Den bedste: Batiste tørshampoo

21.05.13
Batiste tøshampoo

Batiste tøshampoo

Jeg snakkede engang med den skandinaviske chefstylist for et meget kendt, dyrt og prestigefyldt britisk hårstyling-brand om, hvorfor det pågældende mærke ikke lavede en tørshampoo. Hun svarede:

“Det er svært, når man kan købe den allerbedste tørshampoo til under 3 pund i Boots”

Hun talte selvfølgelig om tørshampooen fra Batiste, og jeg bliver nødt til at erklære mig absolut enig. Jeg har endnu ikke oplevet noget mere effektivt.

Den ultra-billige tørshampoo, der desværre ikke findes på det danske marked, har opnået velfortjent kultstatus. Den er simpelthen hamrende effektiv.

Flere varianter
Prisen, du betaler for det, er et tydeligt hvidt skær ved flere af varianterne. Derfor findes den også i flere farvede versioner til både mørkt og mellembrunt hår.

Min egen favorit er XXL Volume, der er suveræn til tyndt og fedtet hår som mit eget. Jeg er dronningen af fedtet morgenhår. Helenes ene søn har engang sagt “guuud har du farvet hår?” efter jeg havde vasket mit hår – så fedtet bliver det. Fra børn og fulde mennesker…

Samtidig med at Batiste XXL Volume affedter håret, så giver den også volume til håret. Det er langt fra alle tørshampooer, der gør det, og jeg ender ofte med affedtet, men fladt hår. Ikke med denne.

‘Hemmeligheden’ er udover de helt almindelige gasser, som altid er i tørshampoo, risstivelse, silica og talk, som affedter håret, giver fylde – og giver det hvide skær. Så vælg varianterne til mørkt hår, hvis du vil undgå det. Den almindelige Batiste indeholder ikke talk som XXL Volume gør og er mindre slem ifht. hvidt skær.

Heftig duft
Alle varianterne er kraftigt parfumeret og dufter af en mindre blomsterbutik. Jeg holder under alle omstændigheder både næse og mund lukket, når jeg bruger spray af denne slags.

Her kan du købe det
Batiste forhandles generelt ikke på det danske marked, undtagen når der popper parallelimport op med jævne mellemrum til forhøjede priser. Stort set ingen engelske webshops sender til Danmark på grund af problemerne med at sende sprayflaske med post.

MEN Asos sender Batiste til Danmark – guderne må vide hvordan, men af hjertet tak for det. Hvilket gør, at vi kan købe Batiste til engelske priser og gratis fragt.

200 ml. koster mellem 27 og 37 kroner alt efter variant og 400 ml koster 46 kroner.

Køb Batiste hos Asos her

Bruger du tørshampoo? Hvilken en virker for dig?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
35 kommentarer
Flisbeth

Bruger det ikke selv, men jeg har da set at Matas i Frederiksberg Centret har dem. Både i almindelig og rejsestørrelse. Ved dog intet om, om det er et tilfælde af pop-up parallelimport 🙂

Pudderdåse Katja

Det har jeg også godt set. Jeg aner ikke, hvor de får det fra. Men de kostede vist det dobbelte der.

Chanie

Har overvejet at prøve dem faktisk, istedet købte jeg dog en hjem fra Kevin Murphy som dufter himmelsk af vanilje! 🙂
Besøg evt. Min blog om hårpleje, hvor jeg ligenu har en rabatkode til hårprodukter som Moroccanoil etc.
http://www.chanie-beline.blogspot.dk

Advo

Batiste er god men jeg er ikke så glad for duften, som jeg synes bliver i håret. Synes I den er bedre end TRESemmé eller den stadig favoriten?

Christina

Den må jeg da ha købt mig engang. Jeg må så være prinsessen af fedtet hår 😉 Jeg skal vaske hår hver dag, ellers ser det fedtet ud. 🙂 Og det er tyndt og plasket. Så mere volumen er meget velkommen. 🙂

Maria Olsen

Har længe ville prøve den, så tak for tippet :)….Har lige bestilt en nu, så glæder mig til at prøve den 🙂

Judi

Åhlens har dem også. Der koster de ikke ret meget. Så hvis man skal over broen og til Malmø, så kan man jo købe.

Anya

Har sett att NiceHair har ett litet lager Batiste. Jag har provat sååå många torrschampoo. Sämst var Lee Stafford och absolut bäst är Batiste. Jag brukar köpa den som är till brunetter när jag är i London men XXL Volume låter otroligt spännande!

Cfashion

Batiste er også min favorit, når jeg har været i London er min kuffert fyldt med tørshampoo 🙂
Jeg har også ok erfaringer med swartskopf – eller hvordan det nu staves, de har lavet en rock’n’roll tørshampoo, og den er også god til prisen 🙂

Kristina

Den må helt sikkert prøves!
Jeg er virkelig også dronningen af fedtet morgenhår! Min yndlings køber jeg et kæmpe lager af hver sommer i Frankrig. Den er fra Klorane, men det er IKKE den man kan købe i DK. Det er en anden, der er lavet specielt til fedtet hår.

nuria

Jeg bruger selv Batiste, er helt vildt glad for dem 🙂
Men selvom jeg har mørkt hår bruger jeg ofte de hvide, for hvis det mørker pulver kommer på huden skal man ødelægge sin make-up for at få det af 😛 Selv om jeg udmærket godt er klar over det, glemmer jeg at bruge den FØR make-up!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *