Perfekt foundation – Shiseido Sheer and Perfect Foundation

03.09.13
Shiseido Sheer and Perfect Foundation

Shiseido Sheer and Perfect FoundationAntallet af gange Helene og jeg er enige om, at den samme foundation er fantastisk kan nok tælles på en hånd. Men i tilfældet Shiseido Sheer and Perfect Foundation er vi begge solgt. Det er vi langt fra de eneste der er, der bliver visket og tisket mange steder om, hvor fantastisk denne nylancering fra Shiseido er. Jeg selv har ikke frivilligt brugt andre foundations, siden jeg fik fingrene i denne.

Sheer and Perfect Foundation er en meget tynd flydende foundation. Den har næsten konsistens som en Face and Body foundation (som Helene i øvrigt elsker og jeg ikke kan fordrage). Og på samme måde kan man vælge at lægge et helt tyndt lag eller bygge dækningen op de steder, hvor man ønsker.

Semimat, naturlig, smuk og holdbar
Men derefter hører al sammenligning med andre tynde, flydende foundations op. Den er mat, holdbar på selv min foundation-slugende hud, og den er super nem at arbejde med. Jeg kan lægge den med både fingre, pensel og svamp – eller i blinde for den sags skyld – og resultatet bliver godt næsten lige gyldigt, hvad jeg gør.

Resultatet er en hud, hvor det, man ønsker dækket, er dækket på naturlig vis, men hvor det samlede udtryk er smukt og naturligt. Huden er semimat i overensstemmelse med den nuværende trend, og den holder hele dagen. Samtidig er den så nem at arbejde med, at enhver kan finde ud af det.

Naturlige og lyse farver
Shiseido har altid stået for nogle af de smukkeste og mest naturlige farver foundation. De asiatiske hudtoner og ofte gule undertoner foundation i Shiseidos sortiment er et godt udgangspunkt for foundationfarver, især til lys skandinavisk hud.

Desværre har Shiseido i en del år ikke sendt deres allerlyseste nuancer til Danmark. Det gør de nu med Sheer and Perfect Foundation, som vi også får i de farver, der hedder noget med 00 – eller Very Light. Tak for det Shiseido – vi har savnet dem!

Her kan du købe det
Shiseido Sheer and Perfect Foundation koster 295 kroner for 30 ml. og kan købes fra uge 38 i blandt andet Magasin og udvalgte Matas.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
47 kommentarer
Rebecca Mouritsen

Lyder lækkert! Hvordan tænker i den vil være til fedtet hud?

Katja Moikjær

Til meget fedtet hud er jeg ikke sikker på, den er velegnet. Til kombineret eller let fedtet hud er den god.

Anna

Øv først uge 38 – kunne godt bruge en lækker super dækkende foundation til på lørdag – det skal jeg til bryllup.. Ps. kan i ikke snart komme med et vidunder middel til øjnlåg der begynder at falde ned over øjet 🙂

Katja Moikjær

Operation 🙂 Undskyld, men det er eneste vej. Hvis det er så slemt, så får man det dækket af sygesikringen.

Anette

Den lyder lækker – virker den mon på tør hud?
Vil for øvrigt gerne høre jeres svar til Annas spørgsmål om de dalende øjenlåg 🙂 Måske en video om make-up på aldrende trætte øjenlåg? – jeg har de helt rigtige hvis I mangler en testperson!

Katja Moikjær

Makeup til hængende låg er en god idé. For en mere permanent løsning, se mit svar 😉
Og ja – den er god til tør hud. Det har jeg selv. Men det er ikke en fugtgivende foundation på den måde.

Katrine

Citat Katja: “…,Den er mat, holdbar på selv min foundation-slugende hud,…” Skal det læses som, at den er nærende nok til tør hud? Evt. over ens dagcreme? Eller bruger man den alene? På forhånd tak 🙂

Pudderdåse Helene

Nix!
Det skal læses, som ingen foundation holder på Katja. Det skøjter af, så hvis du har rigtig tør hud, er denne foundation ikke super velegnet. Den går dog fint til min super kombinerede hud, med mega fedtet t-zone og virkelig tørre pande og kinder.
Kh. Helene

Pudderdåse Katja

Nemlig. Men jeg har i perioder super super tør hud, og den fungerer stadig fantastisk. Den har sågar virket ovenpå min post-kemisk peelende Cosmelan skallende hud.

Katrine

Den vil jeg kaste mig over, når jeg skal have ny Foundation. Tak for svar.

Katja Moikjær

Velbekomme

Mette K. Frederiksen

Hvordan er den ift. YSL Touché Eclat foundation ift dækkeevne og konsistens?
Og ja – gode fif til øjenmakeup til folk med “dalende øjenlåg”, hvor øjenskygge smitter af over øjet 🙁

Katja Moikjær

Jeg har stadig ikke prøvet YSL Touche Eclat foundation. Jeg er nok lidt farvet af at jeg ikke kan lide den oprindelige Touche Eclat…

Evelina

Är så nyfiken på detta märke!

Katja Moikjær

De laver nogle fantastiske ting

Nanna

Hvis man så bare kunne fremskaffe en prøve af den et sted… Det kunne være lækkert. Giver Magasin prøver ud? Jeg synes godt nok der burde være flere der giver/sælger prøver især på webshops. Det er virkelig svært at se på flasken om farven passer.

Katja Moikjær

Ja det gør de, og det gør Matas også. Og hvis man render ind i en ekspedient, der ikke gør, så vælger jeg at købe mine produkter et andet sted!

Trine Lykke

Spændende. Jeg elsker selv Face and Body, men ville gerne finde en med mindre skodkemi. Ved i noget om ingredienserne i denne?

Katja Moikjær

Hvorfor mener du at der er ‘skodkemi’ i Face and Body?

StyleStories

Dækker den mon pigmentplettet hud? De behøver ikke blive dækket fuldkomment, da jeg ikke ønsker en maske, men den skal kunne udjævne dem nogenlunde pænt.

Katja Moikjær

Ja den gør. Og netop ikke 100 procent men let og naturlig.

Camilla

Den skal da bare helt klart prøves! 🙂

Katja Moikjær

Gør det!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *