Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 19. december

19.12.14
A-Derma Exomega
A-Derma Exomega
Foto: A-Derma

Præmien i dag er en af dem, som ALTID står her hjemme i flere forskellige varianter. Det er et af de mærker, jeg har været mest trofast overfor gennem tiden, og det er dette mærke, jeg altid har ved hånden, når huden er tør, slidt eller træls. Mine drenge er vokset op med at vælge en af de tre varianter, og det er stadig den creme, de selv spørger efter. Det er selvfølgelig A-Derma Exomega.

Allergi og umulig hud
Den gang jeg blev rådet til at prøve A-Derma første gang, fik jeg resterne af en tube fra min veninde, som altid brugte det til sin søn, som altid har haft frygtelig eksem, tør og irriteret hud. Det var en vinter, hvor min hud bare var så forfærdelig tør og irriteret, og uanset hvad jeg prøvede at smøre på, hjalp det ikke. Da jeg klagede min nød til min kære veninde, fik jeg derfor den creme, som skulle vise sig at være enden på en hel del af min huds prøvelser. Sidenhen har jeg trofast haft en af hver af de tre varianter i huset og bruger dem efter behov og sæson. Den skønne vaskegelé er også fast inventar, og jeg har brugt den som ansigtsvask i flere år.

Lidt for alle
Da jeg endelig lod mig overtale til at køre julekalender på bloggen, var det vigtigt for mig, at der var noget uparfumeret og allergivenligt i mindst fire af pakkerne. Det er nemlig især, når huden er tør, sart og stram, at man virkelig søger de cremer, som kan gøre en forskel. Og min erfaring er, at når min hud har det sådan, så kan den bedst lide, at tingene er uparfumerede og allergivenlige.
For at være med i lodtrækningen om det skønne sæt bestående af A-Derma Exomega Gel Moussant 500 ml. og A-Derma Exomega D.E.F.I. Creme 200 ml., skal du i kommentarfeltet herunder skrive, hvilket look du drømmer om at kunne mestre? Og hvad det er ved looket, der er svært eller går galt…

Vinderen af EGO Professional Twist
Det er min yngste søn, der har trukket vinderen. Han kiggede på mig og sagde: ”det skal være min fødselsdag” (det er den første)… ”Man vinder aldrig, når man er den første”… Den besked fik jeg også forleden af en på facebook, og der er flere, der har spurgt i kommentarfeltet i løbet af december. Om man ikke kan vinde, hvis man kommenterer som nummer 1. Og det kan man altså i dag! Det er derfor Mai P. (18.december 2014 kl. 15:59):

  • Man vil jo altid gerne have noget man ikke selv har og det gælder også hår. Mit hår er super glat (asiatisk) og har sjældent haft held med at mine forsøg på at få det til at makke ret. Ligesom dig holder mine frisurer aldrig. Jeg kan krølle det og 5 min efter er det glat igen. Derfor har jeg i mange år også skulle farve det for at ‘ødelægge’ håret og dermed mere medgørlig når det skulle sættes. Og sidst jeg fik en permanent var mit hår lige så glat som før behandlingen men med en forskel. Mit hår var nu blevet knastør og jeg var blevet 1000 kroner dyrere. Men mit ønske hår vil være blankt hår med naturlig fald.

Stort tillykke til Mai P. Du får en mail fra mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
210 kommentarer
Monica Figgé Jensen

Et naturligt look med flot hud, så man ikke kan se alle urenhederne, fordi de er forsøgt dækket.

AFA

Winged eyeliner! Jeg ender altid med eyeliner ud over det hele, faktisk alm eyeliner også næsten umuligt for mig. Jeg ville ønske mine hænder ikke begyndte at ryste som en sindssyg, så snart de så en liner.

Rikke M

Jeg drømmer om en fin og jævn hudfarve i ansigtet.
Jeg har meget sart hud, som tørrer ud og rødmer. Samtidig har jeg fregner, og dem vil jeg nødigt dække med foundation eller pudder.

Renate Keiding Lindholm

At kunne lægge og bære rød læbestift uden at komme til at ligne en klovn

Anette

Såmænd blot at kunne lægge øjenskygge uden at resultatet ser ud som om jeg har leget med min mors makeup. Det lykkes aldrig og det er mærkeligt nok ikke blevet bedre af, at der er kommet rynker til…

Baysen

Jeg ville ønske, at jeg mestrede Smokey Eyes og farvet øjenskygge! Jeg elsker blommefarver og lilla, som står så godt til mine grønne øjne, men det ender nemt med at ligne et blåt øje… Det sagde min kæreste i hvert fald til mig sidst, jeg forsøgte mig (selvfølgelig lige før vi skulle ud af døren!), så siden har jeg holdt mig til brunlige og bronzefarvede nuancer.

Siri Rasmussen

Smokey eyes… Ligner lidt en, der bare har hældt mudder i ansigtet… Ikk godt 🙁

Mette WK

Jeg kan ikke finde ud af læbestift. Det er især det at vælge en farve der driller mig, og jeg synes altid det ser så kunstigt ud… Det ville jeg gerne være bedre til!

Line

jeg drømmer om er look hvor jeg fremvise porcelænshud, det kommer nok aldrig til at ske, men jeg kan vel gøre mit bedste for at opnå det..

Caroline

Jeg er simpelthen ikke særlig god til at jonglere med øjenskygge eller eyeliner. Hverken over eller under øjet eller på den våde kant. Plejer at holde mig til en paint pot, men jeg ville super gerne lære at lægge en flot øjenmakeup uden at det klatter, stikker af eller bliver lidt drag-agtigt. Læber er jeg til gengæld vældig god til!:D

Din kommentar