Nilens Jord og Plaisir – billig og effektiv antiage uden parfume

28.11.13
Nilens Jord og Plaisir sera

Nilens Jord og Plaisir sera

Nilens Jord og Plaisir har begge på kort tid lanceret det, der har manglet på det danske marked længe. Et effektivt anti-age produkt med peptider og uden parfume, der er nemt at få fat i (Matas).

De to sera fra de to danske mærker har flere ligheder end forskelle:

Højt indhold af gode peptider, let konsistens der trænger hurtigt ind i huden, lufttæt pumpe der beskytter de gode ingredienser og masser af andre gode ting som for eksempel hyaluronsyre.

Nilens Jord Serum Multi Active er baseret på vand, glycerin og arganolie, mens Plaisir er baseret på vand, glycerin og squalane.

Plaisir 3in1 Serum indeholder et højt indhold af hyaluronsyre sammen med antioxidanter i form af hyldeblomstekstrakt, ceramider og E-vitamin.

Nilens Jord indeholder to slags alger, tidsel, E-vitamin og C-vitamin.

Begge produkter er spækket med ingredienser, der har har en dokumenteret effekt, som giver en pænere hud og kan mindske rynker. De er lufttæt pakket i gode pumper, uden parfume og koster hhv. 150 eller 275 i Matas.

What’s not to love?

Her kan du købe det
Niles Jord Serum koster 275 kroner i Magasin og Matas. Plaisir 3in1 Serum koster 150 kroner i Matas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
42 kommentarer
Line

Hej – 1. og fremest fedt med en beauty-blogger der rent faktisk undersøger tingene ordenligt 🙂 (er så træt af folk der siger den dufter godt så den må da være magisk -.-”)
– videre til mit spørgsmål: Nilens jord serumet kommer i en slags dåse da man skruer låget af og drypper serumet ned i hånden og så påfører den. – mister den så også sine antioxidanter eller?

Katja Moikjær

Den type container er ok, så vidt jeg kan gennemskue. Det er så lidt kontakt med luften, der kommer, at det ikke har så stor effekt. En alm pumpe trækker også lidt luft ned hver gang, så lidt kontakt med luft kan ikke helt undgåes.

Amalie

Kan man bruge Plaisirs Serum til at mindske sine mærker fra urenheder og sådan noget?

Katja Moikjær

Nej, det tror jeg ikke rigtigt.

Line

Hej har prøvet begge og er ret begejsret. ville dog hører om i kender i til et bha produkt uden hud-irriterende ingredienser der har sammen konsistens/absorberes hurtigt? det virker nemlig super til min fedte hud med så lette hudplejeprodukter :).

Lærke

På baggrund af denne artikel gik jeg ud først og købte den fra Plaisir. Den havde jeg i to måneder og var fint tilfreds med, hvad den gjorde ved mig. Dog var jeg ikke begejstret for pumpen. Den var svær at dosere rette mængder med og da den var ved, at være tom var det sidste umuligt, at få ud uden brug af vatpind. Konsistensen på den var lækker og løb ikke ned ad fingeren når jeg havde pumpet den ud.
Da den var tom købte jeg så den fra Nilens Jord. Det var i begyndelsen af juni. Så der er gået snart tre måneder. Jeg har den stadig, hertil skal tilføjes at begge har jeg kun brugt til natten. Den er jeg også fuldt ud tilfreds med. Min hud er ligeså fin som med den fra Plaisir. Pumpen er dog en del bedre! Jeg kan nemmere styre hvor meget jeg gerne vil have ud. Konsistensen er lidt til den flydende side, så den løber hvis jeg ikke er lidt forsigtig med mine bevægelser.
Så overordnet set synes jeg begge sera er virkelig gode bud og de koster så ca det samme da den fra Nilens jord er mere drøj i brug. Så skal man bare vælge om, det skal være pumpen som skal virke bedst eller konsistensen (Nilens Jord) skal være lidt mere fast i det (Plaisir) 😉
Tak for en god blog 🙂

Katja Moikjær

Kære Lærke. Det er en super brugbar sammenligning. Tusind tak for at dele den. Kh. Katja

Vera

Må man godt bruge Plaisirs serum på øjnene? Det står ikke på pakken.
Tak for en så god blog!

Katja Moikjær

Ja 🙂

Astrid

Hvad er jeres vurdering af det nye serum fra Plaisir: ekstra firming repair serum? Kan det sammenlignes med Plaisir 3 in 1? Hvad er bedst af de to til at give hud fugt og afhjælpe at efter uren hud? 🙂

Katja Moikjær

Hej Astrid. Jeg har desværre ikke prøvet det. Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *