Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 19. december

19.12.14
A-Derma Exomega
A-Derma Exomega
Foto: A-Derma

Præmien i dag er en af dem, som ALTID står her hjemme i flere forskellige varianter. Det er et af de mærker, jeg har været mest trofast overfor gennem tiden, og det er dette mærke, jeg altid har ved hånden, når huden er tør, slidt eller træls. Mine drenge er vokset op med at vælge en af de tre varianter, og det er stadig den creme, de selv spørger efter. Det er selvfølgelig A-Derma Exomega.

Allergi og umulig hud
Den gang jeg blev rådet til at prøve A-Derma første gang, fik jeg resterne af en tube fra min veninde, som altid brugte det til sin søn, som altid har haft frygtelig eksem, tør og irriteret hud. Det var en vinter, hvor min hud bare var så forfærdelig tør og irriteret, og uanset hvad jeg prøvede at smøre på, hjalp det ikke. Da jeg klagede min nød til min kære veninde, fik jeg derfor den creme, som skulle vise sig at være enden på en hel del af min huds prøvelser. Sidenhen har jeg trofast haft en af hver af de tre varianter i huset og bruger dem efter behov og sæson. Den skønne vaskegelé er også fast inventar, og jeg har brugt den som ansigtsvask i flere år.

Lidt for alle
Da jeg endelig lod mig overtale til at køre julekalender på bloggen, var det vigtigt for mig, at der var noget uparfumeret og allergivenligt i mindst fire af pakkerne. Det er nemlig især, når huden er tør, sart og stram, at man virkelig søger de cremer, som kan gøre en forskel. Og min erfaring er, at når min hud har det sådan, så kan den bedst lide, at tingene er uparfumerede og allergivenlige.
For at være med i lodtrækningen om det skønne sæt bestående af A-Derma Exomega Gel Moussant 500 ml. og A-Derma Exomega D.E.F.I. Creme 200 ml., skal du i kommentarfeltet herunder skrive, hvilket look du drømmer om at kunne mestre? Og hvad det er ved looket, der er svært eller går galt…

Vinderen af EGO Professional Twist
Det er min yngste søn, der har trukket vinderen. Han kiggede på mig og sagde: ”det skal være min fødselsdag” (det er den første)… ”Man vinder aldrig, når man er den første”… Den besked fik jeg også forleden af en på facebook, og der er flere, der har spurgt i kommentarfeltet i løbet af december. Om man ikke kan vinde, hvis man kommenterer som nummer 1. Og det kan man altså i dag! Det er derfor Mai P. (18.december 2014 kl. 15:59):

  • Man vil jo altid gerne have noget man ikke selv har og det gælder også hår. Mit hår er super glat (asiatisk) og har sjældent haft held med at mine forsøg på at få det til at makke ret. Ligesom dig holder mine frisurer aldrig. Jeg kan krølle det og 5 min efter er det glat igen. Derfor har jeg i mange år også skulle farve det for at ‘ødelægge’ håret og dermed mere medgørlig når det skulle sættes. Og sidst jeg fik en permanent var mit hår lige så glat som før behandlingen men med en forskel. Mit hår var nu blevet knastør og jeg var blevet 1000 kroner dyrere. Men mit ønske hår vil være blankt hår med naturlig fald.

Stort tillykke til Mai P. Du får en mail fra mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
210 kommentarer
Mette Kristensen

Ja tak, det vil jeg gerne vinde.
Det look jeg gerne vil mestre er smokey eyes med en sort vinget eyeliner. Det der er svært for mig er at få blandet farverne pænt på øjenlåget samt at få lineren til at ligge lige og tæt på vipperne.
Jeg ser dårligt på det ene øje, så der er altid forskel på de to øjne 🙂

Lykke

Smokey eyes! Jeg elsker alt hvad der lugter af rock’n’roll, og så er det sgu katastrofalt ikke at kunne lave et anstændigt smokey eye.

Malene LN

Sikke en lækker præmie!
Jeg drømmer at mestre den perfekte markante winged liner. Tør aldrig rigtig give den gas med flydende eyeliner. Synes ellers det er så flot med en rigtig oldschool markant streg, men er simpelthen bange for at lave den skæv, så ender altid med en forsigtig tynd streg i stedet. Må øve mig!

Elin

Flydende eyeliner er min fjende

Kathrine W

Smokey eyes – men måske er det bare ikke muligt, at få det til at se pænt ud, når man har tunge øjenlåg 🙁

mosse

Smuk og strålede hud! Jeg formår altid at fejle enten med tonen i min foundation, alt den bliver tør og nærmest krakelere, “synker” ind i mine pore eller bliver for fugtig og glider rundt og forsvinde og pletter. Ikke et kønt siger jeg bare. Det bør nok også lige nævnes for smilets skyld, at jeg først opdager efter flere timer når blikket rammer spejlet. Der er INTET der får selvtilliden til at dale så hurtigt.!

Anne j

No makeup-makeup 😉

Sabrina

Hollywood krøller og perfekte smokey eyes. Men endnu vigtigere så gad jeg virkelig godt at finde noget der kan gøre mine porer mindre, og få mine urenheder i t zonen til at gå væk. Tænker at jeg så hurtigt som muligt skal have fat i jeres t zone peeling. Håber sådan at den ligger under træet på onsdag!

Simone

Jeg kan ikke finde ud af nailart. Det er som om jeg ryster for meget på hånden og jeg ser ikke mig selv som en der ryster ellers… det er det samme med flydende eyeliner og det er super irriterende!

Luna /Bærmonster

Jeg gad virkelig godt lave nogle lækre smokey eyes. Jeg synes altid, det ser så underligt ud på mig, men tror, det handler om, at jeg ikke har lært at gøre det ordentligt.

Din kommentar