Tirsdagstip: Tag solcreme på… igen (og lækker konkurrence)

28.07.15

Sponsoreret indlæg

Nu går jeg jo og bilder mig selv ind, at jeg har ret så godt styr på solcreme… Derfor var det noget af en øjenåbner at stå foran Niveas UV-kamera i Sommerland Sjælland forrige fredag. Først der gik det op for mig, hvor vigtig frekvensen af indsmøringen af solcreme er.
Sandheden er, at jeg fik noget af en forskrækkelse, da jeg fandt ud af, hvor lidt der var tilbage af den solcreme, jeg havde smurt på bare to timer tidligere. I de to timer havde jeg siddet bag rattet i bilen, så jeg havde ikke svedt, badet eller på anden måde slidt på solcremen. Derfor gik jeg egentlig ud fra, at jeg var rimelig godt beskyttet.

Niveas UV-Kamera
I den korte video her over kan du se, hvor godt eller rettere sagt dårligt min grundigt indsmurte solcreme beskyttede mig efter de to timer i bilen. Hvis du har læst med her på bloggen før, ved du, at jeg nærmest er fanatisk, når det kommer til solcreme. Derfor havde jeg naturligvis brugt rigeligt solcreme både i ansigtet, på armene og brystet. Og selvom man sagtens kan se, at der er noget tilbage, så kan man også sagtens se præcist, hvor jeg smører NIVEA Sun Kids Protect&Sensitive Sun Lotion 50+på…

Hverdag og ferie
Selvfølgelig kan jeg kun udtale mig på mine egne vegne, men det med frekvensen af indsmøringen er aldrig et problem på ferierne eller på stranden. Det er på helt almindelige hverdage udfordringen melder sig, for hvordan får man solcreme på oven på makeuppen? Det er et reelt problem, men for mig er det blevet løst, da jeg lærte Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact at kende, den smarte foundation har fået mig til at indse at touch ups ikke er helt så besværlige, som jeg hidtil har overbevist mig selv om. Hvis du ikke lige er fan af denne foundation, kan du nemt kopiere tricket med en hvilken som helst anden foundation og en svamp, det er selvfølgelig lidt mere udfordrende for tasken… men en lille pose kan nemt løse det problem.

Accept
Det er også en rigtig god idé at blive gode venner med dit spejlbillede. For du er garanteret smuk uden makeup, også selvom du har svært ved at se det selv. Måske er der lidt rødme, pigmentforandringer, bumser eller hvad det nu er, du føler dig skæmmet af, men det er ikke det andre lægger mærke til. Det er din givende personlighed, dine levende øjne eller din fantastiske humor, man lægger mærke til. Din hud er i den forbindelse fuldstændig ligegyldig, i hvert fald er det ikke den, der betyder noget for hverken førstehåndsindtryk eller langvarige venskaber.

Tilstrækkelig solcreme
I forbindelse med at jeg fik muligheden for at se, hvor godt jeg var beskyttet af min solcreme, så jeg jo en masse børn og deres forældre. Det undrer mig virkelig, at folk afviser at få solcreme på. Og det forskrækker mig, at så stort et udbud af gratis solcreme og vejledning bliver fravalgt til fordel for forbrændte skuldre, øre og ansigter, for dem var der desværre en hel del af i Sommerland Sjællands vandland Den Blå Lagune den dag. Det giver simpelthen ingen mening for mig, og derfor vil jeg gerne opfordre alle til at sætte sig grundigt ind i, hvad solcreme egentlig er, hvordan det virker, hvor meget man skal bruge og hvilken en konsistens man foretrækker.

Konkurrence
Hvis du får mulighed for at se dig selv i sådan et UV-Kamera, så synes jeg du skal gribe chancen. Det er i hvert fald en mulighed, jeg sætter meget stor pris på at have fået. Og jeg er endnu mere glad for at mine knægte (selv teenageren blev lokket) tog i mod muligheden. Yngsten var for eksempel temmelig overrasket over, hvor ujævn sådan en indsmøring kan være…
I forbindelse med mit og Niveas håb om aldrig at se forbrændt hud igen, har jeg fået lov til at udlodde en komplet solpakke bestående af:

For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet herunder fortælle, hvad du holder mest af ved dit eget udseende. Kommentarfeltet bliver lukket klokken 18.00 på søndag den 2. august.

Held og lykke!

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Nivea

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
152 kommentarer
HeLene

Jeg er mest tilfreds med min hud, ikke at den er perfekt, jeg har pigment pletter, nogle ar og smilerynker, men jeg plejer den så den er sit bedste jeg :grinning:
I min pleje indgår solfaktor året om siden mange, mange år :grinning:

Mie F.

Jeg er glad for mine fregner. Jeg har ikke mange, og de kommer kun frem når mit ansigt har fået lidt sol. Men de tilføjer bare en friskhed til looket 🙂

Baysen

Jeg er allermest glad for mine hænder og negle. og det er da også det, jeg trækker komplimenter hjem på 😉
På en god dag er jeg også ret glad for mine grønne øjne og mine æblekinder 🙂

Malene Vallentin Ryberg

Det må være mine øjne og læber

Trine

Jeg er ret godt tilfreds med mine ansigtstræk – men er mest glad for mit smil, både mund og øjne. Synes altid at jeg kan lokke andre til at smile med 🙂

Cendie

Jeg er egentlig gladest for mit hår, mine øjne og min ansigtshud. Mine hænder er altid 3 nuancer mørkere end resten af mig, præcis som min fars, så når jeg ser på dem minder de mig om ham selvom han har været død i 26 år.

Annie

Jeg er meget glad for mine meget blå øjne, mit lange og kraftige krøllede hår, men især er jeg glad for min hud, der trods mine 48 år, ikke har ret mange rynker og stadig er skyld i at jeg bliver bedømt til at være alt mellem 35 og 40 år. Det er ren luksus.

Ditte

Det må være min ryg og mine arme. Der er ok muskelmasse og jeg føler mig stærk. Jeg er egentlig også godt tilfreds med mit nærmest rynkefri ansigt (er 39 år). 🙂

Mette

Jeg er glad for mine øjne, der kniber sig helt sammen når jeg smiler!

Katja

Det er mine læber. Ikke for tykke, ikke for tynde, perfekt fylde og rar farve. Jeg passer godt på dem med Tromborgs ‘Lipcure’, som iøvrigt er super skøn! Jeg har kun en enkelt solcreme fra Nivea, så det ville være skønt med et komplet kit :o) De kloge siger jo, at sommeren kommer inden længe!

Din kommentar