Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

16.05.17
Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

Pudderdåserne Alt i en beskyttelse

Vores Alt i en beskyttelse indeholder en høj og bredspektret beskyttelse mod både UVA, UVB og infrarøde stråler.

Alt i en beskyttelse indeholder et 100% mineralsk solfilter med en SPF40 samt en UVA-rating på PA++++ (højest mulige).

Hyaluronsyre og C-vitamin fugter, beskytter og udjævner huden og beskytter mod solskader.

Alt i en beskyttelse er en let farvet dagcreme og ansigtssolcreme i et, der både kan stå alene som en meget diskret makeup eller som primer under makeup.

Sådan gør du: 

  • Brug Alt i en beskyttelse i ansigtet hver dag året rundt, når du opholder dig udenfor.
  • Alt i en beskyttelse har en meget let konsistens med en let farve. Brug den som sidste trin i din hudpleje.
  • Den let farvede ansigtssolcreme giver en meget diskret makeup i sig selv, men kan også bruges under foundation og makeup.
  • Alt i en beskyttelse er også en god primer, der forbedrer holdbarheden af din makeup.
  • Alt i en beskyttelse fungerer godt på alle hudtyper. Har du tør hud, skal du sørge for at bruge creme eller olie først på tørre partier.
  • Alt i en beskyttelse kommer i en transparent farve, der fungerer på de fleste hudtoner fra helt lys til gylden.

Vigtigste ingredienser:

  • Mineralsk solfilter i form af zinkoxid og titanium dioxid.
  • Thermus thermophillus ferment er en mikroorganisme, der lever under ekstreme vilkår i vulkanske kilder og lignende varme steder. Ekstraktet af thermus thermophillus modvirker den skadelig effekt af både IR-stråler og UV-stråler i huden.
  • C-vitamin, der forbedrer hudtone, hudens overflade, modstandskraft og modvirker solskader.
  • Hyaluronsyre, der binder fugt i huden og forbedrer dens udseende.

Hvorfor har vi lavet dette produkt?
Vi ønskede at lave en ansigtssolcreme baseret på mineralske solfiltre, der levede op til vores høje krav til UVA-beskyttelse. Samtidig manglede vi et produkt blandt alle de andre farvede dagcremer/BB cream/CC cream, der har den helt rigtige diskrete nuance, der fungerer på selv helt lyse hudtoner, og som samtidig kan hjælpe med at få makeuppen til at holde sig pæn hele dagen.

Hvem er produktet til?
Alle – måske undtagen de helt dybe hudtoner.

Hvad er UVA, UVB og IR?
UVB-strålerne er dem, der forbrænder os og gør huden brun. En solcremes beskyttelse mod UVB er angivet med SPF.

UVA strålerne mærker vi ikke, men de spiller en stor rolle for både hudens aldring, hyperpigmentering, soleksem og ikke mindst kræft i huden. Der findes både lange og korte UVA-stråler, og vores fokus med ALT I EN BESKYTTELSE har været på at sikre en meget høj beskyttelse mod både de korte og lange UVA-stråler.

Læs mere om mærkning af solcremers beskyttelse mod UVA-stråler her.

De infrarøde IR stråler er videnskaben først for nylig blevet opmærksomme på. Der er tegn på, at det infrarøde lys også nedbryder huden og bidrager til hudens aldring. Derfor indeholder ALT I EN BESKYTTELSE også beskyttelse mod IR-stråler.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 245 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
198 kommentarer
Charlie

Hej! Hvad er koncentrationen af C-vitamin i denne creme? Er cremen nok eller er yderligere c-vitamin krævet for at få optimal effekt? 🙂

Katja Moikjær

Kære Charlie. Der er 0,5% ascorbic acid i. Det har en effekt, men du kan godt få en større effekt ved at vælge et C-vitamin produkt. C-vitamin virker groft sagt bedre jo mere der er i. Helt nede fra 0,01% og op til 20%. Så 0,5 % er nok til at se en effekt, men hvis du er særlig interesseret i C-vitamin kan du sagtens få mere.
Kh. Katja

Christina

Hej. Jeg har lige fået jeres aha serum i gave.. og tænker jeg køber jeres anti age creme også… men vil os gerne bruge jeres beskyttelsescreme..
Kan jeg kombinere dem alle tre?? Eller skal jeg vælge?? :/
Hilsen c

Helene Randløv

Hej Christina
Der er ingen grund til bekymring, du kan sagtens bruge alle tre samtidig. Du kan for eksempel finde vejledning i denne opdaterede version af vores bud på en optimal hudplejerutine.
Kh. Helene

Sus

Skal til Egypten i januar og vil købe jeres solbeskyttelse til ansigtet – men vil lige sikre mig, at den ikke svider i øjnene? Og det er en alm. solcreme, så jeg ikke behøver en anden ovenpå, ikk? 🙃

Helene Randløv

Hej Sus
Det er mineralske filtre, netop fordi vi synes, de kemiske filtre svier i øjnene. Den skal selvfølgelig ikke ind i øjnene, men jeg har ikke selv problemer med svie, når jeg sveder og bader og den slags. Jeg synes, du skal læse dette indlæg: Sådan bruger du Alt i en beskyttelse, hvor delen om solcreme er forklaret.
Rigtig god tur!
Kh. Helene

Ida

Kære Pudderdåser
Jeg har lige anskaffet mig jeres Alt i en beskyttelse, da jeg netop har manglet en solbeskyttelse med mineralske solfiltre, der havde en høj pdf.
Nu har jeg prøvet produktet i tre dage som anvist i jeres vejledning (altså efter min sædvanlige syrepeeling, olie og fugtighedscreme – jeg har tør hud), og alle tre dage er jeg endt med at måtte vaske den af igen, da den stikker ret voldsomt på min hud (jeg har prøvet at lade den sidde i op til et par timer, uden bedring). Det forstår jeg simpelthen ikke – har ikke før haft problemer med solcreme.
Kan se blandt kommentarerne, at jeg ikke er den eneste, der har haft denne reaktion.
Kan det være c-vitaminen, der generer?
Håber I kan hjælpe.
Venlig hilsen Ida

Katja Moikjær

Kære Ida
Det er svært at sige præcis hvad det er men du skal selvfølgelig ikke bruge den. Hvor har du købt den?

Kristina Østergaard

Hej Pudderdåsee,
Jeg er NY FAN og har lige købt de 3 første produkter – med stor entusiasme!! Men har brug for lidt hjælp….
Jeg havde studeret mig frem til at jeg skulle købe 10% Niacixxx (😝), antiage dagcreme og så købte jeg Alt i en beskyttelse m farve. Jeg påfører faktisk alle 3 produkter hver dag. Dog synes jeg at min hud ‘udtørrer’/virker tør, når jeg har puttet den farvede beskyttelse på til sidst. Hvis min hud har brug for er FUGT BOOST – hvordan klarer jeg det m jeres serie???
Tak!!
Kristina

Katja Moikjær

Kære Kristina. Det er sandsynligvis vores Alt i en beskyttelse, der bliver tør. De mineralske solfiltre kan være ret tørre. Brug den med omtanke. Hvis du mangler fugt, så kig på ansigtsolie eller alt i en creme – og så prøv måske en AHA serum under niacinamiden for bedste resultat?

Lone

Hej,
Er der en særlig grund til, at I har Cyclopentasiloxane med i jeres produkter? Det giver jer en kategori C hos Tænk pga mistanke om at stoffet er hormonforstyrrende. Noget, jeg personligt blev helt ærgerlig over, da jeg har brugt den flittigt under min graviditet 🙁
Ellers var jeg virkelig glad for den…

Helene Randløv

Hej Lone
Du kan læse mere her: En kommentar om cyclopentasiloxane og hormonforstyrrende effekter.
Du kan roligt bruge den.
Mvh. Helene

Caroline

Hejsa
Fungerer denne ligesom en CC cream, sådan så den udglatter rødme i ansigtet?

Helene Randløv

Hej Caroline
Det er minimalt, men den udjævner naturligvis farven lidt. Farven er meget transparent.
Kh. Helene

Lene

Er lidt forvirret. Kan/skal man bruge dette produkt sammen med jeres alt i en creme, som jeg er glad for 🙂
Kan det måske tænkes at det er jeres almindelige creme, og at der så er tilføjet solfaktor? ‘taaak 🙂

Helene Randløv

Hej Lene
Hvis du har brug for en creme, så er Alt i en Cremen fin at smøre på inden ALt i en Beskyttelse. Det er megasvært at formulere SPF, det er ikke sådan, at man bare kan hælde lidt filtre i en creme, og vupti så er det en SPF 😛
Der er hyaluronsyre i ALt i en Beskyttelse, men den er matterende fordi der er så høj andel af mineralske filtre.
Kh. Helene

Kathrine Nielsen

Hej med jer 🙂 Jeg kan se, at Aluminum Hydroxide er på ingredienslisten. Er det “farligt” ligesom aluminium chlorid? Eller har det intet med hinanden at gøre? Hvilken rolle spiller Aluminum Hydroxide?

Katja Moikjær

Hej Kathrine. Der er så vidt jeg ved intet farligt ved aluminium chlorid: https://pudderdaaserne.dk/2014/07/14/myte-aluminium-deodorant-er-farligt/

Maja

Jeg havde glædet mig sådan til at prøve denne, men blev slemt skuffet, da den blot lagde sig som et lag, der fremhævede mine porer. Æv æv. Har I et alternativ, der er god til hud med fine linjer og grove porer?

Helene Randløv

Hej Maja
Hvordan har du brugt den? Den er ikke ret nem at bruge: https://pudderdaaserne.dk/2017/06/20/tirsdagstip-saadan-bruger-du-alt-en-beskyttelse/
Jeg bruger selv en pensel til at påføre den, fordi jeg synes resultatet bliver pænere. Mine porer er meget store på næsen og de bliver stort set usynlige, når jeg bruger Alt i en Beskyttelse. Hvilken slags produkt er det, du søger? Så er det lettere at foreslå et alternativ 🙂
Kh. Helene

Thomas

Hej
Først lige tak for en super hjemmeside fyldt med gode råd og anbefalinger.
Jeg har altid døjet med uren hud, og har aldrig haft held med at behandle den ordenligt før. Jeg synes dog jeres produkter og anbefalinger lyder lovende, og har derfor besluttet mig for at forsøge med følgende kombination af produkter, da jeg tænker at de også virker til en mand 😀
– Derma Eco Woman rensegel
– T-Zone peeling (jeres)
– Alt i en beskyttelse (jeres)
Kan denne kombination anbefales?
Hvor synlig farve er der i jeres “Alt i en beskyttelse” ?

Katja Moikjær

Kære Thomas. Beklager det meget langsomme svar. Ja, det er en rigtig fin kombination, men nok lidt tør. Der er absolut ingen fugt i hverken T-Zone eller Alt i en beskyttelse. Overvej Antiage ansigtscreme i mellem eller Alt i en creme.
Farven er som i en BB Cream. Den er meget let, men synlig

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *