Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 4. søndag i advent

21.12.14
African Botanics Rejsesæt og Intense Skin Repair Body Balm

African Botanics Rejsesæt og Intense Skin Repair Body Balm

Hvis du er fast læser her på bloggen, så ved du, at jeg har en forkærlighed for produkter, som jeg kan bruge til lidt af hvert. I den skønne forkælelsespakke, som er landet i julekalenderen i dag, er der sådan et produkt, det er en af mine favoritter og den har været det længe… Faktisk har jeg lige købt min tredje dåse Intense Skin Repair Body Balm, fordi den bare virker! Det er vist ingen hemmelighed, at African Botanics er et af de mærker, som igen og igen finder vejen her hjem. Det er luksus og forkælelse, og dét er velfortjent!

Håndlavet smukling
Ikke nok med at du i dag har muligheden for at prøve intet mindre end fem af African Botanics vildt lækre produkter, så får du den fineste håndlavede makeuppung. De er selvfølgelig fremstillet i Sydafrika, og i kraft af at de er håndlavede, er de naturligvis unika og altså ikke 100 % ens. Den på billedet er min, men jeg har efterhånden set en del forskellige af dem, og de er meget smukke og unikke alle sammen. I makeuppungen ligger fire African Botanics produkter i rejsestørrelse. Du får:

  • Pure Marula Oil: Den rene Marulaolie, som dufter fantastisk, og så er den vildt drøj og lækker at bruge over det hele.
  • Shimmering Gold Oil: En skøn glitrende olie, som gør sig lige godt i udskæringen, på kindbenene eller skinnebenene.
  • Mineral Cleansing Mask: En rensende og opfriskende maske. Masken efterlader huden behageligt fugtet og hvis du lige slapper af med masken på, så kan du tydeligt se en forskel.
  • Pure Marula Cleansing Oil: Renseolie som bruges på tør hud, hvorefter den emulgeres op med vand. Det er en meget lækker måde at rense huden på.

Foruden den fine makeuppung med de fire lækkerier, får du altså også en af mine favoritter nemlig: Intense Skin Repair Body Balm. Det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare på, hvordan du foretrækker at rense din hud. Det skal du gøre i kommentarfeltet herunder.

Multiprodukt
Det er svært at holde sig tilbage, når nu man holder uendelig meget af sådan en fin lille dåse. Min yngste søn har virkelig taget min kærlighed for balm til sig, og han har altid mindst fire forskellige balms, som han bruger her og der og til forskellige lejligheder. Det er lidt pudsigt, for det er jo noget fedtet stads, men: ”det er lige meget, når det er det bedste” og knægten har jo ret! Det er sjældent, at jeg ikke oplever markant bedring, når jeg vælger en balm. Og det er uanset om det er kulde, blæst, indeklima, eller anden hudpleje, der har fået huden til at reagere. Når der kommer for meget på, kan resterne fint komme i håret, på læberne, vipperne, neglebåndene og albuerne… Der er altid et sted, som trænger!

Vinderen af hele Essies vinterkollektion
Dagens vinder er trukket af yngsten, vi har talt om tal og regnet i flere dage, men i dag har vi hygget, jeg har meget apropos kigget på neglelak. Da jeg spurgte ham, hvem der skulle vinde i dag, var han ikke i tvivl om, at det måtte være antallet af neglelakker, som jeg sad og kiggede på. Det inkluderede:

  • 8 lakker fra Essie
  • 5 lakker fra Appeal4
  • 3 lakker fra Clinique
  • 5 lakker fra The Body Shop
  • 8 lakker fra L’Oréal
  • 2 lakker fra Estée Lauder
  • 18 lakker fra OPI
  • 2 lakker fra Chanel
  • 4 lakker fra Models Own
  • 3 lakker fra Maybelline
  • 1 lak fra Dior
  • 5 lakker fra Deborah Lippmann
  • 8 lakker fra Ciaté
  • 5 lakker fra Formula X
  • 7 lakker fra Depend

Det betyder at det er nummer 84 der har vundet og vedkommende bag den kommentar er: Sascha (21. december 2014 kl. 04:56)

  • Jeg har mange favoritter, det er umuligt at vælge bare én… Essies Sunday Funday, Formula Xs Outrageous og Essies Romper Room er blandt favoritterne om sommeren, mens Essies Warm & Toasty Turtleneck og L’Oréals Rouge Cancan er favoritter om vinteren.
    Men generelt elsker jeg bare farver!

Uuuhh… vi har mange favoritter til fælles Sascha <3 Hjerteligt tillykke med præmien, du hører fra mig snarest!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
219 kommentarer
Katrine Reher

Jeg er stor fan af vaskeklud og mandelolie – det er lækker rens

Maya

Jeg renser helst min hud med en ren bomuldsklud efter jeres råd

Stinna

Jeg foretrækker at bruge en meget mild rens, som kommes på våd hud. Jeg har dog overvejet, om jeg skal bruge en vaskeklud også – det er ikke altid, at jeg føler at jeg får alt snavs af..

Krummes Krummelurer / Christina

En der kan det hele. Jeres alt i en makeup rens – der både tager det alm. og mascaraen.. Og så ellers vand og en vaskeklud. Jeg kan også godt lide LIDL’s vaskesæbe 😀

Lise A. Bollerup

Jeg har stor glæde af Nivea Essentials Micellar Water Sensitive 3-IN-1 med efterfølgende vaskeklud. Den renser, fjerner effektivt men skånsomt al make-up, fugter og efterlader huden frisk og blød.

Susanne Søndergaard

Jeg bruger konjac svamp <3

cilja neumann

Vaskeklud og mild bodyshampoo til kroppen. Til daglig bruger jeg mest bare vand til at rense min hud, 2 gange om ugen bruger jeg en ansigtsmaske ♡ specielt om søndagen for at forbedre mig på en ny uge.

Signe Hansen

Om aftenen bruger jeg en mild rensecreme fra Origins.
Om morgenen Matas natur rensesæbe i badet.

Freja Hansen

Fortrækker at bruge en form for sæbe eller form til at fjerne snavs og sminke og derefter en god creme og til tider skin tonic som lige frisker lidt.

Kathrine W

Jeg bruger rensemælk og skin tonic, efterfulgt af et lag HTH-creme (forstår bedre, hvorfor I har fremhævet den så mange gange).

Din kommentar