Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

16.05.17
Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

Vores Alt i en beskyttelse indeholder en høj og bredspektret beskyttelse mod både UVA, UVB og infrarøde stråler.

Alt i en beskyttelse indeholder et 100% mineralsk solfilter med en SPF40 samt en UVA-rating på PA++++ (højest mulige).

Hyaluronsyre og C-vitamin fugter, beskytter og udjævner huden og beskytter mod solskader.

Alt i en beskyttelse er en let farvet dagcreme og ansigtssolcreme i et, der både kan stå alene som en meget diskret makeup eller som primer under makeup.

Sådan gør du: 

  • Brug Alt i en beskyttelse i ansigtet hver dag året rundt, når du opholder dig udenfor.
  • Alt i en beskyttelse har en meget let konsistens med en let farve. Brug den som sidste trin i din hudpleje.
  • Den let farvede ansigtssolcreme giver en meget diskret makeup i sig selv, men kan også bruges under foundation og makeup.
  • Alt i en beskyttelse er også en god primer, der forbedrer holdbarheden af din makeup.
  • Alt i en beskyttelse fungerer godt på alle hudtyper. Har du tør hud, skal du sørge for at bruge creme eller olie først på tørre partier.
  • Alt i en beskyttelse kommer i en transparent farve, der fungerer på de fleste hudtoner fra helt lys til gylden.

Vigtigste ingredienser:

  • Mineralsk solfilter i form af zinkoxid og titanium dioxid.
  • Thermus thermophillus ferment er en mikroorganisme, der lever under ekstreme vilkår i vulkanske kilder og lignende varme steder. Ekstraktet af thermus thermophillus modvirker den skadelig effekt af både IR-stråler og UV-stråler i huden.
  • C-vitamin, der forbedrer hudtone, hudens overflade, modstandskraft og modvirker solskader.
  • Hyaluronsyre, der binder fugt i huden og forbedrer dens udseende.

Hvorfor har vi lavet dette produkt?
Vi ønskede at lave en ansigtssolcreme baseret på mineralske solfiltre, der levede op til vores høje krav til UVA-beskyttelse. Samtidig manglede vi et produkt blandt alle de andre farvede dagcremer/BB cream/CC cream, der har den helt rigtige diskrete nuance, der fungerer på selv helt lyse hudtoner, og som samtidig kan hjælpe med at få makeuppen til at holde sig pæn hele dagen.

Hvem er produktet til?
Alle – måske undtagen de helt dybe hudtoner.

Hvad er UVA, UVB og IR?
UVB-strålerne er dem, der forbrænder os og gør huden brun. En solcremes beskyttelse mod UVB er angivet med SPF.

UVA strålerne mærker vi ikke, men de spiller en stor rolle for både hudens aldring, hyperpigmentering, soleksem og ikke mindst kræft i huden. Der findes både lange og korte UVA-stråler, og vores fokus med ALT I EN BESKYTTELSE har været på at sikre en meget høj beskyttelse mod både de korte og lange UVA-stråler.

Læs mere om mærkning af solcremers beskyttelse mod UVA-stråler her.

De infrarøde IR stråler er videnskaben først for nylig blevet opmærksomme på. Der er tegn på, at det infrarøde lys også nedbryder huden og bidrager til hudens aldring. Derfor indeholder ALT I EN BESKYTTELSE også beskyttelse mod IR-stråler.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 245 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
198 kommentarer
Freya

Hej Pudderdåser.
Jeg har brugt jeres Makeup fjerner, AHA-Serum, Anti Age creme og Alt I En Creme det sidste års tid. Jeg er kæmpe FAN 👍 Min hud føles friskere og glattere.
I dag skulle jeg tanke op med friske forsyninger og købte også lige Alt I En Salve (til mine vinter tørre læber) og 10% Niacinamid for at prøve noget nyt. Jeg købte også Alt I En Beskyttelse & fik af vide jeg kunne bruge den som dagcreme, det læser jeg nu ikke er tilfældet. Men pyt jeg kan bruge den oven på når jeg skal ud i solen. Men da jeg prøvede den oven på min aften rutine smuldrede den, og det meste endte på min bluse som småt fnulder. Hvordan kan det være?
Tak for nogen dejlige produkter.
Med venlig hilsen Freya.

Katja Moikjær

Jeg skal lige være med her – var det Alt i en Beskyttelse du brugte ovenpå din aftenrutine? Har jeg forstået det rigtigt?

Anna

Hej!
Jeg er efterhånden skiftet over til nærmest kun at bruge jeres produkter, fordi jeg virkelig synes de er SÅ gode. Derfor har jeg netop købt en ny Alt i en beskyttelse – tror det må være min 3. flaske nu.. men, jeg synes den virker anderledes denne gang.. den “skiller” en del, så der kommer en masse tyndt-flydende ud (som vand) og derfor er cremen også meget flydende, når man får noget ud.. derudover synes jeg, at den lugter mærkeligt, faktisk lidt dårligt.. er det normalt at den skiller sådan? Det har jeg bare ikke prøvet med samme creme før i hvert fald..
Ud over det, så kæmpe tak for jer! Anbefaler jeres produkter til alle jeg taler om hudpleje med 😉

Katja Moikjær

Det lyder mærkeligt, tak fordi du skriver. Hvor har du købt den?

Anna

Den er bare købt i Matas.. har heller ikke prøvet det med den selvsamme creme før..

Katja Moikjær

Vil du sende en mail til daaserne@pudderdaaserne.dk ?

Anna

Har sendt en mail nu 🙂

Helle

Har købt denne creme og troede den kunne stå alene som en dagcreme, men syns ikke dette er tilfældet, min hud ser ufugtet ud og porerne tydeligere, egentlig bare en alm bb creme. Er det meningen at der skal en alm let dagcreme udenpå eller under? Er lidt ked af mit køb, da forventningerne var noget andet.

Helene Randløv

Hej Helle
Alt i en Beskyttelse SPF 40 kan stå alene som beskyttelse ikke som hudpleje. Vi har aldrig lagt skjul på, at den er ret speciel. Derfor skrev jeg allerede kort efter lanceringen dette indlæg: https://pudderdaaserne.dk/2017/06/20/tirsdagstip-saadan-bruger-du-alt-en-beskyttelse/.
Meningen med “Alt i en navnet” er netop at den kan alt indenfor beskyttelse. Den kan ikke stå alene som hudpleje, der vil langt de fleste have brug for noget fugt under. Brug din hudpleje, som du plejer og brug denne som beskyttelse. Alt i en Beskyttelse SPF 40 er knastør, da den indeholder en høj andel af mineralske filtre. Der er masser af fede cremer med SPF på markedet, men der er ikke ret mange, der ikke er det. Derfor var det selvfølgelig det, vi fokuserede på. Det betyder bare, at dem, der har en tør hud, behøver en creme under.
Kh. Helene

Lucia Monaco

Hej.. I har simpelthen sådan nogle fantastiske produkter! Jeg har købt Alt i en beskyttelse og den er virkelig god, men den lugter lidt dårlig. Lidt af sure sokker? Er det normalt? Den er rigtig god til min hud, men det er bare rigtig god til min hud, så det er ret træls, at den lugter så dårligt. Har købt den online på matas hjemmeside.
Hilsen lucia

Helene Randløv

Hej Lucia
Altså den indeholder jo ikke parfume eller andre duftstoffer, men jeg synes ikke, at den plejer at lugte. Tag den med ned i Matas og sammenlign eventuelt med testeren.
Kh. Helene

Marlene Juul

Jeg er enig i at den desværre lugter grimt. Jeg bemærkede det første gang jeg brugte den.

Helene Randløv

Vi kigger på det, gå til forhandleren, hvis det er en anden lugt end sædvanligt. Produkterne har jo lugt efter de pågældende ingredienser, sådan er det altså, når man producerer uparfumerede produkter.
Kh. Helene

Anna

Hej
Jeg bruger i dag jeres A-serum og er virkelig glad for den. Generelt er jeg fan af jeres produkter.
Jeg vil rigtig gerne bruge jeres alt i en beskyttelse, da jeg ønsker min. spf 40 i min dagcream. Idag får jeg dette fra origens. Grunden til at jeg ikke skifter til jeres produkt er at der er lidt farve i jeres alt i en beskyttelse. Det fungerer deres slet ikke for mig. Er det noget i overvejer at lave om, eller evt. Producere en version med og uden farve? Jeg ville uden tvivl skifte til jeres produkt, hvis det var uden farve.
Mvh Anna

Katja Moikjær

Kære Anna. Vi ville rigtig gerne – men den bliver blå. De mineralske filtre er lyseblå og farven fungerer også til at maskere den blå nuance. Så… det er enten farvet creme eller smølfecreme. Desværre! Måske en dag vi finder en løsning, men ikke nu. Kh. Katja

Sarah

Hej. Har brugt jeres alt i en beskyttelse i en måned nu, virker meget fint, men lagde mærke til at der er olie i ingredienslisten. Og ved godt dette er blødgørende (det er alt olie jo, det betyder ikke at olie er godt huden), men er bare forvirret, for tiltrækker olie ikke solstråler? Syntes bare det var mærkeligt, da dette produkt beskytter mod solen.

Katja Moikjær

Kære Sarah. Jeg kender ingen solcremer, der ikke indeholder olie. En creme er lavet ved at blande vand og olie – det er selve definitionen på en creme. Jeg tror ikke, du kan finde en helt oliefri solcreme, og jeg ved heller ikke, hvorfor du skulle ønske dette? Den beskytter med den angivne solfaktor 🙂 Kh. Katja

Mona

Hej,
jeg vil rigtig gerne købe jeres alt i en Beskyttelse, men den er udsolgt alle vegne. Hvordan kan det være? Ved I hvornår den kommer på lager igen?
Mvh Mona

Katja Moikjær

Kære Mona. Årsagen er at vi ikke kan få leveret en af de råvarer, vi bruger. Vi arbejder på højtryk på en løsning.

Nadja

Jeg elsker jeres t zone (verdens bedste produkt på hudpleje markedet!) og jeres tilgang til hudpleje generelt! Jeg anbefaler jer til gud og hver mand 😀 Men jeg kan simpelthen ikke tåle jeres Alt i en Beskyttelse?! Jeg har ekstrem sart hud og perioral dermatitis (kan fx ikke tåle en eneste foundation) og sværger normalt til Avene, så jeg ved ikke hvad det er i denne?
Jeg er i øvrigt ikke sart med sol overhovedet og bruger udelukkende spf fordi rynker og kræft er jævnt nederen. Mon jeg kan bruge Matas Firming dagcreme med spf som I har skrevet godt om? 🙂

Helene Randløv

Hej Nadja
Mon så ikke det er farvestofferne, du reagerer på? Det lyder sådan. Hvis du bruger rigelig, kan du sagtens bruge dagcreme med SPF.
Kh. Helene

Mia

Hej. Jeg går lidt og summer over om jeg skal købe denne sag her. Men jeg vil gerne vide om dem med fedtet hud også kan bruge den? Og om den er olie fri?

Helene Randløv

Hej Mia
Ja, den er god til en fedtet T-Zone i hvert fald. Der er en lille smule olie i ja.
Kh. Helene

Tine

Hej Pudderdåser! Jeg er stor fan af Jeres “alt i en beskyttelse” creme. Men! Jeg har i dag ledt og søgt alle vegne og den er ikke til at opstøve nogen steder. Er den udgået fra produktion eller bare udsolgt fra Jeres lager eller, eller?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *