Schwarzkopf Igora Royal hos Frisør Buch og konkurrence

29.04.13
Schwarzkopf Igora Royal

Sponsoreret Indlæg i samarbejde med Schwarzkopf og Frisør Buch

Især i de sidste par måneder har mit hår mildest talt lignet, jeg ved ikke hvad. Det var en kombination af, at jeg gerne ville have, at håret skulle være så langt som muligt, men også manglende tid til at gå til frisøren. For to uger siden blev jeg klar over, at jeg havde én eneste dag inden Danish Beauty Award 2013, hvor det kunne lade sig gøre at få farvet og klippet håret. Der var ret dårlige odds for, at det kunne lade sig gøre, men så fik vi heldigvis mulighed for at skrive indlæg om relanceringen af Schwarzkopf Igora Royal, som indebar en farvning hos Frisør Buch.

High Definition
Schwarzkopf Igora Royal er en hårfarve, som tilføjer lidt mere af alt det, man gerne vil have, når man får farvet sit hår. Igora Royal giver langt bedre dækning af hvide hår, hvis man altså har den slags og så holder den 50 % længere end Igora farverne gjorde før reformuleringen.
Schwarzkopf kalder teknologien bag Igora Royal High Definition, fordi du skal tænke knivskarpe billeder med stærke og klare farver. Det bedste er så, at Schwarzkopf holder præcis, hvad de lover. Farven i farvekortet er den, du ender med at have, når håret er farvet.

Mulighederne
Det er dejligt at vide, at man ikke behøver at sidde og kigge desperat på farvekortet vel vidende, at ens hår ender med at have en farve, der kun måske ligner den, man valgte i kortet.
Der er intet mindre end 121 forskellige nuancer af Igora Royal at vælge mellem. Det betyder at du kan finde den helt perfekte farve, hvad enten du er til det helt naturlige, eller du har lyst til mere sjov og ballade med pasteller, rød, chokolade og violet bare for at nævne nogle af mulighederne. Hvis du er mere til lyst hår, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Valg af farve
Fra jeg var cirka 16, til jeg var i starten af tyverne, gav jeg den virkelig gas med hårfarve både hjemme og hos frisøren. Mit hår har både været grønt, lilla, kobber, cola, mahogni og pink. Det var sjovt og jeg elskede at lege med mit look på den måde. Nogle af farverne klædte absolut mine egne farver bedre end andre, og derfor er det sædvanligvis noget af et stress moment for mig at vælge farve. Er der bare er en lille smule rødt i farven, ender mit hår altid med at være meget rødt, og min hud syner endnu mere grisefarvet, end den er i forvejen. Med andre ord går jeg bevidst i en meget stor bue uden om alle de røde farver.
Søde Rikke fra Frisør Buch, som skulle stå for farvningen, var heldigvis helt med på, hvad jeg mente, da jeg sagde, at jeg ville have grønt hår. Sådan blev vi hurtigt enige om en meget mørk og kold brun nuance.

Schwarzkopf Igora Royal

Også til dig med sart hovedbund
Efter mine mange eventyr med hårfarve begyndte min hovedbund at reagere, hver eneste gang håret blev farvet. Heldigvis udvikler tingene sig jo hele tiden og i dag er der rig mulighed for at farve hår, uden at hovedbunden driller. Det er et par år siden, jeg begyndte at farve mit hår igen efter mange års pause og jeg har heldigvis ikke reageret på nogle af de nye farver, jeg har prøvet.
Hvis du er meget sart eller helst vil undgå ammoniak, har Igora Royal Senea serien, som er specielt udviklet til dig.

Det er din tur
Det er skønt at få lov til at blive farvet og stylet af en dygtig hårstylist. Og præcis det har du mulighed for nu. I samarbejde med Schwarzkopf Igora Royal og Frisør Buch udlodder vi nemlig en hårfarvning med Schwarzkopf Igora Royal og styling hos Frisør Buch til én heldig læser. For at deltage skal du ”like” indlægget og fortælle, hvorfor det lige er dig, som skal vinde i kommentarfeltet herunder. Vinderen finder vi lørdag den 11. maj klokken cirka 12.

Vær opmærksom på, at frisør Buch ligger i København.

Hvis du står lige nu og har lyst til at få farvet hår med Igora Royal, kan du bestille tid hos Frisør Buch her ringe til Bella Vista på tlf. 8680 4811 for at få anvist den nærmeste frisør som forhandler Schwartzkopf.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Schwarzkopf og Frisør Buch

IMG_2373-14-2 IMG_2374-15-2

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
33 kommentarer
Ida D

Ej, hvor er det en flot farve til dig.
Jeg vil rigtigt, rigtigt gerne vinde (ligesom sikkert mange andre!)
Det er næsten 3 år siden, at jeg er blevet klippet, og vel cirka 8 år siden jeg er blevet farvet. Og grunden er bl.a., ud over økonomi, at jeg altid ender med at komme ud fra frisøren, ca. ligesom jeg kom ind, bare nogle 100 kr. fattigere. Og så er det altså demotiverende at tage tilbage. Jeg trænger virkelig til et puf bagi og en god omgang inspiration. Jeg vil så gerne af med “kommune-knolden”, som mit hår efterhånden er i konstant, men jeg har ikke fundet en frisør, som kan hjælpe mig med at komme ud over etager. Jeg ved godt, at meget af skylden også ligger godt og solidt på mine egne skuldre – men det kunne være fantastisk at prøve en inspirerende frisør (som tør tage mere end 3 cm. af, selvom jeg beder om at slå sig løs og bare klipppe!)
Anyway, det lyder lidt som et surt opstød. Det er ikke tænkt sådan! Jeg drømmer bare virkelig næsten daglig om at prøve en frisør, som kan hjælpe mig med at finde ud af, hvad der kunne være flot til mig! Så er det også nemmere at fortælle frisøren, hvad jeg gerne vil fremover.

Pernille Aaby Larsen

Jeg har længe drømt om at få farvet mit leverpostejsfarvede hår mørkere 😀

Sød

Hvor jeg bare kender den følelse af *øv hår*! Derfor vil jeg riiigtig gerne være med her 🙂

Gitte Manskov Hersom

Jeg har liket både på Bloglovin og Facebook 🙂
Jeg skal vinde sådan en omgang forkælelse fordi jeg lige pt er gravid og virkelig trænger til at få farvet håret når baby er kommet ud! Jeg har uhyggeligt mange lyse (ok, de er grå!) hår i mit ellers mærkebrune hår, så det er enormt tydeligt nu hvor jeg ikke har måtte farve håret i mange, mange måneder.

Kristina

Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg har en virkelig, virkelig slem udgroning! Jeg er et af de heldige asener, der skal forestille at leve af en SU, og det efterlader desværre bare ikke meget plads i budgettet til frisørbesøg. Så det ville da bare være super lækkert at vinde et! 🙂

Julie

Hej i to søde damer,
Jeg skal simpelthen vinde hårfarvningen fordi jeg trænger til det – bum! Efter mange år med eksperimentering af den ene og den anden slags, har mit hår nu fuldstændig fået lov til at passe sig selv de sidste 2,5 år, så det kunne gro sig flot og langt (er I klar over, hvor meget rygrad det har krævet). Det har resulteret i at:
– Jeg modtager kommentarer som “aj, hvordan har du lavet de dip-dye effekter i dit hår??”. Jeg har IKKE dip-dye effekter i håret men bare MEGET lange udgroninger!
– Jeg har måttet leve med min egen kommune/leverpostejs farve i liiiidt for lang tid nu.
– Mit hår er knastørt. Alle ved, at en god farvning kan have en dejlig fugtgivende effekt.
– Jeg (endelig) har langt hår, og at jeg ville elske at få det nyfarvet, så jeg virkelig kan nyde det.
Derudover er jeg studerende, er fanget i speciale-isolation, og kunne derfor godt trænge til lidt forkælelse. Må indrømme, at den personlige pleje er sat lidt på standby pt, og det går jo ikke 🙂
Indlægget er selvfølgelig ‘liket’. Ihhh, jeg håber jeg vinder!

Heidi

Uhh, trænger man ikke altid til en frisørs kærlige hånd. Jeg har det lede tørre hår og kunne sagtes klare en tur til hovedstaden. For en hårfarvning og lidt lovning af en kompetent frisør

Stine K

Hvor er det bare super fedt til dig! Super inspirerende!
Jeg kunne virkelig godt tænke mig også at få et makeover, jeg har ikke haft råd siden jeg startede på universitetet i 2008 og det kunne virkelig være fedt at afslutte 5 år som studerende som en ‘ny person’. Jeg starter hos vægtvogterne på mandag og det kunne være en skøn forkølelse at kombinere vægttabet og specialeafleveringen med et makeover. Jeg krydser fingre, og igen: thumbs up!

Helena

Det lyder alt alt for godt!
Jeg har lige været ude for et – selvforskyldt – håruheld…..
Jeg er normalt ejer af et langt, sundt, mørkt og glat hår. (Jeg er halvasiat, så det er næsten så mørkt som det kan blive)
– Jeg tænkte at nu skulle jeg være blond…!! Så jeg afblgede og afblegede det selv, det gik selvfølgelig galt. Jeg måtte derefter gå til frisøren, hvor der blev lavet lyse striber i, det blev MEGET gult..
Jeg var sønderknust 🙁
Nu har jeg en fesen halvbrun skyllefarve i, og jeg savner min naturlige farve SÅ meget.
Jeg sidder her med ødelagt og grimt hår og skriiiiigeeeeerr, vælg mig – vælg mig. Jeg vil gerne ha’ pænt hår igen.

Satina Wandel

Indlægget er hermed liket via bloglovin’ (:
– Jeg skal vinde, fordi jeg ikke har haft råd til at gå til frisøren i et par år. Jeg står selv for farve og en gang imellem har jeg ladet en veninde klippe mig. Pga. depression og andre problemer, har jeg heller ikke haft overskud til at gøre så meget ud af mig selv. Så det ville være virkelig skønt med en omgang professionel behandling ovenpå det hele.

Din kommentar