turen fra Fyn, hvor de bor, til Århus for at hjælpe mig med at hænge lamper og skabe op. Han fortjener at blive forkælet.

Christine

Min mand fordi han er den dejligste far og arbejder så hårdt for at jeg kan få tid til at læse til min afsluttende eksamen for tiden!:-)😍

Julie

Min mand og far til vores børn fortjener det, fordi han har været ekstra omsorgsfuld overfor os alle mens jeg har læst til eksamen. Han har virkelig taget en ekstra tørn med madlavning, rengøring, hent og og bringen og meget andet de sidste 3 uger

Din kommentar