Schwarzkopf Igora Royal hos Frisør Buch og konkurrence

29.04.13
Schwarzkopf Igora Royal

Sponsoreret Indlæg i samarbejde med Schwarzkopf og Frisør Buch

Især i de sidste par måneder har mit hår mildest talt lignet, jeg ved ikke hvad. Det var en kombination af, at jeg gerne ville have, at håret skulle være så langt som muligt, men også manglende tid til at gå til frisøren. For to uger siden blev jeg klar over, at jeg havde én eneste dag inden Danish Beauty Award 2013, hvor det kunne lade sig gøre at få farvet og klippet håret. Der var ret dårlige odds for, at det kunne lade sig gøre, men så fik vi heldigvis mulighed for at skrive indlæg om relanceringen af Schwarzkopf Igora Royal, som indebar en farvning hos Frisør Buch.

High Definition
Schwarzkopf Igora Royal er en hårfarve, som tilføjer lidt mere af alt det, man gerne vil have, når man får farvet sit hår. Igora Royal giver langt bedre dækning af hvide hår, hvis man altså har den slags og så holder den 50 % længere end Igora farverne gjorde før reformuleringen.
Schwarzkopf kalder teknologien bag Igora Royal High Definition, fordi du skal tænke knivskarpe billeder med stærke og klare farver. Det bedste er så, at Schwarzkopf holder præcis, hvad de lover. Farven i farvekortet er den, du ender med at have, når håret er farvet.

Mulighederne
Det er dejligt at vide, at man ikke behøver at sidde og kigge desperat på farvekortet vel vidende, at ens hår ender med at have en farve, der kun måske ligner den, man valgte i kortet.
Der er intet mindre end 121 forskellige nuancer af Igora Royal at vælge mellem. Det betyder at du kan finde den helt perfekte farve, hvad enten du er til det helt naturlige, eller du har lyst til mere sjov og ballade med pasteller, rød, chokolade og violet bare for at nævne nogle af mulighederne. Hvis du er mere til lyst hår, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Valg af farve
Fra jeg var cirka 16, til jeg var i starten af tyverne, gav jeg den virkelig gas med hårfarve både hjemme og hos frisøren. Mit hår har både været grønt, lilla, kobber, cola, mahogni og pink. Det var sjovt og jeg elskede at lege med mit look på den måde. Nogle af farverne klædte absolut mine egne farver bedre end andre, og derfor er det sædvanligvis noget af et stress moment for mig at vælge farve. Er der bare er en lille smule rødt i farven, ender mit hår altid med at være meget rødt, og min hud syner endnu mere grisefarvet, end den er i forvejen. Med andre ord går jeg bevidst i en meget stor bue uden om alle de røde farver.
Søde Rikke fra Frisør Buch, som skulle stå for farvningen, var heldigvis helt med på, hvad jeg mente, da jeg sagde, at jeg ville have grønt hår. Sådan blev vi hurtigt enige om en meget mørk og kold brun nuance.

Schwarzkopf Igora Royal

Også til dig med sart hovedbund
Efter mine mange eventyr med hårfarve begyndte min hovedbund at reagere, hver eneste gang håret blev farvet. Heldigvis udvikler tingene sig jo hele tiden og i dag er der rig mulighed for at farve hår, uden at hovedbunden driller. Det er et par år siden, jeg begyndte at farve mit hår igen efter mange års pause og jeg har heldigvis ikke reageret på nogle af de nye farver, jeg har prøvet.
Hvis du er meget sart eller helst vil undgå ammoniak, har Igora Royal Senea serien, som er specielt udviklet til dig.

Det er din tur
Det er skønt at få lov til at blive farvet og stylet af en dygtig hårstylist. Og præcis det har du mulighed for nu. I samarbejde med Schwarzkopf Igora Royal og Frisør Buch udlodder vi nemlig en hårfarvning med Schwarzkopf Igora Royal og styling hos Frisør Buch til én heldig læser. For at deltage skal du ”like” indlægget og fortælle, hvorfor det lige er dig, som skal vinde i kommentarfeltet herunder. Vinderen finder vi lørdag den 11. maj klokken cirka 12.

Vær opmærksom på, at frisør Buch ligger i København.

Hvis du står lige nu og har lyst til at få farvet hår med Igora Royal, kan du bestille tid hos Frisør Buch her ringe til Bella Vista på tlf. 8680 4811 for at få anvist den nærmeste frisør som forhandler Schwartzkopf.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Schwarzkopf og Frisør Buch

IMG_2373-14-2 IMG_2374-15-2

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
33 kommentarer
Henriette

Skønne Helene!! Hvor ser det flot ud til dig!! Jeg vil da gerne være med i konkurrencen!!

Sheila Hansen

Mit hår trænger til en gevaldig opgradering!
Grundet en del stress og depression det sidste års tid har jeg hverken haft penge eller overskud til at gøre noget ved mit hår (eller mig selv generelt).
Heldigvis er der nye og bedre tider lige rundt om hjørnet.
Jeg står nu, og skal til at starte på uddannelse her efter sommeren og jeg har fået en ny dejlig kæreste, jeg er begyndt at gå mere op i min hud (og med stor hjælp fra jer, så mange tak!) så en ny frisure og lidt farve ville passe perfekt til den nye og forbedret mig 😀

Cecilie F.

Jeg skal vinde, fordi jeg endelig er begyndt at samle mod til en hårfarvning efter næsten 8 år uden. Efter jeg i min pureste ungdom pinte mit stakkels hår med at gå fra mørk til lys utallige gange, begyndte det at falde af i totter. Jeg trænger simpelthen til lidt forandring på hårfronten!

Linda HS

Jeg har fødselsdag d 11 maj og det kunne være en dejlig gave at få:-)

Camilla

Tillykke med farven – Hvor er du blevet fin 😉 det kunne jeg godt tænke mig at prøve. Efter 3 år med 2 gange glattejernsbrændt hår, hvor jeg har været nødt til at klippe 20 centimeter af hver gang – er mit hår nu endelig vokset ud til en tålelig længde. Nu er det så bare kedeligt kommunefarvet. Og er på elevløn. Derfor ville det være superfedt at kunne gå sommeren i møde med lækre lyse lokker 😉
Krydser pølserne 😉

Melanie

Jeg synes jeg skal have en hårfarvning hos frisør Buch fordi mine grå/hvide hår er meget lange nu og bliver kaldt for sølvræven. Jeg har aldrig vundet noget og ser derfor dette som en chance for at vinde denne farvning samt en skøn oplevelse for livet. Mit hår trænger til en omgang kærlighed og pleje og det tror jeg frisør Buch kan hjælpe mig med:-)

Maja K

Uhhh, jeg har det virkelig svært med sådan nogle konkurrencer hvor man skal fortælle hvorfor det bør være mig der skal vinde – for jeg har virkelig ikke lyst til at være så egoistisk. Det føles bare helt forkert. Men jeg ville rigtig gerne vinde, fordi det efterhånden er mange år siden at jeg har fået den helt store tur hos frisøren – hvilket godt kan ses på mit (trætte og triste) hår. Samtidig gør økonomien som studerende at når jeg endelig kommer til frisør, ender jeg som regel hos en billig frisør, som gerne gør hvad jeg siger, og resultatet er “okay”, men jeg får aldrig oplevelsen af at jeg har været i hænderne på en frisør som har kunne bringe det bedste frem i mit hår – og som måske kan give mig noget inspiration til at turde klippe noget længde af lokkerne, og kaste mig ud i en anden farve end “dark brown”-hjemmefarvning.

Marie-Louise posgaard larsen

Jeg har ligesom andre i kommentarfeltet svært ved at sige hvorfor at det lige skal være mig der skal vinde. Vi burde alle få en tur i stolen 😉
Men jeg vil nu alligevel gerne være den heldige vinder, da mit hår er i en kedelig periode af leverpostejs farvet hår, som trænger til noget spil. Jeg har for ikke så længe siden været helt blond, men blev træt af hyppige farvninger, men er alligevel lidt ked af at se så almindelig ud, i en uglansbar leverpostejs farve. Mangler noget nemt, og pænt – som stadig er naturligt, selv-holdbart, men farvet i en flot farve. 🙂

Rie Dyrnes

Jeg har selv farvet mit hår i 2 år pga pengenød (arbejdssøgende), så jeg ville elske at komme til frisør :O)

Ida

Jeg vil gerne vinde, da mit hår er så usundt og trænger til en god gang plejning og jeg har været så meget igennem med det, gennem de sidste år.

Din kommentar